Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
65%

Hősök: Újjászületés (2015-2016)

Heroes Reborn
Filmadatlap
 
54
Szereplők
4
Vélemények
29
Képek
3
Videók
 
Csillagpor   2018. 10. 14.

legújabb vélemény

0

Hát ez szörnyű lett szerintem... pedig az alapsorozatot imádtam. Ez csak egy gyenge utánzási próbálkozás rossz történettel, karakterekkel és erőltetett párbeszédekkel, amiknek semmi iránya és célja nincsen sajnos.

 
vitto   2018. 09. 21.

0

nem gondoltam volna, hogy a valaha kedvenc sorozatomból lehet ennyire unalmas folytatást csinálni


 
papaja   2016. 11. 08.

0

sajnos a nagy visszatérés nem történt meg, érdekes ugyan itt is a történet, de eléggé kiszámíható, a jó érzésemet a filmnézés közben főleg a jó zene és az első sorozatra való szuper emlékeim adják. az eredeti sorozat látványvilágában is lenyűgöző volt, ez viszont olyan mintha selfiebottal csinálták volna

 
petera050   2016. 08. 08.

0

szerintem itt is ugyanaz a gond, mint az eredetinél, hogy olyan lassan bontakozik ki a történet, olyan lassan fejlődik, hogy belefárad a néző

Galéria (29)

Kiki Sukezane
Zachary Levi
Greta Onieogou
Henry Zebrowski
Zachary Levi
Greta Onieogou
Henry Zebrowski
Aislinn Paul
Henry Zebrowski
Aislinn Paul
Greta Onieogou
Henry Zebrowski
Jack Coleman
Ryan Guzman

Videók (3)

 
Nemcsak a nagy múltra visszatekintő hollywoodi sikerfilmeket rebootolják/remake-elik, hanem a sorozatokat is. A 2010-ben elkaszált Hősök azonban most tényleg úgy néz ki, hogy újjászülethet. Heroes Reborn évadnyitó kritika. több»
 
Aki kedvelte az eredeti szériát, annak mindenképp megér egy próbát Tim Kring újabb ötlete, azonban sajnos nem kell csodát várni tőle.