Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Better Call Saul (2015-2021)

Better Call Saul
Filmadatlap
 
65
Szereplők
17
Vélemények
170
Képek
10
Videók

Galéria (170)

Videók (10)

 
Zhu79   2022. 08. 06.

legújabb vélemény

0

Régen volt olyan sorozat, aminek tűkön ülve vártam az új részeit. Ez olyan. 10 csillag! ;)

 
kabel   2015. 08. 06.

3

Egy végtelen szépen fölvett spin off-ja a Breaking Bad-nek, mely hű marad az eredetihez, de annyi újdonságot is beletesz, hogy nem marad az árnyékában. A Better Caul Saul a jó fojtatások egyik legjobb példája. Bob Odenkirk máshogy karrierista mint Wa... több»

 
Hupka Adrián   2021. 01. 06.

1

Semmi esetben sem szeretném tagadni a Breaking Bad zsenialitását. Tűkön ülve néztem végig a sorozatot. Viszont valamilyen szinten a Better call Saul egy olyan sorozat, ami közelebb állt hozzám, könnyebben tudtam azonosulni a karakterekkel (már amelyi... több»

 
Dorkateo   2016. 07. 10.

0

Ilyen a jó sorozat 2015-ben? Akkor nem csoda, hogy nem nézek sorozatokat.

 
ionlywearblack   2018. 05. 30.

2
Talán mégiscsak mestermű

Vince Gilligan a Breaking Bad megalkotójánál nem ismerek zseniálisabb embert. Rólam elmondhatni, sorozatfüggő vagyok, sok régi és sok újonc sorozatnak is a megszállottja vagyok. Azonban, amikor évekkel ezelőtt belefutottam a szériába azonnal beleszer... teljes kritika»

 
Syracuse   2015. 05. 15.

0

Spin-off, ami jól sikerül. Ennyivel is lehetne jellemezni. Kétségkívül a legérdekesebb BB szereplőt választották ki önálló sorozatra, bár akkora drámázás és szemmel gyilkolás nincs Bob Odenkirkben, mint Bryan Cranstonban. Az első évad abszolút 5 csillagot érdemel, várom a folytatást.

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 20.

1

Szerintem a Breaking Bad után a legjobb sorozat. Mondjuk ez más hangvételű kicsit mint a Breaking Bad de jól áll neki. Tök jó hogy sok szereplőt visszahoznak. Aki szerette a Breaking Bad-et annak nagyon tudom ajánlani.

 

A sorozat lezáró évada a 6. lesz.

(Képkockák)
 

7 hónappal az első rész sugárzása előtt berendelték a második évadot.

(Képkockák)
 

Az első évadban a bíróságon feltűnik egy fogason Walter White legendás öltözéke: a fekete kalap és a világos színű kabát. A későbbi évadokban, amikor Jimmy öltönyt vásárol, a háttérben látható a Los Pollos üzletvezetőjének jellegzetes ruházata.

(ionlywearblack)
 

A Better Call Saul első részében Jimmy beszáll a lerobbant sárga autójába, a mellette parkoló autó pedig egy Cadillac, ami pontosan megegyezik a Breaking Bad sorozatban használttal.

(ionlywearblack)
 

Az eredeti tervek szerint Aaron Paul is szerepelt volna a sorozatban, ám őt végül kiírták.

(Bogi87)
 
Breaking Bad-szűzként megnézni az előzménysorozatot, a Better Call Sault, merész vállalkozás. Ám az első évad megtekintése után bátran állíthatom: piszkosul élvezetes dolog. több»
 
A mindent elárasztó sorozatdömpingben nehéz újat mutatni, de a Better Call Saul készítőinek mégis sikerült: itt egy sorozat, ami nem nagyon szól semmiről, és így is lehet lelkesedni érte. több»
 
A Better Call Saul utolsó, 6. évadában ismét visszatér kedvenc simlis ügyvédünk, aki immár egyre kevésbé Jimmy McGill, és egyre inkább a dörzsölt és tisztességtelen Saul Goodman. Walter White gátlástalan védőjének eredettörténete egy sötétebb, komorabb hangulatú évaddal zárul. Jimmy karaktere nagy változásokon ment keresztül a sztori során, a Jimmy és Saul személye, a jó és rossz közti határvonalak egyre inkább egymásba mosódnak, a feszültség fokozódik, a tét egyre nagyobb, ahogy lassan megérkezünk a Breaking Bad történetének elejéhez. Spoileres kritika. több»