A Ryan Reynolds és Jeff Bridges főszereplésével készült 2013-as R.I.P.D. - Szellemzsaruk című adaptáción annak idején alaposan elverték a port a kritikusok, ám úgy tűnik, hogy mindez egyáltalán nem szab gátat annak, hogy elkészüljön a folytatás.

Bár az Universal egyelőre nem jelentette be hivatalosan, hogy dolgoznak a második epizódon, a Bloody Disgusting értesülései szerint R.I.P.D. 2: Rise of the Damned munka cím alatt létezik egy ilyen projekt.

A további értesülések szerint a R.I.P.D. 2 nem a mozikban, hanem az online platformokon debütál majd, egyelőre viszont az is kérdéses, hogy Ryan Reynolds és Jeff Bridges is visszatérnek a folytatásban.

A Robert Schwentke rendezésében készült első rész mindössze 12 százalékos értékelést kapott a Rotten Tomatoes portálon, a legtöbb kritika pedig szinte egyhangúan elmarasztalta a filmet, az pedig már csak hab a tortán, hogy a közel 130 millió dolláros költségvetéssel szemben, csupán 78 millió dollárt hozott a konyhára.

Egy biztos, a Zöld Lámpás mellett Reynolds ezzel a szerepével sem szívesen büszkélkedik, persze ettől függetlenül még szolgálhat némi meglepetéssel.

akció | fantasy | kaland | krimi | sci-fi | vígjáték

Nick (Ryan Reynolds) derék rendőr volt, olyannyira, hogy halála után is tovább szolgál és véd. Váratlan halála után csatlakozik a rendőrség egy különleges szervezetéhez,... több»