Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
53%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
23
Vélemények
90
Képek
6
Videók
 
Hupka Adrián   2021. 01. 06.

legújabb vélemény

0

Sajnáltam, hogy ilyenre sikeredett a film, pedig szorítottam. Szerintem Hellboy szerepében David Harbour szépen prezentálta magát. A többiek talán kevésbé. És akkor jött a sztori. Erős kezdés, pörgősebb folytatás, de minél inkább haladtunk előre a cs... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2020. 03. 25.

a nap véleménye

1
Oh, boy, what the hell was that?

Sosem jó előjel, ha egy film kapcsán sokáig csak a pótforgatásokról és a premierdátum tologatásról szólnak a hírek. Nyilvánvaló, hogy egy hollywoodi stúdió sem akar (szándékosan) fércmunkát kiadni a keze közül, s amolyan „mentsük, ami menthető” címsz... teljes kritika»


 
HETEDIK   2019. 04. 13.

1

Egyszer nézhető és szórakoztató, de semmi több. Én a régi Hellboy filmekért se voltam oda, úgy voltam vele, egy Mafab jegyet megér. Bírtam, hogy nem spóroltak a vérrel, fekete humorral és a brutalitással, mikor a végén a szörnyek elkezdik trancsírozn... több»

 
Thibo84   2019. 04. 14.

5

Úgy látszik, én vagyok az egyetlen, akinek tetszett a film. Szerettem a Del Toro-féle verziót is, de azok ehhez képest lassú folyásúak voltak, elnyújtva az eseményeket két akció között a sok lelkizéssel, míg itt azonnal belecsap a közepébe, pörgős, a... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 22.

1

Sajnos nagyon gyenge és erőtlen lett. Szerintem teljesen elfogyott a szufla, és nincs lényegi mondanivalója sem. A látványvilág rendben van, a CGI működik, de rám semmilyen pozitív hatással sincs a film. Nem hiába a rengeteg negatív kritika, ebben az esetben valós is.

 
BoBamburg   2019. 11. 01.

2

Ez úgy fos, ahogy van. És mondom ezt úgy, hogy itt sorakoznak a könyvespolcomon a Hellboy képregények, szóval nem csak a levegőbe beszélek. Del Toro féle verzió zseniális volt, mind hangulatra, mind karakterek. Ez viszont szenvedés volt végig nézni. ... több»

 
NGN   2019. 12. 16.

0
Pokolian rossz Pokolfajzat

Sok mindent nem értek az új Hellboy mozival kapcsolatban, talán leginkább azt nem, hogy mi szükség volt rá ebben a formában, és miért nem lehetett a Guillermo Del Toro-féle verziót továbbvinni. Értem én, hogy a pénz beszél, és mindenképpen meg akarta... teljes kritika»

Galéria (90)

Videók (6)

A film összbevétele 21 903 748 dollár volt (imdb.com).

 

2017 januárjában Guillermo del Toro egy Twitter bejegyzésben kérdezte a követőit arról, hogy szeretnék-e, ha elkészülne a Hellboy 3. Miután több mint 100 ezren jelezték, hogy látni akarnák a filmet, a rendező szervezett egy találkozót a címszerepet játszó Ron Perlmannal és Hellboy-képregények atyjával, Mike Mignola-val. A rajongók bánatára a projektből végül semmi nem lett.

(hp )
 

Ian McShane John Hurttől vette át Dr. Broom szerepét. Mindkét színész a Young and Willing című 1962-es filmben mutatkozott be a nagyközösnég előtt, és azóta is jó barátságot ápolnak. Együtt játszottak például a Tartozol a haláloddal és a Herkules című filmekben is.

(hp )
 

A filmben eredetileg Ed Skrein is játszott volna, azoban végül visszalépett, miután a sajtó hangosan kritizálta, hogy a casting rendező egy fehér színész szerződtetett egy ázsiai karakter, Ben Daimio szerepére.

(hp )
 

Guillermo Del Toro 2017 februárjában jelentette be, hogy biztosan nem készül el a Pokolfajzat 3.

(hp )
 

A film eredetileg a Pokolfajzat 2 folytatásának indult, azonban Guillermo del Toro-nak annak ellenére nem ajánlották fel a rendezői széket, hogy ő írta és rendezte az első két filmet. Ron Perlmant felkérték a főszerepre, azonban a színész úgy döntött, del Toro nélkül nem készít több Hellboy-mozit. Ekkor döntött a stúdió a teljes reboot mellett.

(hp )
 

A forgatókönyv megírásában és a film körüli egyéb munkálatokban a Hellboy képregények atyja, Mike Mignola is aktívan kivette a részét.

(hp )
 

A 2019-es reboot a Hellboy franchise harmadik filmje. A korábbi részeket Guillermo del Toro rendezte Ron Perlman főszereplésével.

(hp )
 

A film forgatása 2017 szeptemberében kezdődött az Egyesült Királyságban és Bulgáriában. A munkálatok hivatalosan december 27-én értek véget.

(hp )
 
A Hellboy egy csapnivaló képregény adaptáció, egy a szerepében lelkesen lubickoló David Harbourral és töméntelen öncélú brutalitással, amit csak tetőz a logikátlan történetvezetés. több»
 
A Pokolfajzat sajnos már most csinálhatja a helyet otthon az Arany Málnáknak. több»
 
A sok negatívum ellenére nem tartom igazán rossz filmnek a Hellboyt, mint régimódi akció-horror nagyon jól működik, viszont mint modern képregényfilm sajnos gyenge. Egy Hellboy ennél mindenképpen többet érdemel. több»