70% 49 szavazat
Az utolsó keresztapa

Az utolsó keresztapa

The Last Don
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
1
Fórum (1)

FILMINFÓ

Szicília veszélyes exportcikke a maffia. Mario Puzo családregényei azonban ártalmatlanul szórakoztatnak, a hatalomvágy, a szenvedélyek és a bosszú világába vezetnek minket. Don Domenico keresztapaként irányítja a klán sorsát és dönt minden kérdésben. A kívülről stabilnak látszó családi kötelékeket azonban a személyes tragédiák és a bosszúvágy elszakítja. Don Domenicónak rá kell jönnie, hogy hajdani kíméletlen döntéseiért szerettei életével fizet.

Rendező: Graeme Clifford
Író: Mario Puzo
Forgatókönyvíró: Joyce Eliason
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1997.05.11.

Sorozat áttekintés

1. évad (1997) - 3 epizód
Danny Aiello
Danny Aiello
 
2022.11.16 m.kaladze

legújabb vélemény

Amúgy maga a film egy minisorozat. 258 perces, úgyhogy a magyarok csak az első részt szinkronizálták, a másodikat ki tudja miért nem. És ha a keresőbe beírjátok, hogy The Last Don, akkor láthatjátok, hogy innen is ki lettek vágva részek. Egyszóval meg lett csonkítva.

0
 
2016.04.15 joonimrod

Nem voltam lenyűgözve, szerintem a forgatókönyv nem tud elszakadni a Keresztapa sztoritól, ami a gyenge alakításoknak köszönhetően nem áll túl jól neki. Végignéztem, de inkább csak azért, mert kíváncsi voltam, hogyan zárul a történet.

0
 
2020.10.23 Ádám

Joe Mantegna remekel a sorozatban, már csak miatta is megéri megnézni. Átlagon felüli maffiatörténet, a Keresztapa-trilógia rajongóinak szerintem kihagyhatatlan.

0