Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek (2021)

Snake Eyes: G.I. Joe Origins
Filmadatlap
 
22
Szereplők
11
Vélemények
11
Képek
8
Videók

Vélemények: Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek (2021)

 
drg0602   2022. 05. 26.

legújabb vélemény

0

Teljesen rendben van ez a film. A jó kategóriába sorolható szerintem. A látványvilág rendben volt. Az akciójelenetek jók voltak. Nálam ez a film simán érdemel négy csillagot. Értékelés: 8/10.

 
Eastern79   2021. 09. 25.

a nap véleménye

2
Lapos eredettörténet

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A G.I. Joe univerzumhoz nem sok köze van, valószínűleg azért, mert annyira eredettörténet akart lenni, hogy még a Cobra is csak egy éppen szerveződő cserkészcsapat a világuralomra törő fajtából. Ha a film utolsó 20 percét leszámítjuk, akkor egy közepes harcművészeti akciófilmnek is nevezhetnénk, korrekt látványvilággal. Sajnos a harcok minden kreativitást nélkülöznek, és ezen a kiszámítható sztori sem javít sokat. Az említett utolsó felvonásban aztán már azt sem tudni, ki-kivel van, annyira fel szerették volna dobni a cselekményt, ráadásul az ékköves mutatványok már a fantasy határát súrolták. Nem kevésbé voltak számomra bénák egyes karakterek. Kígyószem apjának gyilkosa inkább tűnt Benkő Dániel hasonmásának, mint bérkillernek, a gigantikus válltömésekkel és Maróth Vikit idéző szemüveggel, irdatlan tűsarkúban szexiző Bárónő meg egyenesen nevetséges volt. Akciófilmnek jó, de a G I Joe univerzumon belül vannak sokkal jobbak is.


 
Artemisia   2021. 07. 29.

a nap véleménye

9
Felesleges előzménysztori

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

G. I. Joe története a 60-as évek közepére nyúlik vissza. Az első akciófigura volt, mely bevezette a köztudatba a fogalmat, elindított a játékgyártás egy új ágát, valamint megalapozta a Hasbro sikerét. A cégóriásnak pedig számtalan, a gyerekkorunkat m... teljes kritika»

 
JRD   2022. 03. 11.

1
Nem tudom, hogy szeressem vagy gyűlöljem...

Mivel bejönnek az ázsiai pasik, így örömmel legeltettem a szememet a film főszereplőjén (Henry Golding). Mivel a történet azért elég laposka volt, így ez elvett valamelyest az élményből. Mégis jól szórakoztam. Eredettörténetként aposztrofálják. Már az elején tudni lehet, hogy a két barát egymás ellen fog fordulni, és így megszületnek a nagy ellenségek a G.I.Joe-filmekben. Látványos harcjelenetek, némi humor és természetesen a keleti varázslat, mely mindig tanít valami újat önmagunkkal kapcsolatban. Nézd meg és biztosan élvezni fogod! Filmre fel, és jó szórakozást!

 
stevepisti   2021. 08. 22.

0

Előzménysztorinak nem tudom, mennyire állja meg a helyét, de egy erős közepes harcművészeti akciófilmnek nekem megfelel.

 
Léna Virág   2021. 08. 05.

1

Egy borzalom az egész.

 
Alexa   2022. 01. 02.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kellemesen csalódtam, felszínesebb filmet vártam, viszont egész jól felépítették a történetet és a karaktereket is. Engem lekötött végig, mégha kissé kiszámítható is volt. Az elején szimpatikus szereplőből a végére az ősellenség lett - ez a fajta kar... több»

 
papaja   2021. 07. 24.

0

Az idei év egyik legjobb filmje, amit láttam. Szerintem érdemes rá báülni, pláne akkor, ha az ember valami teljes kikapcsolódásra vágyik.

 
Lojzika7   2021. 07. 25.

1

Nem egy nagy eresztés, de a többi G.I. Joe-film mellett azért nem is rossz. Kellően pörgős és akciódús, talán Netflixen szívesebben néztem volna, mert a mozijegy árát picit sajnáltam azért.

 
Márk   2021. 07. 26.

0

Oké, ez a film teljesen odacsapott, szerintem nagyon eszméletlenül látványosra sikeredett, és bár az előzetes alapján részemről nem sokat vártam volna tőle, mégis valahogy nagyon kellemes meglepetést tudotto okozni.

 
Stiff   2021. 07. 22.

0

Nem volt ezzel semmi baj, amolyan jóféle harcművészetis akciófilm. Amit ígér, azt hozza szépen, ez nálam 4 csillagot ér.