Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Pokolfajzat
 
Deku   2017. 07. 18.

Az akkoriban létrehozott képregény filmek közül ez volt a lehető legjobb. Guillermo del Toro kitett magáért nem is kicsit. Az ő elfajzott stílusa nagyon idevaló volt.

 
GedyPapa   2018. 06. 13.

A megnézése előtt kicsit tartottam tőle, hogy túl erős lesz az ingerküszöbömnek, de valami zseniális volt. Hellboy karaktere olyan jól ki lett bontva, hogy így pár év után visszatekintve is maradandó nyomot hagyott bennem. A mellékszereplők jellemfejlődése tette igazán emlékezetessé a Pokolfajzatot.


 
Thibo84   2019. 05. 24.

Sötét és komor világot tárnak elénk, amiben azért a humor is szerepet kap. Van benne minden: akció, misztikum vagy paranormális tevékenység, szerelem és más egyéb érzelmek is. Összességében egy frankó eredettörténetet kapunk.

 
Norbi   2018. 07. 23.

Pozitív csalódás volt, azzal a baljós sejtéssel ültem le , hogy csak vér lesz, verekedés , és semmi történet. De nem így történt , volt egy jó sztorija is , és így igazán élvezetesre sikeredett.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 15.

Nagyon jó képregény adaptációs. Talán az első képregényfilm amibe annó első látásra beleszerettem. Karizmatikus és erős jellemű főhős, aki a gyengéket védi, mégha azok útálják is sokszor és meg akarják ölni, mert ő más. Selma Blair karaktere pedig ezzel a tűz belső erővel egyszerűen káprázatos. Tökéletes romantikus szál a filmben és jól is működik a kémia, egyáltalán nem erőltették túl.

Selma Blair
 
Látványos, akciódús, elgondolkodtató, dögös képregényfilm, amelynek a trükkjei felett talán egy kicsit eltelt már az idő, és időnként picit szétesni látszik a történet, de összességében még mindig nagyon jó szórakozást tud nyújtani a nézőjének.

8/10 több»

A film összbevétele 99 414 250 dollár volt (imdb.com).

 

Meghaltak száma a filmben összesen 63 személy.

(Norbi)
 

A film egyik jelenetében Abe Sapien (Doug Jones) kezében egy magyar találmány, a híres Rubik-kocka látható.

(Bogi87)
 

Ron Perlman Hellboy maszkja a színész teljes arcát elfedte, egyetlen egy testrészén, a szemhéján nem volt elmaszkírozás.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.