Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
71%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
19
Vélemények
32
Képek
1
Videók
 
Filmelemző   2018. 04. 17.

legújabb vélemény

0

Ütős és hatásos az egész alapsztori, csak úgy, mint a kivitelezés a maga sajátos szín-, fény-, és hangulat világával. Kőkemény film, erős idegrendszerűek számára, izgalmas, látványos kivitelben. David Twohy "odatette", csak úgy, mint a Pitch Black - 22 évente sötétség készítésénél. Értékelés: 7,5 / 10 pont.

 
Deku   2017. 09. 24.

0

Dög unalmas egy fim. Egy árva jó pillanata nem akadt ez pedig mindennél rosszabb volt. Szerencsére nem a leghosszabb alkotás így nem volt hosszú kínlódás. Egyszerűen nem jött be.


 
pisti18   2015. 04. 18.

0

Összességében nemrossz film ez, hogyha az ember megrögzött Riddick fanatikus, egyébként 1-2 logikai bakitóltekintve nézhető.

 
kabel   2015. 07. 26.

0

A Riddick című filmnek sajnos nincs semmilyen értelme. A film végén semmilyen információt nem kapunk a főhősről, nem mintha a film bármely pontján lnne karakterfejlődés. A Riddick igazából teljesen ugyanolyan mint az első film a szeriában, csak ezútt... több»

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

0

Diesel hozza a formáját, egyszernézős, de szórakoztató a film. Akció terén nagyon rendben van és annyira a CGI sem tűnik ki, de hagy kivetni valót maga után a film.

 
Rayman102   2016. 02. 17.

0

Én jobbra számítottam és szerintem nem hozta azt, amit a Riddick-nek mint amolyan harmadik résznek hoznia kellet volna. Egyébként egyszer azért érdemes megnézni.

 
dubzsu   2015. 03. 31.

0

Akciódús, rengeteg vérben lubickoló film, aki bírja a hasonló pörgést, az nézze! Engem nem fogott meg.

Galéria (32)

Vin Diesel

Videók (1)

A film összbevétele 98 337 295 dollár volt (imdb.com).

 

Vin Diesel beleegyezett, hogy megjelenjen a Halálos iramban - Tokiói hajsza c. filmben, cserébe a Riddick filmek szerzői jogaiért.

(kázsé)
 

Fennállt a veszély, hogy a film forgatása nem kezdődhet el pénzügyi gondok miatt. Vin Diesel maga finanszírozta a forgatást, amíg meg nem érkezett a kölcsön.

(kázsé)
 

Keri Hilson eredetileg Dahl szerepére jelentkezett, amit ugyan nem kapott meg, de a rendezőnek annyira tetszett az alakítása, hogy a kedvéért írt egy szerepet.

(kázsé)
 

A film első része, a "Pitch Black" után 10 évvel játszódik, és 13 évvel később mutatták be, mint az első filmet.

(kázsé)
 

A filmben sohasem derül ki, mekkora vérdíj van Riddick fején.

(kázsé)
 

Vin Diesel eredetileg egy monumentális sagát képzelt el, olyat, mint J.R.R. Tolkien Gyűrűk urája.

(kázsé)
 
"A film nem más, mint Vin Diesel maszturbációs gyakorlata, aminek végén trutyis kezével megsimogathatja a néző buksiját, hogy: - Nézd, még mindig milyen tökös legény vagyok! - pedig színészünk - nagy szó - kezd beleöregedni a figurába és talán teknőc style-ban az akciósztár imázsba is. " több»