Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
55%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
20
Vélemények
90
Képek
6
Videók
Hellboy
 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 22.

legújabb vélemény

Sajnos nagyon gyenge,és erőtlen lett.Szerintem teljesen elfogyott a szufla,és nincs lényegi mondanivalója sem.A látványvilág rendben van,a CGI működik,de rám semmilyen pozitív hatással sincs a film.Nem hiába a rengeteg negatív kritika,ebben az esetben valós is.

 
ArpiHajdu és Réci   2020. 03. 25.

a nap véleménye

Oh, boy, what the hell was that?

Sosem jó előjel, ha egy film kapcsán sokáig csak a pótforgatásokról és a premierdátum tologatásról szólnak a hírek. Nyilvánvaló, hogy egy hollywoodi stúdió sem akar (szándékosan) fércmunkát kiadni a keze közül, s amolyan „mentsük, ami menthető” címsz... teljes kritika»


 
HETEDIK   2019. 04. 13.

Egyszer nézhető és szórakoztató, de semmi több. Én a régi Hellboy filmekért se voltam oda, úgy voltam vele, egy Mafab jegyet megér. Bírtam, hogy nem spóroltak a vérrel, fekete humorral és a brutalitással, mikor a végén a szörnyek elkezdik trancsírozn... több»

 
Thibo84   2019. 04. 14.

Úgy látszik, én vagyok az egyetlen, akinek tetszett a film. Szerettem a Del Toro-féle verziót is, de azok ehhez képest lassú folyásúak voltak, elnyújtva az eseményeket két akció között a sok lelkizéssel, míg itt azonnal belecsap a közepébe, pörgős, a... több»

 
BoBamburg   2019. 11. 01.

Ez úgy fos, ahogy van. És mondom ezt úgy, hogy itt sorakoznak a könyvespolcomon a Hellboy képregények, szóval nem csak a levegőbe beszélek. Del Toro féle verzió zseniális volt, mind hangulatra, mind karakterek. Ez viszont szenvedés volt végig nézni. ... több»

 
Norbert93   2019. 04. 13.

Nem akarok rosszindulatú lenni, de az leszek. Szívemből örülök, hogy megbukott a film. Évekig vártak az eredeti színészek és del Toro arra, hogy lezárják az eredetit, de folyton elkaszálták, mert nem kaptak sose pénzt a befejező részre. Aztán meg mé... több»

 
Syracuse   2019. 12. 27.

Del Toro rendezése is zseniális, de itt végre olyannak látjuk Hellboyt, amilyennek talán mindig is elképzeltük. Ez a film aztán nem sz@rral gurít, nem egy gyerekmese, az tény. David Harbour pedig legalább olyan jó a szerepben, mint Ron Perlman.

A film összbevétele 21 903 748 dollár volt (imdb.com).

 

2017 januárjában Guillermo del Toro egy Twitter bejegyzésben kérdezte a követőit arról, hogy szeretnék-e, ha elkészülne a Hellboy 3. Miután több mint 100 ezren jelezték, hogy látni akarnák a filmet, a rendező szervezett egy találkozót a címszerepet játszó Ron Perlmannal és Hellboy-képregények atyjával, Mike Mignola-val. A rajongók bánatára a projektből végül semmi nem lett.

(hp )
 

Ian McShane John Hurttől vette át Dr. Broom szerepét. Mindkét színész a Young and Willing című 1962-es filmben mutatkozott be a nagyközösnég előtt, és azóta is jó barátságot ápolnak. Együtt játszottak például a Tartozol a haláloddal és a Herkules című filmekben is.

(hp )
 

A filmben eredetileg Ed Skrein is játszott volna, azoban végül visszalépett, miután a sajtó hangosan kritizálta, hogy a casting rendező egy fehér színész szerződtetett egy ázsiai karakter, Ben Daimio szerepére.

(hp )
 

Guillermo Del Toro 2017. februárjában jelentette be, hogy biztosan nem készül el a Pokolfajzat 3.

(hp )
 

A film eredetileg a Pokolfajzat 2 folytatásának indult, azonban Guillermo del Toro-nak annak ellenére nem ajánlották fel a rendezői széket, hogy ő írta és rendezte az első két filmet. Ron Perlmant felkérték a főszerepre, azonban a színész úgy döntött, del Toro nélkül nem készít több Hellboy-mozit. Ekkor döntött a stúdió a teljes reboot mellett.

(hp )
 

A forgatókönyv megírásában és a film körüli egyéb munkálatokban a Hellboy képregények atyja, Mike Mignola is aktívan kivette a részét.

(hp )
 

A 2019-es reboot a Hellboy franchise harmadik filmje. A korábbi részeket Guillermo del Toro rendezte Ron Perlman főszereplésével.

(hp )
 

A film forgatása 2017. szeptemberében kezdődött az Egyesült Királyságban és Bulgáriában. A munkálatok hivatalosan december 27-én értek véget.

(hp )
 
A Hellboy egy csapnivaló képregény adaptáció, egy a szerepében lelkesen lubickoló David Harbourral és töméntelen öncélú brutalitással, amit csak tetőz a logikátlan történetvezetés. több»
 
A Pokolfajzat sajnos már most csinálhatja a helyet otthon az Arany Málnáknak. több»
 
A sok negatívum ellenére nem tartom igazán rossz filmnek a Hellboyt, mint régimódi akció-horror nagyon jól működik, viszont mint modern képregényfilm sajnos gyenge. Egy Hellboy ennél mindenképpen többet érdemel. több»