Ryan Reynolds az évtized bukásával hasít a magyar Netflixen

Hogy került be a legnézettebb filmek közé Ryan Reynolds filmje, arra nem fogunk tudni válaszolni, de tény, hogy alaposan rákaptak a hazai nézők.

2013-ban debütált a mozikban Ryan Renyolds akció-vígjátéka, a R.I.P.D. - Szellemzsaruk, mely piszkosul nagyot bukott a kasszáknál. A 130 millióból forgatott film (plusz a tetemes marketing költség) mindössze 78 milliót hozott világszerte, amivel a 2010-es évek egyik legnagyobb agyagi bukása lett.

Úgy tűnik azonban, hogy nyolc évvel a bemutató után újra megtalálta a közönségét a film, legalábbis a hazai nézők körében. A Szellemzsaruk jelenleg az 5. legnézettebb produkció a Netflixen, megelőzve egyebek mellett Amanda Seyfried friss filmjét, a Kísértő múltat. 

Ha még nem láttad a filmet, a történetről elég annyit tudnod, hogy a sztori főhőse Nick, a halála után csatlakozik a szellemzsarukhoz, és csakhamar egy jókora összeesküvés kellős közepén találja magát, így (részben) rá hárul a feladat, hogy megakadályozza az Apokalipszist.

Ha ezek alapján kedvet kaptál a filmre, látogass el a Szellemzsaruk mafabos adatlapjára, és a lejátszás a Netflixen mezőre kattintva rögtön el is tudod indítani a műsort, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

akció | fantasy | kaland | krimi | sci-fi | vígjáték

Nick (Ryan Reynolds) derék rendőr volt, olyannyira, hogy halála után is tovább szolgál és véd. Váratlan halála után csatlakozik a rendőrség egy különleges szervezetéhez,... több»