Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Penge 2
 
NGN   2020. 01. 19.

legújabb vélemény

Del Toro kicsit sötétebb hangulatot hozott Penge világába és ez jót tett neki. Nagyon jó kis rész lett ez is, a látvány is stimmel és a sztori is csavaros.

 
Deku   2017. 07. 25.

Az első részhez képest ez egy igazi nulla egy semmi, Weasley Snipes természetesen változatlan de a történet silány. Nagyon nem szimpatikus amit ide adtak. Véleményem szerint teljesen elszúrták.


 
Ms. Akárki   2019. 06. 28.

Norman Reedus már itt is nagy kedvenc volt. Ez a folytatás abból a szempontból volt jobb hogy több karakter és több kissebb történetszál futott össze a végső cselekményhez. Itt már szerelmi szál is egész elviselhető minőségben van jelen. Ez a vámpírmutáns szerű témát is igen jól kihasználták. Fantasy akciófilmes hangulatban tökéletes választás.

 
Norbert93   2019. 04. 28.

Igazi 00-ás évek eleji hentelős mozi. VHS-en agyonnéztük, mindenki ismerte a filmet. Nem egy mélységeiről vagy alakításairól híres mozi, de nem is ezért készült, és amiért készült, azt teljes mértékben hozza. Az új generációs vámpírok megjelenése azóta rengeteg horrorfilm karaktert megihletett, s akkoriban is igazán fel tudta dobni a filmet. Ezeket a típusú vámpíros filmeket szívesebben megnézem 100 alkalommal, mint a Twilight hangulatú fördmedvényeket.

 
sabnock666   2018. 03. 15.

Kellett volna az újdonság, de nem igazán sikerült,Nézhető, pörgős, akció dús, de egyszer megnézzük, és nem arra gondolunk, hogy holnap is belelesek.

Wesley Snipes
 
Pengét gondolom nem csak én őriztem meg jó emlékeztemben (felejtsük el a harmadik részt, az első kettő még ma is akármikor jöhet), ő egy sajátos westernhős, hallgatag, kőkeményen tolja az akciót, igazi magánzó, csak paripa helyett egy dögös járgánnyal rója az utcákat és osztja az igazságot, vagy valami olyasmit 7/10 több»

A film összbevétele 155 010 032 dollár volt (imdb.com).

 

A stúdió felkínálta a film rendezését az első részt is készítő Stephen Norrington-nak, de ő ezt visszautasította, mert a saját bevallásai alapján, más filmeket szeretett volna készíteni!

(Márton)
 

Verekedések közben CGI technológiát is alkalmaztak.

(HETEDIK )
 

Stan Lee itt sem cameozott.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.