Miközben a Bad Boys 4 forgatása már javában zajlik, most újabb szereplőket jelentettek be.

Rhea Seehorn csatlakozik a Will Smith és Martin Lawrence körül már meglévő stábhoz. Ezen kívül Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig és Charles Melton ismét az AMMO egység csapatának tagja, amelyet most már mindkét főszereplő vezet.

Seehornhoz hasonlóan vadonatúj szereplő Tasha Smith, aki Theresa Randle-t váltja Martin Lawrence karakterének feleségének szerepében. Az Eufóriából ismert Eric Dane a gonosztevő szerepében, valamint a Fantasztikus Négyes sztárja, Ioan Gruffudd egy ismeretlen szerepben szintén a szereplőgárdához csatlakoznak. Seehorn szerepe még ismeretlen.

Közben egy másik várva várt kérdésre is kiderült a válasz Rhea Seehornnal kapcsolatban. Ugyanis a közelgő legjobb tévésztárok díjátadóján, az Emmy-n csak a mellékszereplő kategóriában indul a Better Call Saul utolsó évadában nyújtott szerepéért.

Sokan azt várták, hogy Seehorn átugrik a főszereplő kategóriába, miután az utolsó epizódokban eléggé központi karakter lett. Végül ő és csapata úgy döntöttek, hogy mellékszereplőként száll versenybe a díjátadón, ahol már 2022-ben is jelölték.