Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
4
Videók
Beépülve: Az Escobar ügy
 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

klassz volt

 
HercegPeter   2019. 03. 14.

Az utóbbi időkben nagy divatja van a beépülős filmeknek. Vagy csak én találkoztam többel is mostanában. Bryan Cranstontól megszokhattuk a jó alakításokat és most sem kellett csalódnunk. Szerintem azokat érdekelheti leginkább ez a film, akik szeretik a gengszteres, drogkartelles krimiket. Nekik biztos tud újat mutatni. Rajtuk kívül nyilván megnézik a tizenéves panelgengszterek is, akik egyszer elszívtak egy füves cigit és egyből Escobarnak képzelik magukat. Na, ők csalódni fognak, mert ez a film nem igazán a drogból befolyó vagyont és a vele járó nőket, kocsikat mutatja be. Inkább azt láthatjuk, hogyan kerülnek az ilyenek a helyükre, a börtönbe. Igazából Pablo Escobar is csak a címben szerepel és filmben is csak egy jelenetben sétál el a szereplők mellett.


 
szucszoli   2016. 11. 14.

Beépített ügynökös témában ez egy jól sikerült film. Lassan bontakozik ki, de megvan benne a feszültség. Érződik, hogy van tétje és súlya annak, ami történik... sokszor nagyon kevés hiányzik ahhoz, hogy egyik-másik ügynök lebukjon. Bryan Cranston miatt meg pláne érdemes megnézni, mert nagyszerűen játszik! Picit hosszúra sikeredett, de érdemes megnézni!

 
MethMan   2016. 11. 03.

Bryan Cranston remekel,a film pedig nagy meglepetést okozott számomra. A hangulata hasonló, mint a rendező egy másik filmjének, Az igazság árának

Bryan Cranston
John Leguizamo
Bryan Cranston
Diane Kruger
Diane Kruger
Bryan Cranston
Bryan Cranston
Bryan Cranston
John Leguizamo
Bryan Cranston
Bryan Cranston
Diane Kruger
Bryan Cranston
Bryan Cranston
Bryan Cranston
Bryan Cranston
Diane Kruger
 
The Infiltrator tehát messze van egy tökéletes krimi-thrillertől, de visz annyi új színt a műfajban, hogy ettől függetlenül is élvezetes és értékes film legyen. 7,5/10 több»

A film összbevétele 21 011 110 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 28 millió dollár volt és jelenleg 15,4 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.