Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
15
Vélemények
30
Képek
2
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 07. 17.

Riddik történetének első fejezete. Annyira igyekeztek elhitetni hogy egy másik bolygón vannak hogy ezzel nagyot romlottak a képi viszonyok. Ez már egy rossz dolog. Akkor a karakterek fele idegesítő volt és szurkoltam h valahogy de haljanak meg. Ez egy gyenge próbálkozás a popkultúra tárházából amit szeretünk bármilyen furcsa is. Nem mondhatom h nem izgultam rajta de többet untatott mint szórakoztatott.

 
Norbert93   2018. 07. 19.

A legeredetibb, legkeményebb Vin Diesel szerep. Nincs túlbonyolítva benne semmi, a sztori egy irányba halad és egy percre sem zökken ki. A sci-fi világának egy érdekes darabkája a film.


 
Yosihiro   2016. 05. 22.

Nekem ez az első Vin D film ami beugrik és szerintemezzel a filmmel vált hiressé. Jó alakítás remek történet csak ajánlani tudom :)

 
Filmelemző   2018. 04. 17.

Nagyon kemény kivitelezésű sci-fi thriller, Vin Diesel 2000 -es belépője a filmsikerek és ismertség világába. Ez a film aztán nem finomkodik a nézőkkel, odavágja eléjük ezt az ütős látványvilágot, kezdjenek vele, amit akarnak. Aztán sokan nem is boldogulnak azzal, amit látnak. A többieknek viszont betalál, ahogyan például nálam is. Értékelésem: 7,5 / 10 pont, vagyis "jó". Ez a film csak erős idegzetűeknek való, olyan thriller rajongóknak, akik bírják a gyűrődést, a fekete hangulatvilágot és a hirtelen váltásokat.

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

A speciális effektek ebben a filmben is nagyon jók, vagyis a látványvilága igazán jó. Zene tökéletes és a színészek is nagyon szépen hozzák a tőlük elvárt karaktereket. Nem kellett csalódjak

Vin Diesel
Vin Diesel
Lewis Fitz-Gerald
Vin Diesel
Vin Diesel
Radha Mitchell
Vin Diesel
Lewis Fitz-Gerald
Keith David
Radha Mitchell
Vin Diesel
Keith David
Cole Hauser
Radha Mitchell
Radha Mitchell
Vin Diesel
Cole Hauser
Vin Diesel
Radha Mitchell
Radha Mitchell

A film összbevétele 53 187 659 dollár volt (imdb.com).

 

Cole Hauser a Halálos iramban második részében volt a főgonosz, amikor Vin Diesel nem játszott benne, akkor még úgy gondolta hogy nem akarja magára húzni Dom Toretto karakterét újra.

(hemish)
 

A forgatókönyv korai változatában Riddick karaktere nő volt.

(hp)
 

A forgatási helyszínként szolgáló sivatagban mindössze 10 fok volt, ezért vizet kellett permetezni a színészek testére, hogy azt a hatást keltsék, a forróság miatt izzadnak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.