Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

Better Call Saul (2015)

Better Call Saul
Filmadatlap
 
54
Szereplők
13
Vélemények
110
Képek
14
Videók
 
kabel   2015. 08. 06.

Egy végtelen szépen fölvett spin off-ja a Breaking Bad-nek, mely hű marad az eredetihez, de annyi újdonságot is beletesz, hogy nem marad az árnyékában. A Better Caul Saul a jó fojtatások egyik legjobb példája. Bob Odenkirk máshogy karrierista mint Walter White, de mégis emberi és valóságos a lépték. A hihetetenül erős vizuális világ pedig csak megtámogatja az amúgy is kiváló cselekményszálat.

 
Cptn Jinbe   2017. 06. 08.

A Breaking Bad igazán remek és ügyesen kivitelezett spin-offot kapott. Ami elég ritka ha ilyen kiváló és ötletes marad egy sorozat az eredeti után is. Ajánlom a Breaking Bad kedvelőinek.


 
Syracuse   2015. 05. 15.

Spin-off, ami jól sikerül. Ennyivel is lehetne jellemezni. Kétségkívül a legérdekesebb BB szereplőt választották ki önálló sorozatra, bár akkora drámázás és szemmel gyilkolás nincs Bob Odenkirkben, mint Bryan Cranstonban. Az első évad abszolút 5 csillagot érdemel, várom a folytatást.

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 20.

Szerintem a Breaking Bad után a legjobb sorozat. Mondjuk ez más hangvételű kicsit mint a Breaking Bad de jól áll neki. Tök jó hogy sok szereplőt visszahoznak. Aki szerette a Breaking Bad-et annak nagyon tudom ajánlani.

 
Dorkateo   2016. 07. 10.

Ilyen a jó sorozat 2015-ben? Akkor nem csoda, hogy nem nézek sorozatokat.

 
Breaking Bad-szűzként megnézni az előzménysorozatot, a Better Call Sault, merész vállalkozás. Ám az első évad megtekintése után bátran állíthatom: piszkosul élvezetes dolog. GERA MÁRTON KRITIKÁJA. több»
 
Kíváncsiak voltunk, hogy a Breaking Bad hagyta űrt sikerül e végre valaminek pótolnia és röviden azt kell mondani, hogy igen, sikerül. 10/10 több»
 
A mindent elárasztó sorozatdömpingben nehéz újat mutatni, de a Better Call Saul készítőinek mégis sikerült: itt egy sorozat, ami nem nagyon szól semmiről, és így is lehet lelkesedni érte. KRUSOVSZKY DÉNES KRITIKÁJA. több»
 

Az első évadban a bíróságon feltűnik egy fogason Walter White legendás öltözéke: a fekete kalap és a világos színű kabát. A későbbi évadokban, amikor Jimmy öltönyt vásárol a háttérben látható a Los Pollos üzletvezetőjének jellegzetes ruházata.

(ionlywearblack )
 

A Better Call Saul első részében Jimmy beszáll a lerobbant sárga autójába, a mellette parkoló autó pedig egy Cadillac, ami pontosan megegyezik a Breaking Bad sorozatban használttal.

(ionlywearblack )
 

Eredeti tervek szerint Aaron Paul is szerepelt volna a sorozatban, ám őt végül kiírták.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.