Bár a 2023-ban megjelent Shazam 2 - Az istenek haragját hatalmas várakozás előzte meg, kétségtelen, hogy a film hagyott maga után némi keserű szájízt a nézőkben, aki pedig lemaradt volna róla a mozikban, az mától otthonról is bepótolhatja a Netflixen.

Történetünk lényegében ott folytatódik, ahol a Shazam! 2019-ben véget ért. Billy Batson végre úgy érzi, hogy igazi családra talált, ugyanakkor folyamatosan aggodalmak gyötrik, hogy valami baj érheti a szeretteit. Most, hogy családjának majdnem minden egyes tagja rendelkezik szupererővel, úgy érzi, még jobban össze kell tartaniuk. Ez persze nem könnyű, ráadásul Atlasz lányai érkeznek a Földre, hogy átvegyék a hatalmat a bolygón.

David F. Sandberg a Rotten Tomatoes portálon mindössze 46 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, noha a nézők 86 százalékra értékelték, mindemellett a hazai közönség 64 százalékot adott rá a Mafabon. Ez a képet pedig az is árnyalja, hogy a bő 110 millió dolláros költésgvetésbül készült Shazam 2 mindössze 134 millió dollár bevételt hozott.

A film egyébként enyhén szólva is parádés szereposztást kapott Zachary Levi mellett a főszerepben Helen Mirren, Lucy Liu, Jack Grazer, Djimon Hounsou, Adam Brody, Rachel Zegler és D.J. Cotrona látható.

A Shazam 2 - Az istenek haragja mától tehát elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | fantasy | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Ugyan mit is csinálhat egy kamasz srác, aki váratlanul szuperképességek birtokába jut? Még szép, hogy él ezzel a lehetőséggel, így amikor csak teheti, felveszi a harcot a... több»