Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Next - A holnap a múlté (2007)

Next
Filmadatlap
 
31
Szereplők
18
Vélemények
27
Képek
3
Videók

Galéria (27)

Nicolas Cage
Nicolas Cage
Jessica Biel
Julianne Moore

Videók (3)

 
Málinger Zsolt   2022. 01. 06.

legújabb vélemény

0

A vége jöhetett volna 10 perccel később, de jó sztori, jó alakításokkal.

 
indingo   2017. 10. 01.

0

Maga az alapelgondolás az bizakodásra adott okot, na meg persze a szereposztás is, bár Cage-Jessica páros nekem nem igazán passzol össze. Maga a sztori nagyon jellegtelen és erőtlen lett, pedig jól indult.

 
Sabnock Sanatory   2021. 03. 03.

0

A kissé magas homlokú Cage sokadik rossz mozija. Jessica Biel plusz Julianne Moore, na és Peter Falk, hát őket sajnálom. Cage egy rossz színész, így őt inkább nem értékelném.

 
Harper   2018. 05. 15.

0

Nagyon jó a film sztorija, izgalmasak a jelenetek és Jessica Biel szemkápráztatóan szexi benne. Bár nem a legjobb Nic Cage mozi, azért igy is ütős és van csattanója. Nekem bejött az egész, erős 8 pontos akciófilm.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

0

A színészek és az ötlet alapján nagyon jó film lehetett volna, de nem hozták ki a benne rejlő lehetőségeket. Így csak egy semleges akciófilm, ami nem sok emlékezetes momentumot hagy maga után. Igazán kár érte. Annál viszont jobb, mint amilyen kritikákat kapott.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

0

Az alapsztori alapján nagyobb potenciált láttam benne. Maga a képesség eléggé háttérbe szorult a film második felében és csak a szerelmi szálat nyomatták.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

0

Érdekes ötlet volt Cage szuperképessége. Nem volt túlerőltetve ez a dolog. Történetben jó páros voltak Jessica Biellel. Pörgős volt a történet, nekem tetszett.

A film összbevétele 77 434 049 dollár volt (imdb.com).

 

A film két Razzie-díj jelölést is kapott. Nicolas Cage-et a legrosszab főszerepért, Jessica Bielt pedig a legrosszab mellékszerepért járó díjra jelölték.

(ps)
 

A filmben megjelenő Cliffhanger motel valójában a Highway 18-as útszakaszon található Crestline város közelében, Kaliforniában, valahol a San Bernardino hegységben.

(ps)
 

A showműsorban a nyakékes nő nem más, mint Nicolas Cage felesége.

(ps)
 

Nicolas Cage az egyik jelenetben a tv-t kapcsolgatja. A film, amiről nem vált tovább, a Dr. Strangelove (1964), melyet Stanley Kubrick rendezett.

(ps)
 

A legtöbb jelenetet az akkor vadonat újnak számító HD felbontású Panavision Genesis kamerákkal forgatták, a sivatagban viszont klasszikus 35 mm-es szallagra rögzítettek, ugyanis nem tudták, hogy az új gépek mennyire bírják a hőséget.

(ps)