Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
132
Vélemények
43
Képek
3
Videók
A nyolcadik utas: a Halál
 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 02. 28.

Alien!!! Vagyis szerintem a valaha volt egyik legjobb és legnagyszerűbb horror sci-fi film amit Ridley Scottnak és James Cameronnak is köszönhetünk, a történet zseniális 1979 és a 80 as években a megvalósítás káprázatos, bármikor megnézem 10 ből 10-et adok neki mind a szereplők jók benne és az a világ amiben élnek szenzációs

 
dulkap   2017. 04. 10.

Egy igazi klasszikus, ami lassan (de nem unalmasan) indul, de aztán sodor magával tökéletes feszültséget teremtve akár több nézés után is.


 
Deku   2017. 07. 07.

Nagyszerű lett ez a horror film még igazán megtudja ijeszteni a nézőt és fenn tudja tartani azt a feszültséggel teli állapotot amitől az embernek áll a hátán is a szőr.

 
Snowball   2016. 12. 12.

Szerintem egész jó. Sokaknak nem tetszhet ez a film de én látom benne a fantáziát és külön tetszett a zenei aláfestés valami hihetetlen jó módon elkapták a film stílusát vele. Szórakoztató volt és ennyi elég is.

 
Lamboh   2017. 10. 15.

A valaha készült egyik legjobb horror film ez, és messze a legjobb űrlényes témájú film. A folytatásai is mind rohadt jók, az újakat leszámítva. Ebben még minden megvolt, ami jó egy horrorban. Badass főhős, elképesztő hangulat, TÖRTÉNET, hiteles alakítás a színészek részéről. Ez az egyik olyan film, amit nem bánok, hogy 100x leadnak a tv-ben, pedig aztán attól könnyen falra mászok. Csak ajánlani tudom, és fogom is, mert bűn kihagyni.

 

Az Alien lény jelmezét 1979 -ben magára öltő Bolaji Badejo, aki a Nyolcadik utas a halál forgatásán játszotta a mindenkit elpusztító szörnyet, 1979-ben 26 éves volt és pontosan 218 cm magas termettel rendelkezett (7 láb 2 hüvelyk). Nigiéria fővárosában, Lagosban született és képzőművész pályára vágyott, ezért került az Egyesült Államokba. Riedley Scott választotta ki a xenomorf szerepére, szokatlan fizikai adottságai (nagyon magas termete és vékony végtagjai) miatt. Nagyon fiatalon, 39 évesen hunyt el, sarlósejtes vérszegénységben.

(Filmelemző )
 

Mikor a filmben kinyílik a tojás és elkezd mocorogni a belseje, az Ridley Scott keze.

(HETEDIK )
 

A film büdzséjének tízszeresét hozta vissza.

(HETEDIK )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.