Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

A Gucci-ház (2021)

House of Gucci
Filmadatlap
 
31
Szereplők
9
Vélemények
31
Képek
4
Videók

Galéria (31)

Lady Gaga
Adam Driver
Al Pacino
Jeremy Irons
Lady Gaga
Lady Gaga
Lady Gaga
Lady Gaga
Lady Gaga
Lady Gaga
Lady Gaga
Al Pacino
Adam Driver
Lady Gaga
Lady Gaga
Lady Gaga
Adam Driver
Adam Driver
Lady Gaga
Lady Gaga
Adam Driver
Jared Leto
Lady Gaga
Lady Gaga
Adam Driver
Adam Driver
Adam Driver
Lady Gaga
Lady Gaga
Jared Leto
Al Pacino
Jack Huston
Lady Gaga
Jeremy Irons
Jared Leto
Adam Driver
Lady Gaga
Al Pacino
Adam Driver
Lady Gaga

Videók (4)

 
Artemisia   2021. 12. 07.

legújabb vélemény

4
Amihez a Guccik hozzáérnek, az bukásra van ítélve

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Gucci sikertörténete kitörölhetetlen része a divattörténelemnek. A legendás divatház alapjait lerakó Gucci család három generációjának intrikákkal teli története, mely során eltékozolták a Guccio Gucci által rájuk hagyományozott céget, és mely Maur... teljes kritika»

 
Anti007   2021. 11. 29.

a nap véleménye

3
Egy szerelem, aminek csúnya vége lett. A Gucci-sztori!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A megtörtént eseményeket feldolgozó filmek számomra mindig érdekesek. Annak ellenére, hogy úgy ülünk be a moziba vagy a tv elé, hogy tudjuk, mi a történet vége. A Gucci-ház nem egy széles közönségfilm. Biztos vagyok benne, sokan esetleg csak a párju... teljes kritika»

 
Lubi   2021. 11. 29.

6
A név kötelez

Ridley Scott még a nyolcvanas éveiben járva is sorra rendezi a filmeket. Az idős mester legújabb alkotásából mégis hiányzik már az a frissesség és lendület, ami Scorsese gengsztereposzait még mindig jellemzi. A Gucci család története egy világméretű ... teljes kritika»

3
 
indingo   2021. 12. 04.

1

Brutál hosszú film, bár nem tűnik annak, amikor nézi az ember. A játékhossz ellenére helyenként kicsit kapkodós, ami nem tetszett. Maga a történet érdekes, látványvilága izgalmas. A szereposztása nem mindennapi, Lady Gagának minden jól áll. Elképesztően ütősek a zenék benne.

 
nagygellert   2021. 11. 28.

1

Zseniális szereposztás, a történet pedig teljesen beszippantja az ember figyelmét. Nagyon Oscar-esélyesnek tartom.

 
Kaspó   2021. 11. 28.

1

Az az igazság, hogy ebben sokkal több volt, mind a rendezés, mind a főszereplők tekintetében. Nem rossz film, mert hát ennyi tehetséget talán nem is lehet elpazarolni, de közepesnél nem igazán ér többet.

 
penci   2021. 11. 27.

1

Ridley Scott szerintem remekel az idei évben, Az utolsó párbaj után a Gucci-ház is zseniális lett. Fantasztikusak az alakítások, maga a sztori pedig egyenesen döbbenetes. Imádtam!

A film 133 533 384 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 79 813 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A történetben Pina Auriemmát alakító Salma Hayek François-Henri Pinault-val él házasságban, aki 2021-től a Gucci márka tulajdonosa.

(csd)
 

Maurizio Gucci szereposztására Christian Bale is esélyesnek látszott a casting során.

(csd)
 

A film rendezői posztja kapcsán korábban Martin Scorsese neve is felmerült.

(csd)
 

Rodolfo Gucci szerepe kapcsán Robert De Niro neve is felmerült.

(csd)
 

Patrizia Reggiani szerepére korábban Angelina Jolie, Anne Hathaway, Marion Cotillard, Penélope Cruz, Margot Robbie és Natalie Portman is esélyesek voltak.

(csd)
 
A Gucci-háznak az az egyik legnagyobb baja, hogy visszariad a saját merészségétől. Fel-felvillantja ugyan egy szemtelen szatíra lehetőségét, amelynek megvan a lesújtó véleménye a szereplőiről és azok élhetetlenségéről, mégsem meri következetesen végigvinni ezt a vonalat, és felvállalni a vele járó stílust, elvégre mégiscsak megcsalásról, sikkasztásról, hátba szúrásról, kisemmizésről és gyilkosságról van szó. több»
 
Ezért nem tudom többre értékelni az alkotást egy erős közepesnél. Mi más lehetne az ipar lényege, ha nem maga az alkotás? A film az, ami igazán fontos kell, hogy legyen. Minden másodlagos. Itt felborul a sorrend. Elvész a balansz. Kár érte. Talán majd legközelebb… több»
 
Stílusos, de néha vontatott, egyenlőtlen, de remek alakításokkal teli, szépen megrendezett, résziben igencsak szórakoztató darab lett A Gucci-ház, pedig lehetett volna sokkal több is. A színészek miatt éri meg a jegy árát, de az igazán elemében lévő Ridley Scottért Az utolsó párbaj egy sokkal biztosabb döntés. több»