Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
51
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
72
Képek
2
Videók
Ultraviola
 
Artemisia   2018. 03. 20.

legújabb vélemény

Összességében tetszett a film, bár a történet sablonos,de fenntartja az érdeklődést, Violett karaktere jól ki van dolgozva, Milla Jovovich nagyon jól alakít.A legnagyobb baj a filmmel, hogy nincs tétje az akciójeleneteknek.Bár látványosak,de nem látunk küzdelmet,nem izgulunk, mert Violett számára ezer ellenfél is semmi, pörgög-forog és mindenki harcképtelenné van téve. Erre már a film negyedénél rájövünk, nem várunk izgalmat, szorult helyzeteket,menekülést és így még laposabb lesz a cselekmény, hiába a látvány és a körítés.

 
Pumpu   2015. 12. 05.

Az a baj, hogy ezek a filmek mindig pengeélen táncolnak, vagy kultfilmek lesznek, vagy unalmas, B kategóriás akciómozik. Itt szerintem az utóbbi lett, amin még sajnos Mila Jovovich sem tudott felhúzni, pedig ő a legtöbb filmet eléggé élvezhetővé tudja tenni.


 
Bulki   2015. 03. 10.

Szerintem ismerni kéne az eredeti képregényt ahhoz, hogy az ember igazán élvezni tudja a filmet. A rajongók biztosan nagyon élvezték, de nekem annyira nem jött át be kell vallanom.

A film összbevétele 31 070 211 dollár volt (imdb.com).

 

Forgatás közben Kurt Wimmer megkérte Milla Jovovicht, hogy üsse meg, hogy kellően felspannolja magát az akciójelenetekhez. A rendező napokig monoklival forgatott.

(kázsé)
 

A film komoly újravágáson ment keresztül a stúdió kívánságának köszönhetően, Kurt Wimmer és a rajongók ellenkezése ellenére.

(kázsé)
 

Violet egy sajátos harcművészeti technikát használ, ami a rendező Kurt Wimmer egy korábbi filmjében, az Equilibriumban is látható.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.