Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
26
12
5
17
 
Yosihiro   2016. 05. 22.

Nekem ez az első Vin D film ami beugrik és szerintemezzel a filmmel vált hiressé. Jó alakítás remek történet csak ajánlani tudom :)

 
Filmelemző   2018. 04. 17.

Nagyon kemény kivitelezésű sci-fi thriller, Vin Diesel 2000 -es belépője a filmsikerek és ismertség világába. Ez a film aztán nem finomkodik a nézőkkel, odavágja eléjük ezt az ütős látványvilágot, kezdjenek vele, amit akarnak. Aztán sokan nem is boldogulnak azzal, amit látnak. A többieknek viszont betalál, ahogyan például nálam is. Értékelésem: 7,5 / 10 pont, vagyis "jó". Ez a film csak erős idegzetűeknek való, olyan thriller rajongóknak, akik bírják a gyűrődést, a fekete hangulatvilágot és a hirtelen váltásokat.

 
Timo   2017. 04. 09.

Elsőnek nézve még borzongtam is tőle, annyira félelmetesen hatottak rám kölyökként a sötétben hirtelen feltűnő szörnyek. Mindig is imádtam ezt a sci-fit, Vin Diesel egyik legjobb alakítása. Végig izgalmas, engem a mai napig leköt.

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

A speciális effektek ebben a filmben is nagyon jók, vagyis a látványvilága igazán jó. Zene tökéletes és a színészek is nagyon szépen hozzák a tőlük elvárt karaktereket. Nem kellett csalódjak

 
Kellangy   2015. 06. 19.

Nekem tetszett a film, jó scifi, a színészi alakítás is szuper volt. Én nem unatkoztam egy percig sem. Ajánlom.

 

A forgatókönyv korai változatában Riddick karaktere nő volt.

(hp )
 

A forgatási helyszínként szolgáló sivatagban mindössze 10 fok volt, ezért vizet kellett permetezni a színészek testére, hogy azt a hatást keltsék, a forróság miatt izzadnak.

(hp )
 

Cole Hauser ötletet volt, hogy karaktere a szemébe lője be a drogot.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.