Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
74%
Filmadatlap
 
36
Szereplők
8
Vélemények
29
Képek
6
Videók
 
Zoltán Molnár   2020. 11. 23.

legújabb vélemény

0
Ne nézd meg!

Végignéztem az első évadot, csak hogy elmondhassam, láttam, de sz@r. Feleslegesen kidobott idő, keress inkább mást! Imádom a sci-fiket, de az egész évadban kb. 15 perc, ami sci-fi, a többi párbeszéd és elmélkedés.

 
MP170506   2020. 11. 04.

1

Nagyon érdekesen indult, tetszett maga a történet kezdetben, de a felétől úgy éreztem, hogy már semmitmondó lett, a vége, az utolsó rész pedig rettenetes.


 
jfruzsi97   2020. 09. 25.

1

Semmi nem történik benne. Jó néhol van benne látvány meg 1-2 érdekes dolog, de maga az egész lapos, unalmas. Pedig az előzetes alapján azt hittem megéri. Néztem belőle jó pár részt hátha.. de ugyan az megy benne végig, semmi sem történik.

 
stevepisti   2020. 11. 15.

0

Jó képivilág, érdekes karakterek, ötletes sztori. Túl vagyok az első évadon. Érdeklődéssel várom a másodikat.

 
Atrexx   2020. 08. 28.

1

Még csak az első három részt láttam, de azok alapján engem kilóra megvett. Wow, egészen zseniális minden szempontból. Ha tehetném, bedarálnám az egészet egy délután alatt, de hát nem a Netflixen vagyunk. :) 

 
Azazello   2020. 09. 18.

0
16+

Megfogott. Okos film, de eszementül hátborzongató. Érdekes hogy eddig nem láttam rá IMDB "Parents Guide" minősítést Európából csak a tengerentúlról. Szerintem mindenképpen 16+ karikás a sorozat.

 
misike01   2020. 08. 29.

0

Na ettől a sorozattól tényleg leesett az állam. Ridley Scott szerintem végre ismét megtalálta a hangját, és összehozott valami egészen páratlant. Nem volt még ilyen sci-fi sorozat a tévében.

Galéria (29)

Amanda Collin
Amanda Collin
Amanda Collin
Abubakar Salim
Abubakar Salim
Amanda Collin
Winta McGrath
Amanda Collin
Amanda Collin
Abubakar Salim
Amanda Collin
Amanda Collin
Amanda Collin
Abubakar Salim
Abubakar Salim
Abubakar Salim
Munro Lennon-Ritchie

Videók (6)

 
A Raised by Wolves egy kitűnő szoft-sci-fiként indul, majd a sorozat kreátorában, Aaron Guzikowskiban elszabadul a késő Ridley Scott, és az évad felétől a sorozat narratívája mérsékelt zajjá lesz valakinek a szürkeállományában. Alig spoileres A farkas gyermekei kritika. több»
 
A vallási kinyilatkoztatás mantrája az android beállításaihoz történő hozzáférést teszi lehetővé, ami egyúttal alkalmat teremt a menekülésre. Vagyis a hitbéli megerősödés jelszava olyan kódként funkcionál, amely a hittől való elszakadás lehetőségét hordozza. Elképzelhető, hogy a test átkódolása mellett az elme átkódolása lesz az egyik út, amely ebben az új világban a kondicionálás feltételeként szolgál majd. több»