Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
89%

Better Call Saul (2015-2021)

Better Call Saul
Filmadatlap
 
65
Szereplők
15
Vélemények
170
Képek
10
Videók

Galéria (170)

Videók (10)

 
Hupka Adrián   2021. 01. 06.

legújabb vélemény

0

Semmi esetben sem szeretném tagadni a Breaking Bad zsenialitását. Tűkön ülve néztem végig a sorozatot. Viszont valamilyen szinten a Better call Saul egy olyan sorozat, ami közelebb állt hozzám, könnyebben tudtam azonosulni a karakterekkel (már amelyi... több»

 
kabel   2015. 08. 06.

3

Egy végtelen szépen fölvett spin off-ja a Breaking Bad-nek, mely hű marad az eredetihez, de annyi újdonságot is beletesz, hogy nem marad az árnyékában. A Better Caul Saul a jó fojtatások egyik legjobb példája. Bob Odenkirk máshogy karrierista mint Wa... több»

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 20.

1

Szerintem a Breaking Bad után a legjobb sorozat. Mondjuk ez más hangvételű kicsit mint a Breaking Bad de jól áll neki. Tök jó hogy sok szereplőt visszahoznak. Aki szerette a Breaking Bad-et annak nagyon tudom ajánlani.

 
Syracuse   2015. 05. 15.

0

Spin-off, ami jól sikerül. Ennyivel is lehetne jellemezni. Kétségkívül a legérdekesebb BB szereplőt választották ki önálló sorozatra, bár akkora drámázás és szemmel gyilkolás nincs Bob Odenkirkben, mint Bryan Cranstonban. Az első évad abszolút 5 csillagot érdemel, várom a folytatást.

 
uniterra   2020. 12. 06.

0

Szinte minden rendben volt, egyet kivéve, a szinkron folyton sóhajtozott, lihegett, nyögött Saul szerepében, de néha, amikor tényleg megprobáltatások voltak, elfelejtett. Saul beül az autójába, hatalmas sóhaj, bármit meglát, mielőtt beszél vagy talál... több»

 
ionlywearblack   2018. 05. 30.

2
Talán mégiscsak mestermű

Vince Gilligan a Breaking Bad megalkotójánál nem ismerek zseniálisabb embert. Rólam elmondhatni, sorozatfüggő vagyok, sok régi és sok újonc sorozatnak is a megszállottja vagyok. Azonban, amikor évekkel ezelőtt belefutottam a szériába azonnal beleszer... teljes kritika»

 
Dorkateo   2016. 07. 10.

0

Ilyen a jó sorozat 2015-ben? Akkor nem csoda, hogy nem nézek sorozatokat.

 

Az első évadban a bíróságon feltűnik egy fogason Walter White legendás öltözéke: a fekete kalap és a világos színű kabát. A későbbi évadokban, amikor Jimmy öltönyt vásárol, a háttérben látható a Los Pollos üzletvezetőjének jellegzetes ruházata.

(ionlywearblack)
 

A Better Call Saul első részében Jimmy beszáll a lerobbant sárga autójába, a mellette parkoló autó pedig egy Cadillac, ami pontosan megegyezik a Breaking Bad sorozatban használttal.

(ionlywearblack)
 

Az eredeti tervek szerint Aaron Paul is szerepelt volna a sorozatban, ám őt végül kiírták.

(Bogi87)
 

Bob Odenkirk második alkalommal formálja meg Saul Goodmant a Breaking Bad után.

(Bogi87)
 

A Breaking Bad – Totál szívás c. sorozat előzménysorozata. 2013-ban véglegesedett, hogy leforgatják a Better Call Saul első évadát.

(Bogi87)
 
Breaking Bad-szűzként megnézni az előzménysorozatot, a Better Call Sault, merész vállalkozás. Ám az első évad megtekintése után bátran állíthatom: piszkosul élvezetes dolog. több»
 
A mindent elárasztó sorozatdömpingben nehéz újat mutatni, de a Better Call Saul készítőinek mégis sikerült: itt egy sorozat, ami nem nagyon szól semmiről, és így is lehet lelkesedni érte. több»
 
Kíváncsiak voltunk, hogy a Breaking Bad hagyta űrt sikerül e végre valaminek pótolnia és röviden azt kell mondani, hogy igen, sikerül. több»