Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek (2021)

Snake Eyes: G.I. Joe Origins
Filmadatlap
 
22
Szereplők
9
Vélemények
11
Képek
8
Videók

Galéria (11)

Videók (8)

 
Alexa   2022. 01. 02.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kellemesen csalódtam, felszínesebb filmet vártam, viszont egész jól felépítették a történetet és a karaktereket is. Engem lekötött végig, mégha kissé kiszámítható is volt. Az elején szimpatikus szereplőből a végére az ősellenség lett - ez a fajta kar... több»

 
Eastern79   2021. 09. 25.

a nap véleménye

1
Lapos eredettörténet

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A G.I. Joe univerzumhoz nem sok köze van, valószínűleg azért, mert annyira eredettörténet akart lenni, hogy még a Cobra is csak egy éppen szerveződő cserkészcsapat a világuralomra törő fajtából. Ha a film utolsó 20 percét leszámítjuk, akkor egy közepes harcművészeti akciófilmnek is nevezhetnénk, korrekt látványvilággal. Sajnos a harcok minden kreativitást nélkülöznek, és ezen a kiszámítható sztori sem javít sokat. Az említett utolsó felvonásban aztán már azt sem tudni, ki-kivel van, annyira fel szerették volna dobni a cselekményt, ráadásul az ékköves mutatványok már a fantasy határát súrolták. Nem kevésbé voltak számomra bénák egyes karakterek. Kígyószem apjának gyilkosa inkább tűnt Benkő Dániel hasonmásának, mint bérkillernek, a gigantikus válltömésekkel és Maróth Vikit idéző szemüveggel, irdatlan tűsarkúban szexiző Bárónő meg egyenesen nevetséges volt. Akciófilmnek jó, de a G I Joe univerzumon belül vannak sokkal jobbak is.

 
Artemisia   2021. 07. 29.

a nap véleménye

9
Felesleges előzménysztori

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

G. I. Joe története a 60-as évek közepére nyúlik vissza. Az első akciófigura volt, mely bevezette a köztudatba a fogalmat, elindított a játékgyártás egy új ágát, valamint megalapozta a Hasbro sikerét. A cégóriásnak pedig számtalan, a gyerekkorunkat m... teljes kritika»

 
Léna Virág   2021. 08. 05.

1

Egy borzalom az egész.

 
stevepisti   2021. 08. 22.

0

Előzménysztorinak nem tudom, mennyire állja meg a helyét, de egy erős közepes harcművészeti akciófilmnek nekem megfelel.

 
Lojzika7   2021. 07. 25.

1

Nem egy nagy eresztés, de a többi G.I. Joe-film mellett azért nem is rossz. Kellően pörgős és akciódús, talán Netflixen szívesebben néztem volna, mert a mozijegy árát picit sajnáltam azért.

 
Márk   2021. 07. 26.

0

Oké, ez a film teljesen odacsapott, szerintem nagyon eszméletlenül látványosra sikeredett, és bár az előzetes alapján részemről nem sokat vártam volna tőle, mégis valahogy nagyon kellemes meglepetést tudotto okozni.

A film 17 407 850 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 10 647 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Kígyószemet a G.I. Joe franchise korábbi részeiben Ray Park alakította, ebben a filmben azonban nem kapott szerepet.

(hp)
 

A Kígyószem a G.I. Joe franchise előzményfilmje.

(hp)
 

2019 augusztusában jelentették be, hogy a film főszerepét Henry Golding alakítja majd.

(hp)
 

A film forgatása 2019. október 15-én kezdődött meg Vancouverben, majd Japánban folytatódott. A munkálatok 2020. február 26-án értek véget.

(hp)
 

A Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek premierjét eredetileg 2020. március 27-re tűztek ki a Paramount, de a koronavírus-járvány miatt a bemutatót végül egészen 2021 októberére halasztották.

(hp)
 
[...] Schwentke ezúttal sem jeleskedik az akciókban, amelyek többsége fantáziátlan és erőtlen, ráadásul a távol-keleti harcművészetek bemutatásánál az a legnagyobb bűn, ha ezer apró snittre vágnak egy néhány másodperces csörtét. Azért én még bízom abban, hogy egyszer elénk gördül a hollywoodi gyártósorról egy Yo Joe-film is. több»