Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Shazam 2 - Az istenek haragja (2023)

Shazam! Fury of the Gods
Filmadatlap
 
31
Szereplők
12
Vélemények
26
Képek
8
Videók

Galéria (26)

Adam Brody
Zachary Levi
Zachary Levi
Zachary Levi
Helen Mirren
Helen Mirren
Zachary Levi
Helen Mirren
Lucy Liu
Ross Butler
Meagan Good
D.J. Cotrona
Helen Mirren
Lucy Liu
Helen Mirren
Zachary Levi
Helen Mirren
Lucy Liu
Zachary Levi
Rachel Zegler
Zachary Levi
Zachary Levi
Jack Grazer
Helen Mirren
Meagan Good
Ross Butler
Cooper Andrews
Marta Milans
Zachary Levi
Ross Butler
Grace Fulton

Videók (8)

 
Stanbacsi   2023. 05. 24.

legújabb vélemény

0

Alapvetően nem volt rossz, egyszer simán nézhető. Legyen előttünk, hogy ez DC, és akkor nincs probléma. :)

 
Zsolt Szabó   2023. 03. 15.

3
Shazam felnőtt

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hatalmas képregény fan hírében állok, így egyetlen DC- vagy Marvel-film bemutatója sem múlhat el nélkülem, és ezáltal természetesen a baráti köröm nélkül, így most sem volt másképp. Premier előtti első vetítésre rögtön be is ültünk, egy jókora adag p... teljes kritika»

 
Gábor390920   2023. 03. 24.

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem ültem be nagy elvárásokkal a filmre, hiszen az előző rész is egy szórakoztató film volt, így ettől sem vártam mást. A kötelezőket hozza, sőt még egy meglepetéskarakter is feltűnik az Igazság Ligájából (akinek a szereplésének külön örültem). Igazá... több»

 
Eastern79   2023. 04. 07.

1
Könnyed szuperhős kaland

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Valószínűleg én lehetek fordítva bekötve, de nekem egy-két apróságot leszámítva nagyon bejött pedig a legtöbb helyen alaposan lehúzták. Jók voltak a poénok, néhol már abszurdnak éreztem a humort ami nekem telitalálat volt, többször elnevettem magam és a látvány is nagyon rendben van. Kicsit furcsa volt Helen Mirren és Lucy Liu karaktere, valamint a hősszerelmes szuperhős gyerek-alteregoja helyenként idegesítően infantilis módon viselkedett de ettől eltekintve kellemes csalódás. Helen Mirren a kissujjából kirázta ezt a szerepet, néhol talán unta is; amikor mágiázott mindig ugyanazt a kézmozdulatot ismételte. Lucy Liunak sem okozott különösebb kihívást bár nem éreztem hozzá illőnek. Ez a film nem veszi magát komolyan, csak szórakoztatni akar és ennek eleget is tesz, ráadásul a mindig gyönyörű Gal Gadot is tiszteletét teszi. Klassz lett.

 
Lóri Ádámcsik   2023. 03. 19.

1

Ez valami egetverő hülyeség lett szerintem. Annyira bugyuta és ötlettelen, hogy fél óra után pörgetve tudtam csak végignézni.

 
Tonyka   2023. 04. 12.

0
Félkegyelműek csapata, avagy mi a t*sz?!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az első résznek megvolt a maga bája, kissé újszerűnek hatott a serdülőkorban lévő, felnőtt testben szuperhősködő karakter. Azt hiszem ez az a rész amire lehet újjal mutogatni, hát ezért tart ott a DC ahol. Ez a rész iskolapéldája, hogyan ne készíts f... teljes kritika»

 
summerfallmediagroup   2023. 04. 19.

0
Öveket becsatolni, jön az ABBA és mindent letarol (vagy nem)

A cím magáért beszél, három csajszi véget akar vetni a világnak. Jön a magát szuperhősnek gondoló Billy, és rájön, hogy tényleg meg kell mentenie a világot. Az előzőhöz képest óriási visszalépés.

A film 100 133 174 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 48 217 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Annabelle baba felbukkan a gyermekorvosi rendelő egyik székében.

(csd)
 

Shazam azt mondja Hesperának, hogy le fogja győzni, mert "látta az összes Halálos iramban filmet". A Hesperát alakító Helen Mirren a Halálos iramban franchise-ban is feltűnt, mint Magdalene "Queenie" Shaw.

(csd)
 

A teaser trailerben, miközben Billy Batson Shazamként más szuperhősökről beszél, Zack Snyder Justice League című filmjéből és a 2018-as eredeti Aquaman-filmből is láthatunk felvételeket.

(csd)
 

A film címét hivatalosan a 2020-as DC Fandome panelbeszélgetésén jelentették be.

(csd)
 

A DC Extended Universe tizenkettedik filmje.

(csd)
 
Shazam karaktere olyan egy kicsit a szuperhősök között, mint az a kistesó, aki nagyon szeretné, de nem tudja tartani a lépést a nagyokkal. Épp gyermetegsége tette azonban az első filmet olyan könnyedén szórakoztatóvá a sötét és komor DC mozik sorában, amivel ki tudott emelkedni közülük. A Shazam! – Az istenek haragja ehhez képest jelentősen feltekerte a komolysági szintet és már-már horrorba illő jelenetekkel bombázta a gyanútlan nézőt, akit egy fél perccel korábban még a családi összetartás fontosságáról oktatott ki. Hogy hogyan illik össze a rémálom üzemanyag a Halálos iramban referenciákkal, az az alábbiakban kiderül! több»
 
Másodjára már kevésbé bájos és néha bizony fárasztó is a Shazam!, de Az istenek haragja akkor sem érdemelt ekkora bukást. több»