Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

A farkas gyermekei (2020)

Raised by Wolves
Filmadatlap
 
36
Szereplők
11
Vélemények
29
Képek
6
Videók

Galéria (29)

Amanda Collin
Amanda Collin
Amanda Collin
Abubakar Salim
Abubakar Salim
Amanda Collin
Winta McGrath
Amanda Collin
Amanda Collin
Abubakar Salim
Amanda Collin
Amanda Collin
Amanda Collin
Abubakar Salim
Abubakar Salim
Abubakar Salim
Munro Lennon-Ritchie

Videók (6)

 
taib   2021. 04. 30.

legújabb vélemény

0

A látványvilággal és a történettel meg voltam elégedve egészen az utolsó részig, ott úgy tűnt, mintha elveszett volt az a bizonyos fonal, és már a kapkodás volt jellemző. Na de sebaj! Remélhetőleg a 2. évadban hasonló színvonal lesz, mint az első évad elején.

 
MP170506   2020. 11. 04.

1

Nagyon érdekesen indult, tetszett maga a történet kezdetben, de a felétől úgy éreztem, hogy már semmitmondó lett, a vége, az utolsó rész pedig rettenetes.

 
jfruzsi97   2020. 09. 25.

1

Semmi nem történik benne. Jó, néhol van benne látvány, meg 1-2 érdekes dolog, de maga az egész lapos, unalmas. Pedig az előzetes alapján azt hittem, megéri. Néztem belőle jó pár részt, hátha, de ugyanaz megy benne végig, semmi sem történik.

 
stevepisti   2020. 11. 15.

0

Jó képi világ, érdekes karakterek, ötletes sztori. Túl vagyok az első évadon. Érdeklődéssel várom a másodikat.

 
Robinson76   2020. 12. 17.

0
Sok hűhó semmiért...

Ebben az esetben sajnos azt kell írnom, hogy túlértékelt, agyon hype-olt szériáról van szó, amely nem találkozott az elvárásaimmal. Alapvetően többre volt hivatott, de ami benne volt, azt nem sikerült felszínre hozni. Vontatott, unalmas, lapos, a vége pedig olyan semmilyen. Átlagosnál semmi esetre sem jobb.

 
Zoltán Molnár Nézhetetlen  2020. 11. 23.

0
Ne nézd meg!

Végignéztem az első évadot, csak hogy elmondhassam, láttam, de [email protected] Feleslegesen kidobott idő, keress inkább mást! Imádom a sci-fiket, de az egész évadban kb. 15 perc, ami sci-fi, a többi párbeszéd és elmélkedés.

 
Azazello   2020. 09. 18.

0
16+

Megfogott. Okos film, de eszementül hátborzongató. Érdekes, hogy eddig nem láttam rá IMDB "Parents Guide" minősítést Európából, csak a tengerentúlról. Szerintem mindenképpen 16+ karikás a sorozat.

 
A Raised by Wolves egy kitűnő szoft-sci-fiként indul, majd a sorozat kreátorában, Aaron Guzikowskiban elszabadul a késő Ridley Scott, és az évad felétől a sorozat narratívája mérsékelt zajjá lesz valakinek a szürkeállományában. Alig spoileres A farkas gyermekei kritika. több»
 
A vallási kinyilatkoztatás mantrája az android beállításaihoz történő hozzáférést teszi lehetővé, ami egyúttal alkalmat teremt a menekülésre. Vagyis a hitbéli megerősödés jelszava olyan kódként funkcionál, amely a hittől való elszakadás lehetőségét hordozza. Elképzelhető, hogy a test átkódolása mellett az elme átkódolása lesz az egyik út, amely ebben az új világban a kondicionálás feltételeként szolgál majd. több»
 
„Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?” – ma már nem ez a Philip K. Dick klasszikus sci-fi regényének címében feltett kérdés a legfontosabb, legalábbis a Ridley Scott nevével fémjelezett, különleges hangulatú, a témát újszerűen feldolgozó HBO-sorozat, A farkas gyermekei szerint. több»