Csináltak egy filmet tulajdonképpen Milla Jovovich alakja, szépsége köré. Már ugye akinek ez jön be. Az én szememmel nézve nagyon soványka szegényke. Azt azért nem mondanám, hogy nem csinos, de nem vagyok tőle odáig. És akkor terveztek hozzá mozdulatsorokat. Minden mozdulatától tömegével pusztulnak az emberek. Eleinte kettesével, hármasával, a vége felé már százasával. Ezzel már az elején komolytalanná tették a filmet. Olyan, mint Neo a Matrix valahányadik részében, amikor milliószám darálja a Smith ügynököket.
Viszont jókat is írok a filmről. A képvilága szép. Nekem tetszettek a trükkfelvételek, s bármennyire borzalmasak ezek a megtervezett mozdulatsorok, a végén kitartott beállásokkal, azért azt mondom, hogy szépre sikerültek a főszereplő kecses alakjával együtt nézve. Szóval azért látványos, na.
A sztori nem egy meglepetésekkel teli dolog, de ennek a filmnek nem is az a lényege. Alapból azt mondanám, hogy csak egy átlagos film, de nem lenne jó az sem, ha valaki egy rosszabb értékelés miatt kihagyná (elég alulértékelt a film szerintem). Szóval én azt gondolom, hogy döntsön mindenki maga.
Aki szereti a vámpír vs. ember harcokról szóló filmeket, illetve bírja a fizika törvényeit áthágó, pörgő, forgó, golyót elkapó, mindenkitől gyorsabb, egymaga mindenkit legyőzős, soha meg nem sérülős, vérhalomból tökéletes frizurával és sminkkel kimászós filmeket, annak azért fog ez tetszeni. Látványos mese. (Jaj, a végén nagyon jót nevettem. Amikor a főhős és a főgonosz összecsapnak, s megy az óriás favéső az óriás kenyérszeletelő kés ellen, s azt mennyire kihangsúlyozzák.) :-) ))

55 Ultraviola (2006)
akció | fantasy | kaland | krimi | sci-fi | thriller
A jövőben kegyetlen háború zajlik a mutánsok és a kormány között. A mutánsok egy vírus következtében jöttek létre, aminek köszönhetően különböző szuperképességeik... több»
Szereplők: Milla Jovovich, William Fichtner, Cameron Bright, Nick Chinlund, Sebastien Andrieu