Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
15
Vélemények
12
Képek
3
Videók
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Jessica Biel
Jessica Biel
Julianne Moore
 
harnas1207   2019. 03. 28.

legújabb vélemény

A színészek és az ötlet alapján nagyon jó film lehetett volna, de nem hozták ki a benne rejlő lehetőségeket. Így csak egy semleges akciófilm, ami nem sok emlékezetes momentumot hagy maga után. Igazán kár érte. Annál viszont jobb, mint amilyen kritikákat kapott.

 
indingo   2017. 10. 01.

Maga az alapelgondolás az bizakodásra adott okot, na meg persze a szereposztás is, bár Cage-Jessica páros nekem nem igazán passzol össze. Maga a sztori nagyon jellegtelen és erőtlen lett, pedig jól indult.


 
TomÁcs   2018. 04. 15.

Érdekes ötlet volt Cage szuperképessége. Nem volt túlerőltetve ez a dolog. Történetben jó páros voltak Jessica Biellel. Pörgős volt a történet, nekem tetszett.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

Az alapsztori alapján nagyobb potenciált láttam benne. Maga a képesség eléggé háttérbe szorult a film második felében és csak a szerelmi szálat nyomatták.

 
Greeta   2017. 12. 30.

Egy kicsit giccses szerelmi maszlag kerekedett a filmből, egy igazi thriller helyett. Kár érte a film 20 perc után egy új fonalat, irányt vett fel ami már nem fogott meg anniyra.

A film összbevétele 77 434 049 dollár volt (imdb.com).

 

A film két Razzie-díj jelölést is kapott. Nicolas Cage-et a legrosszab főszerepért, Jessica Bielt pedig a legorsszab mellékszerepért járó díjra jelölték.

(ps)
 

A filmben megjelenő Cliffhanger motel valójában a Highway 18-as útszakaszon található Crestline város közelében, Kaliforniában, valahol a San Bernardino hegységben.

(ps)
 

A showműsorban a nyakékes nő nem más, mint , Nicolas Cage felesége.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.