Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
55
Filmadatlap
 
32
Szereplők
26
Vélemények
22
Képek
1
Videók
Zöld Lámpás
 
Shelby07   2018. 01. 30.

Nagyon gagyi ez a film.. A Dc valahogy nem mindig tudja elkapni ezt a szuperhősös témát megfelelően. Nem lehet arra fogni, hogy a Marvelhez jobb szuperhősök tartoznak, mert szerintem a Dc-nél is nagyon jó szuperhősök vannak, de a Dc valahogy túl sokat akar. Ezt a filmet meg se kellett volna csinálniuk, mert iszonyatosan borzalmas volt. Egyedül Ryan Reynolds miatt adok neki 2 csillagot bár ezt se érdemelné meg. Én nagyon szeretem a szuperhősös filmeket, ezért néha kicsit elfogult is vagyok velük szemben, de ez most tényleg borzalmas volt.

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 05. 27.

Emberiség ellenes bűntett 2011-ből. Még ha 1980-as Zs kategóriás mozi lett volna... Akkor is ez lenne a véleményem....


 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

Bűntény rossz film lett sajnos és ezt már Reynolds is belátta a Deadpool stáblistás jelenete alapjánXD Gagyi történetfeldolgozás és a CGI valami borzalom. Sajnos nézhetetlen, pedig a karakterét nagyon bírom.

 
Norbert93 Nézhetetlen  2018. 07. 26.

Magam részéről sajnálom, hogy a DC filmek sikertelenek, de ez a film rettentően borzalmas. Nem véletlenül mutat Ryan Reynolds is egyfajta görbe tükröt a Deadpool 1-2. -ben, hiszen ez élete legrosszabb filmje.

 
Leilani   2016. 07. 25.

Elég gyenge lett ez a film. Azért néztem meg, mert szeretem a DC-t. A színészi játék gyenge és unalmas. Blake Lively nem mutatja meg a tehetségét. A történet nem túl mozgalmas, el lehet rajta aludni.

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Blake Lively

A film összbevétele 219 851 172 dollár volt (imdb.com).

 

Ryan Reynolds maga is úgy nyilatkozott, hogy a Zöld lámpás katasztrofálisan sikerült, valamint Martin Campbell rendezővel is rossz volt a viszonya a forgatás alatt, így a színész nem bánta, hogy a film bukása miatt nem kell többet Hal bőrébe bújnia.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Möbius-szalagot kreál Tomar-Re, amely az akarat erejét hivatott szimbolizálni.

(Bogi87)
 

Sinestrot David Niven is hatással volt arra, milyennek ábrázolják Carol-t.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.