Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
72%

Next - A holnap a múlté (2007)

Next
Filmadatlap
 
31
Szereplők
17
Vélemények
27
Képek
3
Videók

Galéria (27)

Nicolas Cage
Nicolas Cage
Jessica Biel
Julianne Moore

Videók (3)

 
Sabnock Sanatory   2021. 03. 03.

legújabb vélemény

0

A kissé magas homlokú Cage sokadik rossz mozija. Jessica Biel plusz Julianne Moore, na és Peter Falk, hát őket sajnálom. Cage egy rossz színész, így őt inkább nem értékelném.

 
indingo   2017. 10. 01.

0

Maga az alapelgondolás az bizakodásra adott okot, na meg persze a szereposztás is, bár Cage-Jessica páros nekem nem igazán passzol össze. Maga a sztori nagyon jellegtelen és erőtlen lett, pedig jól indult.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

0

A színészek és az ötlet alapján nagyon jó film lehetett volna, de nem hozták ki a benne rejlő lehetőségeket. Így csak egy semleges akciófilm, ami nem sok emlékezetes momentumot hagy maga után. Igazán kár érte. Annál viszont jobb, mint amilyen kritikákat kapott.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

0

Az alapsztori alapján nagyobb potenciált láttam benne. Maga a képesség eléggé háttérbe szorult a film második felében és csak a szerelmi szálat nyomatták.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

0

Érdekes ötlet volt Cage szuperképessége. Nem volt túlerőltetve ez a dolog. Történetben jó páros voltak Jessica Biellel. Pörgős volt a történet, nekem tetszett.

 
Greeta   2017. 12. 30.

0

Egy kicsit giccses szerelmi maszlag kerekedett a filmből, egy igazi thriller helyett. Kár érte a film 20 perc után egy új fonalat, irányt vett fel ami már nem fogott meg anniyra.

 
sammy88   2020. 08. 26.

1

Én mindig szeretem az olyan történeteket, amik az idővel játszadoznak, az mindig olyan különös számomra. Itt is nagyon jól használják ki. A CGI néha kicsit gagyi és a vége nagyon összecsapott, de izgalmas film érdemes megnézni.

1

A film összbevétele 77 434 049 dollár volt (imdb.com).

 

A film két Razzie-díj jelölést is kapott. Nicolas Cage-et a legrosszab főszerepért, Jessica Bielt pedig a legrosszab mellékszerepért járó díjra jelölték.

(ps)
 

A filmben megjelenő Cliffhanger motel valójában a Highway 18-as útszakaszon található Crestline város közelében, Kaliforniában, valahol a San Bernardino hegységben.

(ps)
 

A showműsorban a nyakékes nő nem más, mint Nicolas Cage felesége.

(ps)
 

Nicolas Cage az egyik jelenetben a tv-t kapcsolgatja. A film, amiről nem vált tovább, a Dr. Strangelove (1964), melyet Stanley Kubrick rendezett.

(ps)
 

A legtöbb jelenetet az akkor vadonat újnak számító HD felbontású Panavision Genesis kamerákkal forgatták, a sivatagban viszont klasszikus 35 mm-es szallagra rögzítettek, ugyanis nem tudták, hogy az új gépek mennyire bírják a hőséget.

(ps)