Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
71

A kaptár: Túlvilág (2010)

Resident Evil: Afterlife
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
freeman   2020. 01. 11.

legújabb vélemény

Király film

 
Artemisia   2017. 12. 10.

Sikeresen jó vágányra terelték a szériát, ez a kedvenc részem a sorozatból. Szépen kijavították a logikátlanságok nagy részét, a 3.részben kiszáradt és elsivatagosodott bolygót ismét óceánok,zöld növényzet és nagyvárosok borítják; ez a környezet sokkal jobban illik a Kaptár-széria high-tech témájához, így ez a rész ismét hozza a megszokott,erős Kaptár atmoszférát.A cselekmény is felveszi a fonalat és megfelelő fordulatszámon pörögnek az események. Eleve egy ütős akciójelenettel indít, ami megadja a film alaphangulatát, elképesztően látványos, a helyszín pedig tökéletes.Az akció központúság és a pazar díszletek mellett az egész filnre jellemzőek a jól megkoreografált , velős harci jelenetek, a látványos kaszkadőr mutatványok, a kiváló képminőség,az árnyaltabb, kidolgozottabb karakterek, a logikus cselekményvezetés, és mindezt 3D-ben, első osztályú rendezés keretében kapjuk.Ráadásul rengeteg olyan, Kaptár-filmekre jellemző elemeket tartalmaz, amik miatt imádjuk Alice-t, pl.a lift lerobbantása, a felhőkarcolóról való leugrás vagy a baltás óriással való leszámolás. Zseniális, magas minőségű műremek.


 
indingo   2017. 10. 01.

Hozta az elvárhatót, de bennem nem indított meg semmit. A karakterek nem voltak eléggé kidolgozva, de a látvány és egy két rég látott színész javított rajta valamicskét.

 
Deku   2017. 10. 25.

Hibátlan lett és kikezdhetetlen. Én nagyon jól szórakoztam a film alatt. Ez a film teljesen rendben volt minden téren, fantasztikusan átadta azt a hangulatot, amit létre akart hozni.

 
Szilonka   2017. 10. 15.

Elég gyengécske lett. A története sablonos és helyenként értelmetlen. Sok pozitívumot nem tudok vele kapcsolatban említeni. Kár volt leforgatni. Meg ez a lelőjük a zombiizéket és csak úgy fröccsen a vér...

Milla Jovovich
 
Az ember azt hiheti, hogy egy sorozat negyedik részénél már nem érhetik túlságosan nagy meglepetések. Én is ezt hittem. A Resident Evil Cinematic Universe harmadik része után úgy éreztem, hogy most valami minimális fejlődés elindult a szériában, ám tíz perccel később kiderült, hogy ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. több»

A film összbevétele 296 221 663 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Alice két Smith and Wesson .60 Magnumot használ, ami a film gyártása alatt, a világ legnagyobb tűzerejű kézifegyvere volt!

(respect the movies)
 

A film 3D-re való konvertálása 20%-al növelte meg a film költségvetését, ami így végül 60 millió dollárnál állt meg!

(respect the movies)
 

A film pár szörnyet átemelt a 2009-es Biohazard 5. című számítógépes játékból ebbe a történetbe!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.