Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Pokolfajzat
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 06. 15.

legújabb vélemény

Nagyon jó képregény adaptációs. Talán az első képregényfilm amibe annó első látásra beleszerettem. Karizmatikus és erős jellemű főhős, aki a gyengéket védi, mégha azok útálják is sokszor és meg akarják ölni, mert ő más. Selma Blair karaktere pedig ezzel a tűz belső erővel egyszerűen káprázatos. Tökéletes romantikus szál a filmben és jól is működik a kémia, egyáltalán nem erőltették túl.

 
Deku   2017. 07. 18.

Az akkoriban létrehozott képregény filmek közül ez volt a lehető legjobb. Guillermo del Toro kitett magáért nem is kicsit. Az ő elfajzott stílusa nagyon idevaló volt.


 
Artemisia   2017. 10. 22.

Minden rendben van a filmmel,élvezhető,szórakoztató kikapcsolódás.

 
GedyPapa   2018. 06. 13.

A megnézése előtt kicsit tartottam tőle, hogy túl erős lesz az ingerküszöbömnek, de valami zseniális volt. Hellboy karaktere olyan jól ki lett bontva, hogy így pár év után visszatekintve is maradandó nyomot hagyott bennem. A mellékszereplők jellemfejlődése tette igazán emlékezetessé a Pokolfajzatot.

 
Thibo84   2019. 05. 24.

Sötét és komor világot tárnak elénk, amiben azért a humor is szerepet kap. Van benne minden: akció, misztikum vagy paranormális tevékenység, szerelem és más egyéb érzelmek is. Összességében egy frankó eredettörténetet kapunk.

Selma Blair
 
Látványos, akciódús, elgondolkodtató, dögös képregényfilm, amelynek a trükkjei felett talán egy kicsit eltelt már az idő, és időnként picit szétesni látszik a történet, de összességében még mindig nagyon jó szórakozást tud nyújtani a nézőjének.

8/10 több»

A film összbevétele 99 414 250 dollár volt (imdb.com).

 

Guillermo del Toronak hat évébe telt, mire Hellboy karakterét nagy képernyőre hozhatta.

(Thibo84)
 

Mike Mignola eredetileg egy konferencia prospektusának a borítójára rajzolta Hellboy-t, és el is akarta dobni a papírt. De miután megrajzolta, elbűvölték a karakterben rejlő lehetőségek.

(Thibo84)
 

Jeffrey Tambor a forgatás megkezdés előtt egy héttel lépett be a produkcióba, mert a Tom Manninget alakító korábbi színész nem jelent meg többet.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.