Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Kaptár 2. - Apokalipszis (2004)

Resident Evil: Apocalypse
Filmadatlap
 
28
Szereplők
19
Vélemények
16
Képek
2
Videók

Galéria (16)

Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich

Videók (2)

 
drg0602   2020. 03. 10.

legújabb vélemény

0

Az első részhez képest gyengébb, de önmagában meg egy nagyon jó horror-akció film. Érdemes kiemelni a főszereplőt Milla Jovovich, aki itt is jó szerepel. Igazi laza, aki ez mellett egy vagány csaj is. Imádom rá szabták ezeket típusú filmeket. Szóval szuper film, látványos, akciódús, pörgős. Jó film!

 
Artemisia   2017. 10. 26.

5

Fantasztikus folytatás! A rendezés profi, a zombik által feldúlt város megjelenités nagyon hiteles, az eddigi leghitelesebb a zombi-filmek közül. Milla Jovovich továbbra is remekel a főszerepben, Alice karaktere lehengerlő és sokszínű, minden részben... több»

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Nagyon szerettem benne, hogy nem vitték túlzásba. Nagyon tetszett itt az, hogy nem volt benne semmi túlzó erős vonás a filmben ezért könnyedebb volt a hangulata és a szereplők sem voltak laposak unalmasak. Egyszerű és végtelenül nagyszerű volt.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

És itt a folytatás...pörög a film, kaszabolnak, robbantanak, folyik a vér, repülnek a húscafatok, de nem érzem az egészben a nagy áttörést. Nézhető.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

0

Imádtam az első részt is és hálisten nem rontották el a folytatást. Király mellékszereplőket is bevontak és genetikai mutánsokat is, akik ellen harcolnak. Nagyon látványos csatajelenetek vannak végig. Sienna Guillory volt a kedvenc mellékszereplőm. I... több»

 
harnas1207   2019. 03. 28.

0

Bevallom, az első rész után siklottam ki a Kaptár vágányról. Nem játszottam a játékkal és nem fogott meg külső szemlélőként sem az első rész. Kicsit zavart, hogy össze vannak kavarva benne az egyes filmelemek. Talán egyszer rá kéne szánnom magam, hogy megnézzem az összeset egymás után.

 
respect the movies   2018. 02. 14.

0

Szerintem egy jó film és egy jó folytatás lett! A Kaptár 2-ben tulajdonképpen egy nagy eltérés található csak az első részhez képest! Miszerint az első Kaptár film nem elsősorban az akcióra épít, hanem sokkal inkább a történetben rejlő bezártságra ös... több»

A film összbevétele 78 193 382 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezője Alexander Witt egy cameo jelenetben feltűnik a film végén egy mesterlövész szerepében!

(respect the movies)
 

A filmben L. J. szerepét felkínálták Snoop Doggnak, aki el is vállalta a szerepet, de végül mégis kilépet a projektből!

(respect the movies)
 

A film költségvetése 45 millió dollár volt és jelenleg 129 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Elvileg a film címe Resident Evil 2: Nemesis lett volna, azonban mivel van egy Nemesisre keresztelt Star Trek film is, így az alkotók jobbnak látták átkeresztelni a produkciójukat Resident Evil: Apocalypse-re.

(Menyét Ibolya)
 

Ez volt az első Resident Evil, amit kiadtak Blu-Rayen, és az utolsó, amit kiadtak videokazettán.

(kázsé)