Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Better Call Saul (2015-2021)

Better Call Saul
Filmadatlap
 
65
Szereplők
17
Vélemények
170
Képek
10
Videók

Galéria (170)

Videók (10)

 
Zhu79   2022. 08. 06.

legújabb vélemény

0

Régen volt olyan sorozat, aminek tűkön ülve vártam az új részeit. Ez olyan. 10 csillag! ;)

 
kabel   2015. 08. 06.

3

Egy végtelen szépen fölvett spin off-ja a Breaking Bad-nek, mely hű marad az eredetihez, de annyi újdonságot is beletesz, hogy nem marad az árnyékában. A Better Caul Saul a jó fojtatások egyik legjobb példája. Bob Odenkirk máshogy karrierista mint Wa... több»

 
Hupka Adrián   2021. 01. 06.

1

Semmi esetben sem szeretném tagadni a Breaking Bad zsenialitását. Tűkön ülve néztem végig a sorozatot. Viszont valamilyen szinten a Better call Saul egy olyan sorozat, ami közelebb állt hozzám, könnyebben tudtam azonosulni a karakterekkel (már amelyi... több»

 
Dorkateo   2016. 07. 10.

0

Ilyen a jó sorozat 2015-ben? Akkor nem csoda, hogy nem nézek sorozatokat.

 
ionlywearblack   2018. 05. 30.

2
Talán mégiscsak mestermű

Vince Gilligan a Breaking Bad megalkotójánál nem ismerek zseniálisabb embert. Rólam elmondhatni, sorozatfüggő vagyok, sok régi és sok újonc sorozatnak is a megszállottja vagyok. Azonban, amikor évekkel ezelőtt belefutottam a szériába azonnal beleszer... teljes kritika»

 
uniterra   2020. 12. 06.

0

Szinte minden rendben volt, egyet kivéve, a szinkron folyton sóhajtozott, lihegett, nyögött Saul szerepében, de néha, amikor tényleg megprobáltatások voltak, elfelejtett. Saul beül az autójába, hatalmas sóhaj, bármit meglát, mielőtt beszél vagy talál... több»

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 20.

1

Szerintem a Breaking Bad után a legjobb sorozat. Mondjuk ez más hangvételű kicsit mint a Breaking Bad de jól áll neki. Tök jó hogy sok szereplőt visszahoznak. Aki szerette a Breaking Bad-et annak nagyon tudom ajánlani.

 

Bob Odenkirk az egyetlen színész, aki feltűnik a sorozat összes epizódjában .

(Dens18)
 

A sorozat lezáró évada a 6. lesz.

(Képkockák)
 

7 hónappal az első rész sugárzása előtt berendelték a második évadot.

(Képkockák)
 

Az első évadban a bíróságon feltűnik egy fogason Walter White legendás öltözéke: a fekete kalap és a világos színű kabát. A későbbi évadokban, amikor Jimmy öltönyt vásárol, a háttérben látható a Los Pollos üzletvezetőjének jellegzetes ruházata.

(ionlywearblack)
 

A Better Call Saul első részében Jimmy beszáll a lerobbant sárga autójába, a mellette parkoló autó pedig egy Cadillac, ami pontosan megegyezik a Breaking Bad sorozatban használttal.

(ionlywearblack)
 
Breaking Bad-szűzként megnézni az előzménysorozatot, a Better Call Sault, merész vállalkozás. Ám az első évad megtekintése után bátran állíthatom: piszkosul élvezetes dolog. több»
 
A mindent elárasztó sorozatdömpingben nehéz újat mutatni, de a Better Call Saul készítőinek mégis sikerült: itt egy sorozat, ami nem nagyon szól semmiről, és így is lehet lelkesedni érte. több»
 
A Better Call Saul utolsó, 6. évadában ismét visszatér kedvenc simlis ügyvédünk, aki immár egyre kevésbé Jimmy McGill, és egyre inkább a dörzsölt és tisztességtelen Saul Goodman. Walter White gátlástalan védőjének eredettörténete egy sötétebb, komorabb hangulatú évaddal zárul. Jimmy karaktere nagy változásokon ment keresztül a sztori során, a Jimmy és Saul személye, a jó és rossz közti határvonalak egyre inkább egymásba mosódnak, a feszültség fokozódik, a tét egyre nagyobb, ahogy lassan megérkezünk a Breaking Bad történetének elejéhez. Spoileres kritika. több»