Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
56
Filmadatlap
 
32
Szereplők
26
Vélemények
22
Képek
1
Videók
Zöld Lámpás
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Hakker   2019. 10. 12.

legújabb vélemény

Nagyon sokan szídják ezt a filmet, de nekem valami oknál fogva tetszik. A DC. filmeket eleve jobban szeretem a Marvel filmeknél. Véleményem szerint ez a film, semmivel sem rosszabb egy átlagos superhero filmnél, ennél sokkal banálisabb filmeket készít a Marvel. Példának okáért érdemes megemlíteni a Galaxis őrzőit.

 
Shelby07   2018. 01. 30.

Nagyon gagyi ez a film.. A Dc valahogy nem mindig tudja elkapni ezt a szuperhősös témát megfelelően. Nem lehet arra fogni, hogy a Marvelhez jobb szuperhősök tartoznak, mert szerintem a Dc-nél is nagyon jó szuperhősök vannak, de a Dc valahogy túl sokat akar. Ezt a filmet meg se kellett volna csinálniuk, mert iszonyatosan borzalmas volt. Egyedül Ryan Reynolds miatt adok neki 2 csillagot bár ezt se érdemelné meg. Én nagyon szeretem a szuperhősös filmeket, ezért néha kicsit elfogult is vagyok velük szemben, de ez most tényleg borzalmas volt.


 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

Bűntény rossz film lett sajnos és ezt már Reynolds is belátta a Deadpool stáblistás jelenete alapjánXD Gagyi történetfeldolgozás és a CGI valami borzalom. Sajnos nézhetetlen, pedig a karakterét nagyon bírom.

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 05. 27.

Emberiség ellenes bűntett 2011-ből. Még ha 1980-as Zs kategóriás mozi lett volna... Akkor is ez lenne a véleményem....

 
Norbert93 Nézhetetlen  2018. 07. 26.

Magam részéről sajnálom, hogy a DC filmek sikertelenek, de ez a film rettentően borzalmas. Nem véletlenül mutat Ryan Reynolds is egyfajta görbe tükröt a Deadpool 1-2. -ben, hiszen ez élete legrosszabb filmje.

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Blake Lively

A film összbevétele 219 851 172 dollár volt (imdb.com).

 

Ryan Reynolds maga is úgy nyilatkozott, hogy a Zöld lámpás katasztrofálisan sikerült, valamint Martin Campbell rendezővel is rossz volt a viszonya a forgatás alatt, így a színész nem bánta, hogy a film bukása miatt nem kell többet Hal bőrébe bújnia.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Möbius-szalagot kreál Tomar-Re, amely az akarat erejét hivatott szimbolizálni.

(Bogi87)
 

Sinestrot David Niven is hatással volt arra, milyennek ábrázolják Carol-t.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.