Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
3
Videók
A fantasztikus négyes és az ezüst utazó
 
TomÁcs   2018. 04. 19.

Számomra történetben eléggé erőltetettek ezek a karakterek. Mintha egy óvodás álmodta volna meg őket. Tűzember, meg Sziklamen. Hagyjuk már. Történetben is gyermeteg.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

Egyszernézős. Ritkagyenge folytatás lett sajnos. Ettől függetlenül, aki az első részt szerette, az valószínűleg ezt is fogja. Chris Evans és Jessica Alba játéka miatt egyszer mindenképpen érdemes megnézni.


 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

Egy képregény összetettségét és tartalmát lehetetlen képernyőre vinni. Itt sem sikerült a dolog, viszont ha független filmként nézem úgy elment a sztori.

 
NFG   2018. 03. 31.

Nekem ez a része kicsit jobban összerakottnak tűnt! Sokkal inkább hozzájuk passzoló ellenfelet kaptak, ezáltal a történet is jobban tetszett! Én ajánlani tudom!

 
portal91   2016. 06. 27.

Gyengébb lett, mint az első rész, de ugyanúgy szórakoztató, néhol a CGI elég béna, de mégis nézhető, nekem semmi bajom nem volt vele, de tény, hogy nem a legjobb.

A film összbevétele 289 047 763 dollár volt (imdb.com).

 

Chris Evans a párbeszédek nagy részét improvizálta.

(hp)
 

Jessica Alba a forgatás során veseproblémákkal küzdött, olyannyira, hogy az űrállomáson játszódó jelenet közben majdnem elájult.

(hp)
 

A hidas jelenet leforgatása csaknem 5 hétig tartott.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.