Miután az emberiség az egész univerzum meghódítását tűzte ki céljául, két android emberi gyerekeket nevel, és próbálják megvédeni őket az idegenben rájuk leselkedő rengeteg veszélytől. Azzal azonban ők sem számolnak, hogy a legnagyobb fenyegetés az emberek csoportjában üti fel a fejét,… több»
A történet keszekusza és túlgondolt, emellett túl sok történik véletlenül, mégis azon kevés sci-fi sorozatok egyike, ami tud újat mutatni, tud valami meghökkentőt létrehozni, és bár karakterei nem valóságosak, mégis izgalmas nézni tevékenységüket. Olyan ez, mint egy modern mítosz.
Ebben az esetben sajnos azt kell írnom, hogy túlértékelt, agyon hype-olt szériáról van szó, amely nem találkozott az elvárásaimmal. Alapvetően többre volt hivatott, de ami benne volt, azt nem sikerült felszínre hozni. Vontatott, unalmas, lapos, a vége pedig olyan semmilyen. Átlagosnál semmi esetre sem jobb.
Megfogott. Okos film, de eszementül hátborzongató. Érdekes, hogy eddig nem láttam rá IMDB "Parents Guide" minősítést Európából, csak a tengerentúlról. Szerintem mindenképpen 16+ karikás a sorozat.
Anya kinézete David Bowie Ziggy Stardustjára emlékeztet a narancssárga rövid hajával és androgün formáival.
(Hupka Adrián)A sorozatban szereplő vallási rend, a Mithrász-kultusz vagy mithraizmus egy valódi vallás volt, amelyet a Római Birodalomban gyakoroltak a Kr. u. 1. és 3. század között.
(Hupka Adrián)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »