Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65
Filmadatlap
 
21
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
1
Videók
A légy 2.
 
koba1996   2017. 09. 26.

Teljesen más irány, mint az előző, de ez sosem baj. Érdekes, fordulatos, kifejezetten tetszik az oldal, ahonnan bemutatja az emberiséget. Korához képest még a látványvilág is remek.

 
Kóborló   2019. 08. 13.
Hangulatban messze elmarad az elődjéhez képest

Az 1986-os, Cronenberg által újra megrendezett Légy című film büszkélkedhet azzal a nem kis fegyverténnyel, hogy biztos helye van a szívemben azon filmek (rövid) listáján, ahol az úgynevezett remake sokkal jobban tetszett, mint az eredeti változata. Talán ezért is voltam annak idején annyira lelkes, hogy az 1959-es, A légy visszatér című filmet is remake-elni fogják (mondjuk akkor már azért annyira nem, amikor megtudtam, hogy az előző részt rendező David Cronenberg nem tért vissza a projekthez), de még mindig bizakodtam egy korrekt folytatásban és egy jó remake-ben, amit itt viszont csak részben kaptam meg, hisz azért volt kapcsolódó személy mindkét filmnél, mégpedig Chris Walas személyében.... több»


 
Balint   2016. 02. 13.

Szegény Brendon legyet nem hagyják nyugodni akár csak a Cronenberg féle alapot. Érdekes, hogy ez már új történet fonalat vesz fel és nem a hatvanas évek bélit próbálja rimékelni, mindenesetre sajnos így is gyengus lett, bár gusztustalanságban túlszárnyalja elődjét ;)

A film összbevétele 38 903 179 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezését felkínálták David Cronenbergnek és Sam Raiminek is, de mindketten nemet mondtak a felkérésre.

(Kóborló )
 

Mel Brooks, a film egyik forgatókönyvírója javasolta Daphne Zuniga színésznőt a film rendezőjének, mert már dolgozott vele együtt az 1987-es Űrgolyhók című filmben.

(Kóborló )
 

Eredetileg Eric Stoltz is elutasította Martin szerepét, mert nem tetszett neki a forgatókönyv. A forgatókönyv átírása után elvállalta a szerepet.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.