Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
51%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
72
Képek
2
Videók
Ultraviola
 
Artemisia   2018. 03. 20.

legújabb vélemény

Összességében tetszett a film, bár a történet sablonos,de fenntartja az érdeklődést, Violett karaktere jól ki van dolgozva, Milla Jovovich nagyon jól alakít.A legnagyobb baj a filmmel, hogy nincs tétje az akciójeleneteknek.Bár látványosak,de nem látu... több»

 
Pumpu   2015. 12. 05.

Az a baj, hogy ezek a filmek mindig pengeélen táncolnak, vagy kultfilmek lesznek, vagy unalmas, B kategóriás akciómozik. Itt szerintem az utóbbi lett, amin még sajnos Mila Jovovich sem tudott felhúzni, pedig ő a legtöbb filmet eléggé élvezhetővé tudja tenni.


 
Bulki   2015. 03. 10.

Szerintem ismerni kéne az eredeti képregényt ahhoz, hogy az ember igazán élvezni tudja a filmet. A rajongók biztosan nagyon élvezték, de nekem annyira nem jött át be kell vallanom.

Galéria (72)

Videók (2)

A film összbevétele 31 070 211 dollár volt (imdb.com).

 

Forgatás közben Kurt Wimmer megkérte Milla Jovovicht, hogy üsse meg, hogy kellően felspannolja magát az akciójelenetekhez. A rendező napokig monoklival forgatott.

(kázsé)
 

A film komoly újravágáson ment keresztül a stúdió kívánságának köszönhetően, Kurt Wimmer és a rajongók ellenkezése ellenére.

(kázsé)
 

Violet egy sajátos harcművészeti technikát használ, ami a rendező Kurt Wimmer egy korábbi filmjében, az Equilibriumban is látható.

(kázsé)
 

A film kezdősora ("A nevem Violet") utalás a Kaptár c. filmre, amiben szintén Milla Jovovich játszik, és amelyben elhangzik tőle az "A nevem Alice" mondat.

(kázsé)
 

Kurt Wimmer már a forgatókönyv írása közben is Milla Jovovichot szerette volna főszereplőnek.

(kázsé)
 

A filmben hallható kitalált nyelv neve "Thaihindi".

(kázsé)