Bár az utóbbi időben Vin Diesel főként a Halálos iramban filmekkel igyekezett megörvendeztetni a rajongóit, ugyanakkor nem érdemes megfeledkezni arról sem, hogy a színésznek van egy másik sikeres franchise is a tarsolyában.

Merthogy gőzerővel zajlanak a Riddick negyedik részének az előkészületei, amelyhez most egy kis “ízelítő” gyanánt egy kép is érkezett. A fotót egyébként maga Diesel osztotta meg a közösségi médiában, és bár egyelőre nem sokat árul el a produkcióról, a foszforeszkáló kék fény mindenesetre máris felveti azt a kérdést, hogy hősünk vajon milyen új képességekkel is fog rendelkezni a történetben.

A történet szerint Richard B. Riddick végre visszatér szülőbolygójára, amelyre alig emlékszik. Riddick retteg attól, hogy attól, hogy a nekromonger birodalom romokban hagyta Furyát, azonban hamar kiderül, hogy az itt élők még nem tették le a fegyvert.

A Riddick-sorozat, bár kultikus státusznak örvend, sosem volt kasszasiker. A Pitch Black - 22 évente a sötétség 53,2 millió dollárt hozott a konyhára annak idején a 23 millió dollár költségvetéssel szemben, ráadásul hasonlóan teljesítettek a későbbi epizódok is.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem jelent meg a Riddick: Furya munkálataival kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan azonban gyakrabban hallunk még róla.

71 Riddick  (2013)

akció | kaland | sci-fi | thriller

Riddick (Vin Diesel) büntetését tölti egy látszólag elhagyatott bolygón. Hamarosan azonban kiderül, hogy egyáltalán nincs egyedül: vérszomjas idegen lények fenik rá a fogukat.... több»