Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Nicolas Cage az egyik kedvenc színészem, bár mostanában eltűnt lehet az ilyen szerepei miatt, mert ez elég gyenge volt.

 
Evcsi95   2016. 09. 20.

Kicsit a szellemlovasra hajaz, de emellett jó kis film. Tele van" ah, ne már" meg "úgy tudtam" pillanatokkal. Egyszer-kétszer megnézhető.


 
Hercegno   2017. 02. 26.

Nem kell sokat várni ettől a filmtől és akkor nem okoz csalódást. Ez egy mistikus kalandfilm, amit egyszer meg lehet nézni, de biztosan nem hagy az emberben mély nyomot.

 
kocoska20   2016. 01. 06.

Fichter nélkül semmit nem érne a film, de ha másért nem is, miatta érdemes megnézni. Nem túl agyalós, inkább agyat kikapcsolós, kategóriájában inkább könnyed.

 
Pumpu   2016. 03. 08.

A történet nem kicsit erőltetett, de a megvalósítás egészen jó. Nicolas Cage annyira irdatlanul kemény, hogy olajra lép a pokolból és végigszáguld Amerikán, miközben egy bombanő feszít mellette az anyósülésen. Ez így önmagában elég egy közepes filmhez, de egy jó filmhez ettől több kell.

 
Ennek a filmnek egy szerethető agymenésnek, egy jó kis B-filmes, grindhouse-os bosszúmozinak kellett volna lennie, ám helyette kaptunk egy klisés, a végletekig túltolt katyvaszt, ami mégsem ment el a falig, hogy bűnös élvezetté tudjon válni. Egyszer meg lehet nézni, ha lehet társaságban, sok sörrel és rágcsával, úgy egész élvezhető. Pontszámom: 5/10. több»

A film összbevétele 10 706 786 dollár volt (imdb.com).

 

A film kb. 55 millió dollárból készült el, és kevesebb mint 29 milliót sikerült csak behoznia. Gyenge bevételével egy rekordot is sikerült felállítania, ez a film tartja a 2000-nél több moziban bemutatott 3D-s filmek közül a legalacsonyabb haszon rekordját. A kritikusoktól igen vegyes értékelést kapott.

(Mavil)
 

A filmben látható három sportkocsi, amiket Nicolas Cage vezet egy 1964-es Buick Riviera, egy 1969-es Dodge Charger R/T és egy 1971-es Chevrolet Chevelle SS 454.

(ps)
 

A filmben látható latin DEUS VELOX NEX felirat magyarul annyit tesz: Isten gyors halála.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.