Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
19
Vélemények
17
Képek
3
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

legújabb vélemény

A történet izgalmasnak indult, de a közepe tájékán megtorpant és élvezhetetlen kuszaság vedte kezdetét. Nem is értem. Unalmas, semmitmondó jelenetek egymás után és egy beleerőszakolt érzelmes szál ami totál nem is illett a képbe. Sokszor nézhetetlenül vontatott sajnos. Maximum egyszernézős Ryan Reynolds miatt.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Ryan Reynolds szerintem az egyik legkétoldalúbb színész, mert van egy brilliáns stílusa, de mégis fecsérli az időt ilyen alkotásra.


 
hell.l   2016. 05. 10.

Hát ez az a film, amit senkinek nem ajánlok. Olyan szerencsétlen poénok vannak benne, hogy már fáj és az egész film nagyon túl van nyújtva, unalmas az egész. Afőszereplők jó színészek lennének elvileg, nem értem, hogyan vállalhatták el ezt a borzalmat.

 
Csillagpor   2018. 10. 20.

Kicsit sémás és átlagos történet, de szerintem kifejezetten szórakoztató kis ZS kategóriás akciófilmnek mondható. Ryan Reynolds egész jól elviszi a hátán a filmet. A poénok pedig jól ülnek. Klasszikus vasárnap esti popcornfilm.

 
VargaBarnabas   2016. 05. 29.

Rossz film lett nagyon. Még az eleje elmegy valahogy, de azt követően nincs semmi értelme. A története értelmetlen, ahogy a szereplők is. Jobban megoldhatták volna ezt az egészet.

Jeff Bridges
Ryan Reynolds

A film összbevétele 78 324 220 dollár volt (imdb.com).

 

A Rotten Tomatoes oldalán 13%-ot kapott 93 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A filmet teljes egészében az USA-ban forgatták le, összesen 5 helyszínen.

(Bogi87)
 

2011. szeptember 6 - 2012. január 25. között zajlott a forgatás.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.