Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
18
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Pokolfajzat
 
Deku   2017. 07. 18.

Az akkoriban létrehozott képregény filmek közül ez volt a lehető legjobb. Guillermo del Toro kitett magáért nem is kicsit. Az ő elfajzott stílusa nagyon idevaló volt.

 
GedyPapa   2018. 06. 13.

A megnézése előtt kicsit tartottam tőle, hogy túl erős lesz az ingerküszöbömnek, de valami zseniális volt. Hellboy karaktere olyan jól ki lett bontva, hogy így pár év után visszatekintve is maradandó nyomot hagyott bennem. A mellékszereplők jellemfejlődése tette igazán emlékezetessé a Pokolfajzatot.


 
Norbi   2018. 07. 23.

Pozitív csalódás volt, azzal a baljós sejtéssel ültem le , hogy csak vér lesz, verekedés , és semmi történet. De nem így történt , volt egy jó sztorija is , és így igazán élvezetesre sikeredett.

 
Artemisia   2017. 10. 22.

Minden rendben van a filmmel,élvezhető,szórakoztató kikapcsolódás.

 
moviewer   2017. 08. 14.

Jó kis film, bár én helyenként hiányoltam belőle az igazi tétet. Ezt úgy értem, hogy gyakran tudni lehetett előre, hogy az adott jelenetekben ki fog, vagy éppen ki az aki biztos nem fog meghalni, így nem igazán volt miért izgulni. De ezen kívül maga a történet és a karakterek is nagyon jók, és a film humora is szerethető. Mindenkinek ajánlom.

Selma Blair
 
Látványos, akciódús, elgondolkodtató, dögös képregényfilm, amelynek a trükkjei felett talán egy kicsit eltelt már az idő, és időnként picit szétesni látszik a történet, de összességében még mindig nagyon jó szórakozást tud nyújtani a nézőjének.

8/10 több»
 

Meghaltak száma a filmben összesen 63 személy.

(Norbi)
 

A film egyik jelenetében Abe Sapien (Doug Jones) kezében egy magyar találmány, a híres Rubik-kocka látható.

(Bogi87)
 

Ron Perlman Hellboy maszkja a színész teljes arcát elfedte, egyetlen egy testrészén, a szemhéján nem volt elmaszkírozás.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.