Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
89

Better Call Saul (2015)

Better Call Saul
Filmadatlap
 
65
Szereplők
13
Vélemények
170
Képek
11
Videók
 
Hondati   2018. 12. 28.

legújabb vélemény

Tökély minden tekinteben

És valóban a BB után sikerült elkapnom a sorozatot miután egy kis űr keletkezett bennem. Ahogy jelezték is többen kihagyhatatlan az előzmény kedvelőinek amit nem is bántam meg,mert egyszerűen zseniális. Soha így még nem húzott magával sztori de erre fejben is meg kell érni valahol. A csendesen folyó történet néha katarzis szerűen robban amit kevés film tud produkálni. Ha lehetne 10 csillagot adnék a készítőknek!

 
kabel   2015. 08. 06.

Egy végtelen szépen fölvett spin off-ja a Breaking Bad-nek, mely hű marad az eredetihez, de annyi újdonságot is beletesz, hogy nem marad az árnyékában. A Better Caul Saul a jó fojtatások egyik legjobb példája. Bob Odenkirk máshogy karrierista mint Walter White, de mégis emberi és valóságos a lépték. A hihetetenül erős vizuális világ pedig csak megtámogatja az amúgy is kiváló cselekményszálat.


 
Syracuse   2015. 05. 15.

Spin-off, ami jól sikerül. Ennyivel is lehetne jellemezni. Kétségkívül a legérdekesebb BB szereplőt választották ki önálló sorozatra, bár akkora drámázás és szemmel gyilkolás nincs Bob Odenkirkben, mint Bryan Cranstonban. Az első évad abszolút 5 csillagot érdemel, várom a folytatást.

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 20.

Szerintem a Breaking Bad után a legjobb sorozat. Mondjuk ez más hangvételű kicsit mint a Breaking Bad de jól áll neki. Tök jó hogy sok szereplőt visszahoznak. Aki szerette a Breaking Bad-et annak nagyon tudom ajánlani.

 
ionlywearblack   2018. 05. 30.

Talán mégiscsak mestermű

Vince Gilligan a Breaking Bad megalkotójánál nem ismerek zseniálisabb embert. Rólam elmondhatni, sorozatfüggő vagyok, sok régi és sok újonc sorozatnak is a megszállottja vagyok. Azonban, amikor évekkel ezelőtt belefutottam a szériába azonnal beleszerettem. A Breaking Bad kistestvére a Better Call Saul, a kezdetektől fogva felér az atyjához. A színészi játék hihetetlen, Bob Odenkirknél nem is találhattak volna jobb színészt Saul megformálására. Amint láthatjuk Jimmyből a világból és emberekből kiábrándult személyből Saullá válni hihetetlen. Nincsen egy felesleges történetszál sem, minden szereplő az utolsó párbeszédéig egy teljes egész karaktert alkot. Dráma kategóriában nincsen párja, minth... több»

 
Breaking Bad-szűzként megnézni az előzménysorozatot, a Better Call Sault, merész vállalkozás. Ám az első évad megtekintése után bátran állíthatom: piszkosul élvezetes dolog. GERA MÁRTON KRITIKÁJA. több»
 
Kíváncsiak voltunk, hogy a Breaking Bad hagyta űrt sikerül e végre valaminek pótolnia és röviden azt kell mondani, hogy igen, sikerül. 10/10 több»
 
A mindent elárasztó sorozatdömpingben nehéz újat mutatni, de a Better Call Saul készítőinek mégis sikerült: itt egy sorozat, ami nem nagyon szól semmiről, és így is lehet lelkesedni érte. KRUSOVSZKY DÉNES KRITIKÁJA. több»
 

Az első évadban a bíróságon feltűnik egy fogason Walter White legendás öltözéke: a fekete kalap és a világos színű kabát. A későbbi évadokban, amikor Jimmy öltönyt vásárol a háttérben látható a Los Pollos üzletvezetőjének jellegzetes ruházata.

(ionlywearblack)
 

A Better Call Saul első részében Jimmy beszáll a lerobbant sárga autójába, a mellette parkoló autó pedig egy Cadillac, ami pontosan megegyezik a Breaking Bad sorozatban használttal.

(ionlywearblack)
 

Eredeti tervek szerint Aaron Paul is szerepelt volna a sorozatban, ám őt végül kiírták.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.