Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
75

Kaptár 2. - Apokalipszis (2004)

Resident Evil: Apocalypse
Filmadatlap
 
28
Szereplők
20
Vélemények
16
Képek
2
Videók
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
 
drg0602   2020. 03. 10.

legújabb vélemény

Az első részhez képest gyengébb, de önmagában meg egy nagyon jó horror-akció film. Érdemes kiemelni a főszereplőt Milla Jovovich, aki itt is jó szerepel. Igazi laza, aki ez mellett egy vagány csaj is. Imádom rá szabták ezeket típusú filmeket. Szóval szuper film, látványos, akciódús, pörgős. Jó film!

 
Artemisia   2017. 10. 26.

Fantasztikus folytatás! A rendezés profi, a zombik által feldúlt város megjelenités nagyon hiteles, az eddigi leghitelesebb a zombi-filmek közül. Milla Jovovich továbbra is remekel a főszerepben, Alice karaktere lehengerlő és sokszínű, minden részben tud valami újat mutatni. Az első részhez hasonlóan pörgős és akciódús, az egyes akciójelenetek mesterien vannak megszerkesztve. A szörnyeteggé alakult Matt nagyon impozáns , az ereje és a fegyverarzenálja félelmetes, jó ötlet volt a szerepeltetése. Az Alice-el való mindkét összecsapása elképesztően jóra sikeredett,és nagyon megkapó,ahogy a film vége felé feláldozza magát. Sok momentumot ki tudnék meg emelni, pazar az egész film.


 
Deku   2017. 11. 20.

Nagyon szerettem benne, hogy nem vitték túlzásba. Nagyon tetszett itt az, hogy nem volt benne semmi túlzó erős vonás a filmben ezért könnyedebb volt a hangulata és a szereplők sem voltak laposak unalmasak. Egyszerű és végtelenül nagyszerű volt.

 
NGN   2019. 11. 25.

A T-vírus utat tör Raccoon City-be

Második felvonásához érkezett a Resident Evil széria, itt már bizony sokkal nagyobb a tét, mint az első részben volt. Hiszen kiszabadult a vírus Raccoon City-be, és most már minden lakos potenciális zombijelöltté vált. Alice (Milla Jovovich), felébredve a kómából, megdöbbenve tapasztalja, hogy nagy a baj a városban, és itt az ideje felfegyverkezni és szövetségeseket találni, mert ehhez bizony ő egyedül kevés lesz. Jill Valentine (Sienna Guillory) lesz a segítségére és Carlos Olivera (Oded Fehr), akik hasonló harci képességekkel rendelkeznek, mint Alice, de ő már egyfajta új szuperképességek birtokába is került a vírusnak köszönhetően. Ezt az epizódot Alexander Witt rendezte, de a háttérben m... több»

 
respect the movies   2018. 02. 14.

Szerintem egy jó film és egy jó folytatás lett! A Kaptár 2-ben tulajdonképpen egy nagy eltérés található csak az első részhez képest! Miszerint az első Kaptár film nem elsősorban az akcióra épít, hanem sokkal inkább a történetben rejlő bezártságra összpontosít (amolyan igazi túlélős horror formában) addig a folytatás kap egy sokkal nagyobb teret és ezáltal jobban dominálhat az akció jelenetek a filmben! A maga idejében 2004-ben ez a film egy nagyon pörgős kis akció horror volt (bár azért 14 évvel a megjelenése után sem panaszkodhatunk e téren) sőt...Technikailag még mindig rendben van, egyáltalán nem érződik rajta az eltelt idő, talán csak a vágásokon érződik egy kicsit az "idő szaga"! A karakterek rendben voltak és itt még a főszereplő Alice karakteréért is végig lehetett izgulni, mert itt még sokkal emberibb volt mint a folytatásokban (ott talán csak a film végi "bossharcoknál" érezhettünk egy kis izgalmat a karakterért)! Hogy mennyit merített a film a Resident Evil című játékból, nem tudom mert az kimaradt az életemből, de e nélkül is egy maximálisan szórakoztató filmről van szó!

 
A magam részéről pedig bevallom, hogy egészen ez idáig, nem is foglalkoztam a sorozattal, sőt maga a tény, hogy még mindig fut kissé meg is lepett. Na, de persze lehet, hogy bennem van a hiba, mert valamit csak tudhat Milla Jovovich és tisztelt férje, ha eddig húzta a sorozat. több»

A film összbevétele 78 193 382 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezője Alexander Witt egy cameo jelenetben feltűnik a film végén egy mesterlövész szerepében!

(respect the movies)
 

A filmben L. J. szerepét felkínálták Snoop Doggnak, aki el is vállalta a szerepet, de végül mégis kilépet a projektből!

(respect the movies)
 

A film költségvetése 45 millió dollár volt és jelenleg 129 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.