Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Hellboy (2019)

Hellboy
Filmadatlap
 
28
Szereplők
26
Vélemények
90
Képek
4
Videók

Galéria (90)

Videók (4)

 
JRD   2022. 03. 23.

legújabb vélemény

2
Hellboyt kivégezték...

... ami a filmes karrierjét illeti. Szórakozásnak jó (egyszer mindenképp), hiszen látványos, akció is van benne, meg némi humor... de egy erőtlen film. De ne hallgass rám, hiszen kinek mi jön be! Szóval, nézd meg, és döntsd el magad! Filmre fel, és jó szórakozást!

 
ArpiHajdu és Réci   2020. 03. 25.

a nap véleménye

1
Oh, boy, what the hell was that?

Sosem jó előjel, ha egy film kapcsán sokáig csak a pótforgatásokról és a premierdátum tologatásról szólnak a hírek. Nyilvánvaló, hogy egy hollywoodi stúdió sem akar (szándékosan) fércmunkát kiadni a keze közül, s amolyan „mentsük, ami menthető” címsz... teljes kritika»

 
Thibo84   2019. 04. 14.

5

Úgy látszik, én vagyok az egyetlen, akinek tetszett a film. Szerettem a Del Toro-féle verziót is, de azok ehhez képest lassú folyásúak voltak, elnyújtva az eseményeket két akció között a sok lelkizéssel, míg itt azonnal belecsap a közepébe, pörgős, a... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 22.

1

Sajnos nagyon gyenge és erőtlen lett. Szerintem teljesen elfogyott a szufla, és nincs lényegi mondanivalója sem. A látványvilág rendben van, a CGI működik, de rám semmilyen pozitív hatással sincs a film. Nem hiába a rengeteg negatív kritika, ebben az esetben valós is.

 
HE7EDIK   2019. 11. 29.

1

Egyszer nézhető és szórakoztató, de semmi több. Én a régi Hellboy filmekért se voltam oda, úgy voltam vele, egy Mafab jegyet megér. Bírtam, hogy nem spóroltak a vérrel, fekete humorral és a brutalitással, mikor a végén a szörnyek elkezdik trancsírozn... több»

 
BoBamburg   2019. 11. 01.

2

Ez úgy fos, ahogy van. És mondom ezt úgy, hogy itt sorakoznak a könyvespolcomon a Hellboy képregények, szóval nem csak a levegőbe beszélek. Del Toro féle verzió zseniális volt, mind hangulatra, mind karakterek. Ez viszont szenvedés volt végig nézni. ... több»

 
Hupka Adrián   2021. 01. 06.

0

Sajnáltam, hogy ilyenre sikeredett a film, pedig szorítottam. Szerintem Hellboy szerepében David Harbour szépen prezentálta magát. A többiek talán kevésbé. És akkor jött a sztori. Erős kezdés, pörgősebb folytatás, de minél inkább haladtunk előre a cs... több»

A film összbevétele 21 903 748 dollár volt (imdb.com).

 

2017 januárjában Guillermo del Toro egy Twitter bejegyzésben kérdezte a követőit arról, hogy szeretnék-e, ha elkészülne a Hellboy 3. Miután több mint 100 ezren jelezték, hogy látni akarnák a filmet, a rendező szervezett egy találkozót a címszerepet játszó Ron Perlmannal és Hellboy-képregények atyjával, Mike Mignola-val. A rajongók bánatára a projektből végül semmi nem lett.

(hp)
 

Ian McShane John Hurttől vette át Dr. Broom szerepét. Mindkét színész a Young and Willing című 1962-es filmben mutatkozott be a nagyközösnég előtt, és azóta is jó barátságot ápolnak. Együtt játszottak például a Tartozol a haláloddal és a Herkules című filmekben is.

(hp)
 

A filmben eredetileg Ed Skrein is játszott volna, azoban végül visszalépett, miután a sajtó hangosan kritizálta, hogy a casting rendező egy fehér színész szerződtetett egy ázsiai karakter, Ben Daimio szerepére.

(hp)
 

Guillermo Del Toro 2017 februárjában jelentette be, hogy biztosan nem készül el a Pokolfajzat 3.

(hp)
 

A film eredetileg a Pokolfajzat 2 folytatásának indult, azonban Guillermo del Toro-nak annak ellenére nem ajánlották fel a rendezői széket, hogy ő írta és rendezte az első két filmet. Ron Perlmant felkérték a főszerepre, azonban a színész úgy döntött, del Toro nélkül nem készít több Hellboy-mozit. Ekkor döntött a stúdió a teljes reboot mellett.

(hp)
 
A Pokolfajzat sajnos már most csinálhatja a helyet otthon az Arany Málnáknak. több»
 
A jelenlegi formájában nem más, mint egy bután összerakott C-kategóriás tévéfilm, amit egy nagyobb költségvetéssel tápoltak fel mozifilmmé. több»
 
Ez a Hellboy egy igazi B-film lett, annak minden előnyével és hátrányával együtt. A műfaj rajongóinak igazi bűnös élvezetet nyújthat, de nem lehet sokat veszíteni a mellőzésével. Inkább maradjunk a réginél! több»