Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Artemisia   2018. 02. 21.

legújabb vélemény

Átgondolatlan, összecsapott munka

Sok szembetűnő hibája van a filmnek. Szembetűnően utánozza a Sin Sity-t, azonban Spirit giccses monológjai ellenére semmi hatása nincs a városnak a cselekményre, nem képezi olyan szerves részét a történetnek mint a Sin Sity esetében. A főhős személye elég egysíkú, és sekélyes az ábrázolás, gyakorlatilag fogtak minden szuperhős-allűrt és összegyúrták Spiritben, de valódi tartalmat és személyiséget nem adtak neki,kidolgozatlanul hagyták a karaktert.Pl.megvan a tipikus szívtipró imidzs, de nem tudjuk meg,hogy szereti-e Helent, vagy hogy még érez-e valamit Eva Mendes karaktere iránt. Maga a fő konfliktus , a várost fenyegető gonosz-zseni is a tipikus sablon sztori, az akciójelenetek, a szökések,menekülések teljesen kiszámíthatóak. Elsősorban a szereposztás keltette fel a kíváncsiságom a film iránt, de az sem sokat segített a filmen. Samuel L.Jackson unalmas,kötelező karakter, aki gonosz terveket forral és gyűlöli Spiritet ; Sarah Paulsonnak gyakorlatilag semmi funkciója nincs, egy rendőr szürkeegér -lánya, aki szerelmes Spiritbe; Eva Mendeznek sincs sok befolyása az eseményekre, néhány összefüggéstelen információt kapunk róla, pl.hogy kamaszkorában Spirittel járt, de szakított vele és hogy szereti a csillogó ékszereket, de hogy ezek miért relevánsak a cselekmény szempontjából vagy, hogy egyáltalán a karakter miért releváns, azt nem tudjuk meg. A végső leszámolásnak nincs súlya, ne... több»

 
Gríz   2016. 11. 16.

hát ez az ütős Sin Cityhez képest sehol nem volt, nem sikerült túl jól


 
Hitman   2016. 11. 09.

ez tényleg fájt, még Scarlett Johansson dekoltázsa vagy Eva Mendes feneke sem tudták megmenteni ezt a szánalmas próbálkozást, őszintén nem tudom, mit akart ezzel Frank Miller.

 
spyro74   2015. 12. 28.

Az a színész aki spiritet alakította, jaj... egész film alatt próbáltam megérteni, egyáltalán minek rakták bele, totál érdektelen figura volt. szerencsére a két főszereplő csaj, főleg scarlett Johansson tüneményesek voltak, ezzel némiképp javítottak a színvonalon. de egyébként csak a forma volt szép, a tartalom semmi, egyszerűen egy Sin City koppintás

A film összbevétele 19 781 879 dollár volt (imdb.com).

 

A film gyártási költsége 60M $ volt, de világszinten is csak mindössze 39M $-t keresett.

(dulkap)
 

Eva Mendes már a forgatókönyv elolvasása előtt elvállalta a szerepet, mert mindenképpen együtt akart dolgozni Frank Miller-rel.

(dulkap)
 

Néhány jelenetet az akkor újdonságnak számító The Phantom kamerával vettek fel, ami másodpercenként 1000 képkockát rögzített.

(dulkap)
 

A filmet 50 napig forgatták zöld háttér előtt.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.