Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
57%
Filmadatlap
 
32
Szereplők
25
Vélemények
22
Képek
1
Videók

Vélemények: Zöld Lámpás (2011)

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

legújabb vélemény

Bűntény rossz film lett sajnos és ezt már Reynolds is belátta a Deadpool stáblistás jelenete alapjánXD Gagyi történetfeldolgozás és a CGI valami borzalom. Sajnos nézhetetlen, pedig a karakterét nagyon bírom.

 
Shelby07   2018. 01. 30.

Nagyon gagyi ez a film.. A Dc valahogy nem mindig tudja elkapni ezt a szuperhősös témát megfelelően. Nem lehet arra fogni, hogy a Marvelhez jobb szuperhősök tartoznak, mert szerintem a Dc-nél is nagyon jó szuperhősök vannak, de a Dc valahogy túl soka... több»


 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 05. 27.

Emberiség ellenes bűntett 2011-ből. Még ha 1980-as Zs kategóriás mozi lett volna... Akkor is ez lenne a véleményem....

 
Norbert93 Nézhetetlen  2018. 07. 26.

Magam részéről sajnálom, hogy a DC filmek sikertelenek, de ez a film rettentően borzalmas. Nem véletlenül mutat Ryan Reynolds is egyfajta görbe tükröt a Deadpool 1-2. -ben, hiszen ez élete legrosszabb filmje.

 
Leilani   2016. 07. 25.

Elég gyenge lett ez a film. Azért néztem meg, mert szeretem a DC-t. A színészi játék gyenge és unalmas. Blake Lively nem mutatja meg a tehetségét. A történet nem túl mozgalmas, el lehet rajta aludni.

 
NFG   2018. 03. 31.

Ahoz képest, hogy a DC-t kifejezetten nem szeretem, ez a film lett közülük a legjobb! Persze történetben egyáltalán nem emelkedik ki! Látványvilágban is láttam már jobbat!

 
Csillagpor   2018. 10. 20.

Ennél rosszabb képregényfilm nem is tudom hogy létezik e. Hát ez pusztítóan rossz volt. Gagyi történet, rossz vágás, rossz zenék... a látványvilágot már inkább meg sem említem. Bár poén volt ahogy Deadpool 2-ben visszapoénkodnak vele, hogy igen, ők is tudják hogy rossz lettXD

 
kovi23   2015. 06. 19.

Vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban. Mert tetszettek a poénok, jók voltak a harcok, de voltak benne elég gagyin megoldott részek. Az egyik pl. amikor elrabolja a főszereplőnket a gyűrű, az világos nappal történik , de este lesz mire odaérn... több»

 
szune40   2015. 06. 19.

Szerintem egész jó film volt. Kissé esetlennek tűnt a történet egy két apróbb helyen. De ettől függetlenül szerintem nagyon rendben volt. Látványra semmi panasz nem lehet a zene szintén tuti. Így hát nekem pozitív élmény volt.

 
nikiszalanics   2015. 06. 17.

Nekem semmi bajom nem volt ezzel a filmmel. A sztori követhető, nagyon szép a látvány, és a zenéről nem is beszélve, az nagyon eltalált, igazán remek, sokszor epikus. A film alatt egyszer sem éreztem hogy nagyon erőltetett lenne. Amit hiányként éreztem az a film rövidsége volt, így mindenképpen várom a folytatást.

 
neeta92   2015. 06. 20.

A zöld lámpás alul értékelt alkotás. Hibája talán annyi volt, hogy néhány helyen laposabb volt. Ezen felül viszont egy jól kidolgozott, szép grafikájú és még vicces film is lett.

 
miska1967   2015. 06. 03.

Nem igazán tetszett, a képregény után sokkal jobbat vártam volna. Már a kezdés sem tetszett, de úgy voltam vele, hogy megnézem. Aztán ahogyan a gyűrű elvitte a főhőst a "gazdához" meg a bolygójukra meg ahogy megmentette az ünneplő tömeget az valami n... több»

 
bviki   2016. 02. 03.

Sokan szidják de szerintem nem lett annyira rossz. Az eredeti sztorit nem ismerem. Ryan szerintem jól játszik benne, neki való karakter, bár Deadpool sokkal jobban fog neki állni.

 
zsuzsa   2015. 06. 02.

A Zöld Lámpás megpróbált szinte mindent felmarkolni abból, amiből az eredetije alapjáraton szól, de sajnos képtelen leírni azokat a köröket, amiket kitűzött maga elé.

 
mokanszkit   2015. 05. 20.

Nem vártam túl sokat ettől a filmtől, de ennyire rosszra azért nem gondoltam. Az egész film hangvétele gyerekes. Reménykedtem egy jó képregény adaptációban, de csalódnom kellett, ezek után már csak azt nem értem miért kell minden jól sikerült képregényt elrontani egy gyenge filmmel?

 
Mozi22   2015. 05. 01.

Ryan Reynolds szerintem ezekután jobb szerepeket játszott, de kit tudja. Nekem itt olyan kiss, nem is tudom, mintha ez lett volna élete első színészi munkája vagy mi. Viszont a történet jó, látvány világ nagyon klassz.

 
Sz.N.K.N   2015. 05. 19.

Nekem nagyon nem tetszett, mert tele volt gagyi jelenetekkel. Számomra elég érdekes volt hogy mikor Ryan odarepült az űrlényhez még csak meg sem lepődött, és a többiek sem amikor megmentette a lezuhanó helikoptert. Ez nekem furcsa volt, mert ha én lá... több»

 
krisztike18   2015. 05. 21.

Az alkotók valószínűleg sokat tanulmányozhatták del Toro Hellboy filmjeit is, ugyanis az űrbéli lények kavalkádja olyan, mintha egyenesen abból a moziból kölcsönözték volna őket. Ha nincsenek túl nagy elvárásaink, a Zöld Lámpás cseppet sem unalmas popcorn mozi, de a második részre már biztosan nem váltanánk mozijegyet.

 
kissanyi   2015. 02. 04.

Ritkán látok ilyen jó filmet. Azt hittem egy szuperhős mozi de valami egészen más. Ebben van love story, dráma, vígjáték, depressziós gyermek küszködése a felnőttkorban pedig tudós. Az ilyen filmek amiatt is jó, mert ha több zsáner egy-egy remekművét akarod megnézni így egyszerre nézheted mindet.

 
Bettina0424   2015. 02. 09.

A Zöld Lámpás az egyik legjobb fantasztikus képregény adaptáció. Nem vagyok nagy képregényes, de kimondottan szeretem az ilyen filmeket. Látványos, kicsit szerelmes, kicsit akciós, de önmagában egy könnyed szórakozásra invitálja a nézőket.

 
norbyyyyy2344   2015. 02. 23.

Nem lett olyan rossz szuperhős mese, de eléggé gagyi is volt egy két helyen, mint például a főellenség, akit nagyon nagyon gagyin ábrázoltak. De azért nekem tetszett a story miatt!

 
Marcello   2016. 01. 05.

Nagyon szar film alig volt sci-fi se háttér sztori.Unalmas részek százai voltak.

 
Turro   2016. 04. 13.

A filmet igazán csak az önirónia, és a látvány menti meg, de ez a kettő a végére eléggé fel tudja tornászni a pontokat. A Zöld Lámpás nagyon komolytalan, de még csak habkönnyűnek sem nevezném, inkább kiforratlan mesének, de az, hogy végül nem veszi magát komolyan, legalább ad egy kis pluszt.

 
mártilány   2016. 01. 11.

A Zöld Lámpás egy nagyon fantáziátlan adaptáció, mely nagyon mélyen az átlag alatt maradt, még a közepes képregényfilmekhez képest is. Nem tudom megmondani pontosan hol, de azt látom, hogy ez a projekt csúnyán elhasalt.

 
qwertz   2015. 03. 27.

A Zöld Lámpás nem rossz film, viszont nagyon is felejthető. Nincs benne semmi eredeti, de egy másfél órára bármikor ki tud kapcsolni, ha mással nem, akkor a látványával. Nem tudom, mi volt a koncepció, hogy kiket akartak megszólítani, a fiatalabb vag... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.