Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

A farkas gyermekei (2020)

Raised by Wolves
Filmadatlap
 
36
Szereplők
12
Vélemények
29
Képek
7
Videók

Galéria (29)

Amanda Collin
Amanda Collin
Amanda Collin
Abubakar Salim
Abubakar Salim
Amanda Collin
Winta McGrath
Amanda Collin
Amanda Collin
Abubakar Salim
Amanda Collin
Amanda Collin
Amanda Collin
Abubakar Salim
Abubakar Salim
Abubakar Salim
Munro Lennon-Ritchie

Videók (7)

 
kabel   2022. 03. 25.

legújabb vélemény

0
Látványos, allegorikus és meglepő

A történet keszekusza és túlgondolt, emellett túl sok történik véletlenül, mégis azon kevés sci-fi sorozatok egyike, ami tud újat mutatni, tud valami meghökkentőt létrehozni, és bár karakterei nem valóságosak, mégis izgalmas nézni tevékenységüket. Olyan ez, mint egy modern mítosz.

 
MP170506   2020. 11. 04.

1

Nagyon érdekesen indult, tetszett maga a történet kezdetben, de a felétől úgy éreztem, hogy már semmitmondó lett, a vége, az utolsó rész pedig rettenetes.

 
Robinson76   2020. 12. 17.

0
Sok hűhó semmiért...

Ebben az esetben sajnos azt kell írnom, hogy túlértékelt, agyon hype-olt szériáról van szó, amely nem találkozott az elvárásaimmal. Alapvetően többre volt hivatott, de ami benne volt, azt nem sikerült felszínre hozni. Vontatott, unalmas, lapos, a vége pedig olyan semmilyen. Átlagosnál semmi esetre sem jobb.

 
jfruzsi97   2020. 09. 25.

1

Semmi nem történik benne. Jó, néhol van benne látvány, meg 1-2 érdekes dolog, de maga az egész lapos, unalmas. Pedig az előzetes alapján azt hittem, megéri. Néztem belőle jó pár részt, hátha, de ugyanaz megy benne végig, semmi sem történik.

 
stevepisti   2020. 11. 15.

0

Jó képi világ, érdekes karakterek, ötletes sztori. Túl vagyok az első évadon. Érdeklődéssel várom a másodikat.

 
Azazello   2020. 09. 18.

1
16+

Megfogott. Okos film, de eszementül hátborzongató. Érdekes, hogy eddig nem láttam rá IMDB "Parents Guide" minősítést Európából, csak a tengerentúlról. Szerintem mindenképpen 16+ karikás a sorozat.

 
taib   2021. 04. 30.

0

A látványvilággal és a történettel meg voltam elégedve egészen az utolsó részig, ott úgy tűnt, mintha elveszett volt az a bizonyos fonal, és már a kapkodás volt jellemző. Na de sebaj! Remélhetőleg a 2. évadban hasonló színvonal lesz, mint az első évad elején.

 

Anya kinézete David Bowie Ziggy Stardustjára emlékeztet a narancssárga rövid hajával és androgün formáival.

(Hupka Adrián)
 

A sorozatban szereplő vallási rend, a Mithrász-kultusz vagy mithraizmus egy valódi vallás volt, amelyet a Római Birodalomban gyakoroltak a Kr. u. 1. és 3. század között.

(Hupka Adrián)
 
A Raised by Wolves egy kitűnő szoft-sci-fiként indul, majd a sorozat kreátorában, Aaron Guzikowskiban elszabadul a késő Ridley Scott, és az évad felétől a sorozat narratívája mérsékelt zajjá lesz valakinek a szürkeállományában. Alig spoileres A farkas gyermekei kritika. több»
 
A vallási kinyilatkoztatás mantrája az android beállításaihoz történő hozzáférést teszi lehetővé, ami egyúttal alkalmat teremt a menekülésre. Vagyis a hitbéli megerősödés jelszava olyan kódként funkcionál, amely a hittől való elszakadás lehetőségét hordozza. Elképzelhető, hogy a test átkódolása mellett az elme átkódolása lesz az egyik út, amely ebben az új világban a kondicionálás feltételeként szolgál majd. több»
 
„Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?” – ma már nem ez a Philip K. Dick klasszikus sci-fi regényének címében feltett kérdés a legfontosabb, legalábbis a Ridley Scott nevével fémjelezett, különleges hangulatú, a témát újszerűen feldolgozó HBO-sorozat, A farkas gyermekei szerint. több»