Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
74
Filmadatlap
 
27
Szereplők
18
Vélemények
3
Képek
2
Videók
Mortal Kombat
 
drg0602   2020. 02. 21.

legújabb vélemény

Igen, játék alapján készült, de egész jó sikerült. A színészválasztás is jó, rendezés illetve a filmnek légkör is elég jó sikerült. Részemről nézhető jó film.

 
Thibo84   2016. 06. 30.

Nem vagyok nagy rajongója a játéknak, de a film, az tetszett. A küzdelmek jól meglettek koreografálva, és a színészeket is jól válogatták össze.


 
HETEDIK   2019. 01. 05.

A Mortal Kombat máig nem kapott méltó filmadaptációt, bár a többi förmedvény közül még ez nevezhető a legjobbnak. Persze a látványa iszonyú gagyi mai szemmel, de egyszer azért végig lehet szenvedni.

 
NGN   2019. 08. 07.

Vértelen küzdelem a halálig

Tudjuk, hogy a játék arról híresült el, hogy folyt benne a vér és ki lehetett végezni az ellenfeleinket. Ezért aztán nagy elvárásaink voltak a filmmel kapcsolatban, reméltük nagy naivan, hogy bővelkedni fog a vérben. Nem így lett. Nyilvánvaló volt, hogy a fiatalabb korosztályt is meg kell célozni a filmmel, ezért lett ennyire vérszegény, szinte már túlontúl is steril. Nem baj, nézzük el ezt neki, legyen ez a legnagyobb gondunk, csupán illett volna visszaadni valamit a játékból, ha már Mortal Kombat. A kötelező karakterek itt vannak: Sub-Zero, Scorpion, Shang Tsung, Goro, Kano, Reptile. A pozitív karakterek ugyebár Liu Kang, Johnny Cage, Sonya, Rayden. Tudjuk, hogy ez a gonosz varázsló, Shang Tsung megszervezi a viadalt, az utolsót, a mindent eldöntőt. Megy is minden flottul, az összecsapások szépen követik egymást, akad is egy-két kivégzésféle, na de nah... Paul Anderson megpróbálta a maximumot kihozni a játék sztorijából, ez érződik is, ennél több nagyon nem volt ebben. A látvány jó, persze mai szemmel vannak megmosolyogtató részek, de egy 24 éves filmről beszélünk. Külön kiemelném Cristopher Lambertet, ő lubickol a villámisten szerepében, nagyon elegánsan, de mégis lazán hozza a karaktert. A film jó, nyilván vannak hibái, ezt tudjuk, de mégis szerethető feldolgozása a játéknak. Ja, és a Cage vs. Scorpion összecsapás a mai napig a legjobb a filmben.

 
Norbi   2018. 07. 25.

Nagy kultuszfilm , gamereknek kötelezően ajánlom. Nem nagy durranás, az effektek a mai eszközökkel jóval jobbak lehetnének, de a hangulat ami átjárja elfeledteti velem ezt a hibát (is).

 
Ez bizony egy nagyon erősen B-kategóriás akciófilm, amelyet elsősorban a rajongóknak ajánlok, de ha csak egy sima agyzsibbasztó nosztalgiamozira vágyunk az egyre hosszabbodó estéken, nyugodtan tegyünk vele egy próbát, nem veszítünk vele semmit.
5/10 több»

A film összbevétele 122 195 920 dollár volt (imdb.com).

 

Mozis megjelenést megelőzően a filmet soha nem vizsgálták kritikusok.

(Thibo84)
 

Danny Glover neve is szóba került Rayden szerepére.

(Thibo84)
 

François Petit a 90-es évek elejétől kezdve erősen részt vett a film gyártásában. Mivel nem találtak színészet Sub-Zero szerepére, Petit magára vállalta. A kamera mögötti részvétel miatt Sub-Zero játékideje korlátozott volt.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.