Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72
Filmadatlap
 
28
Szereplők
19
Vélemények
32
Képek
1
Videók
Riddick
 
Deku   2017. 09. 24.

Dög unalmas egy fim. Egy árva jó pillanata nem akadt ez pedig mindennél rosszabb volt. Szerencsére nem a leghosszabb alkotás így nem volt hosszú kínlódás. Egyszerűen nem jött be.

 
Filmelemző   2018. 04. 17.

Ütős és hatásos az egész alapsztori, csak úgy, mint a kivitelezés a maga sajátos szín-, fény-, és hangulat világával. Kőkemény film, erős idegrendszerűek számára, izgalmas, látványos kivitelben. David Twohy "odatette", csak úgy, mint a Pitch Black - 22 évente sötétség készítésénél. Értékelés: 7,5 / 10 pont.


 
pisti18   2015. 04. 18.

Összességében nemrossz film ez, hogyha az ember megrögzött Riddick fanatikus, egyébként 1-2 logikai bakitóltekintve nézhető.

 
kabel   2015. 07. 26.

A Riddick című filmnek sajnos nincs semmilyen értelme. A film végén semmilyen információt nem kapunk a főhősről, nem mintha a film bármely pontján lnne karakterfejlődés. A Riddick igazából teljesen ugyanolyan mint az első film a szeriában, csak ezúttal van egy kutya szerű lény is benne, akinek sorsát a második perctől látuk előre. Lássuk be ez egy elég céltalan és fölösleges akciófilm volt, egy érdekes jelenet nem volt benne, sőt így belegondolva kicsit inkább 2006-os, B-kategóriás videójátékok hatását kelti.

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Diesel hozza a formáját, egyszernézős, de szórakoztató a film. Akció terén nagyon rendben van és annyira a CGI sem tűnik ki, de hagy kivetni valót maga után a film.

Vin Diesel
 
"A film nem más, mint Vin Diesel maszturbációs gyakorlata, aminek végén trutyis kezével megsimogathatja a néző buksiját, hogy: - Nézd, még mindig milyen tökös legény vagyok! - pedig színészünk - nagy szó - kezd beleöregedni a figurába és talán teknőc style-ban az akciósztár imázsba is. " több»

A film összbevétele 98 337 295 dollár volt (imdb.com).

 

Vin Diesel beleegyezett, hogy megjelenjen a Halálos iramban - Tokiói hajsza c. filmben, cserébe a Riddick filmek szerzői jogaiért.

(kázsé)
 

Fennállt a veszély, hogy a film forgatása nem kezdődhet el pénzügyi gondok miatt. Vin Diesel maga finanszírozta a forgatást, amíg meg nem érkezett a kölcsön.

(kázsé)
 

Keri Hilson eredetileg Dahl szerepére jelentkezett, amit ugyan nem kapott meg, de a rendezőnek annyira tetszett az alakítása, hogy a kedvéért írt egy szerepet.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.