Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
91%
Filmadatlap
 
36
Szereplők
4
Vélemények
29
Képek
5
Videók
 
Azazello   2020. 09. 18.

legújabb vélemény

16+

Megfogott. Okos film, de eszementül hátborzongató. Érdekes hogy eddig nem láttam rá IMDB "Parents Guide" minősítést Európából csak a tengerentúlról. Szerintem mindenképpen 16+ karikás a sorozat.

 
Atrexx   2020. 08. 28.

Még csak az első három részt láttam, de azok alapján engem kilóra megvett. Wow, egészen zseniális minden szempontból. Ha tehetném, bedarálnám az egészet egy délután alatt, de hát nem a Netflixen vagyunk. :) 


 
misike01   2020. 08. 29.

Na ettől a sorozattól tényleg leesett az állam. Ridley Scott szerintem végre ismét megtalálta a hangját, és összehozott valami egészen páratlant. Nem volt még ilyen sci-fi sorozat a tévében.

 
milefoton   2020. 08. 27.

Eléggé felhájpolták ezt a sorozatot, Scott, Filmmel, HBO, vártam már, hogy lássam, mi van a marketinggépezten túl, de szerencsére azt mondhatom, hogy sikerült a sorozatnak felnőni a várakozásokhoz. Pazar látványvilág, nagyon izgalmas atmoszféra egy izgalmas pilot epizódban. Jöhet a többi!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.