Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Hellboy (2019)

Hellboy
Filmadatlap
 
28
Szereplők
26
Vélemények
90
Képek
5
Videók

Galéria (90)

Videók (5)

 
Kósa Bence   2021. 07. 05.

legújabb vélemény

0

A díszlet és a CGI működik, de a többi egy nagy rakás... A 2004-es Hellboy egy vérbeli, tökös film volt. Ron Perlman egy állat volt a filmben. Sajnos a 2019-es filmben a címszereplő karaktere se működik.

 
ArpiHajdu és Réci   2020. 03. 25.

a nap véleménye

1
Oh, boy, what the hell was that?

Sosem jó előjel, ha egy film kapcsán sokáig csak a pótforgatásokról és a premierdátum tologatásról szólnak a hírek. Nyilvánvaló, hogy egy hollywoodi stúdió sem akar (szándékosan) fércmunkát kiadni a keze közül, s amolyan „mentsük, ami menthető” címsz... teljes kritika»

 
Thibo84   2019. 04. 14.

5

Úgy látszik, én vagyok az egyetlen, akinek tetszett a film. Szerettem a Del Toro-féle verziót is, de azok ehhez képest lassú folyásúak voltak, elnyújtva az eseményeket két akció között a sok lelkizéssel, míg itt azonnal belecsap a közepébe, pörgős, a... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 22.

1

Sajnos nagyon gyenge és erőtlen lett. Szerintem teljesen elfogyott a szufla, és nincs lényegi mondanivalója sem. A látványvilág rendben van, a CGI működik, de rám semmilyen pozitív hatással sincs a film. Nem hiába a rengeteg negatív kritika, ebben az esetben valós is.

 
BoBamburg   2019. 11. 01.

2

Ez úgy fos, ahogy van. És mondom ezt úgy, hogy itt sorakoznak a könyvespolcomon a Hellboy képregények, szóval nem csak a levegőbe beszélek. Del Toro féle verzió zseniális volt, mind hangulatra, mind karakterek. Ez viszont szenvedés volt végig nézni. ... több»

 
7ETEDIK   2019. 11. 29.

1

Egyszer nézhető és szórakoztató, de semmi több. Én a régi Hellboy filmekért se voltam oda, úgy voltam vele, egy Mafab jegyet megér. Bírtam, hogy nem spóroltak a vérrel, fekete humorral és a brutalitással, mikor a végén a szörnyek elkezdik trancsírozn... több»

 
Norbert93   2019. 04. 13.

1

Nem akarok rosszindulatú lenni, de az leszek. Szívemből örülök, hogy megbukott a film. Évekig vártak az eredeti színészek és del Toro arra, hogy lezárják az eredetit, de folyton elkaszálták, mert nem kaptak sose pénzt a befejező részre. Aztán meg mé... több»

A film összbevétele 21 903 748 dollár volt (imdb.com).

 

2017 januárjában Guillermo del Toro egy Twitter bejegyzésben kérdezte a követőit arról, hogy szeretnék-e, ha elkészülne a Hellboy 3. Miután több mint 100 ezren jelezték, hogy látni akarnák a filmet, a rendező szervezett egy találkozót a címszerepet játszó Ron Perlmannal és Hellboy-képregények atyjával, Mike Mignola-val. A rajongók bánatára a projektből végül semmi nem lett.

(hp)
 

Ian McShane John Hurttől vette át Dr. Broom szerepét. Mindkét színész a Young and Willing című 1962-es filmben mutatkozott be a nagyközösnég előtt, és azóta is jó barátságot ápolnak. Együtt játszottak például a Tartozol a haláloddal és a Herkules című filmekben is.

(hp)
 

A filmben eredetileg Ed Skrein is játszott volna, azoban végül visszalépett, miután a sajtó hangosan kritizálta, hogy a casting rendező egy fehér színész szerződtetett egy ázsiai karakter, Ben Daimio szerepére.

(hp)
 

Guillermo Del Toro 2017 februárjában jelentette be, hogy biztosan nem készül el a Pokolfajzat 3.

(hp)
 

A film eredetileg a Pokolfajzat 2 folytatásának indult, azonban Guillermo del Toro-nak annak ellenére nem ajánlották fel a rendezői széket, hogy ő írta és rendezte az első két filmet. Ron Perlmant felkérték a főszerepre, azonban a színész úgy döntött, del Toro nélkül nem készít több Hellboy-mozit. Ekkor döntött a stúdió a teljes reboot mellett.

(hp)
 
A Pokolfajzat sajnos már most csinálhatja a helyet otthon az Arany Málnáknak. több»
 
A jelenlegi formájában nem más, mint egy bután összerakott C-kategóriás tévéfilm, amit egy nagyobb költségvetéssel tápoltak fel mozifilmmé. több»
 
Ez a Hellboy egy igazi B-film lett, annak minden előnyével és hátrányával együtt. A műfaj rajongóinak igazi bűnös élvezetet nyújthat, de nem lehet sokat veszíteni a mellőzésével. Inkább maradjunk a réginél! több»