Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
89%

Aznap éjjel (2016)

The Night Of
Filmadatlap
 
34
Szereplők
32
Vélemények
14
Képek
5
Videók

Galéria (14)

John Turturro
John Turturro
John Turturro
Riz Ahmed
John Turturro
Riz Ahmed
John Turturro
Bill Camp
John Turturro
Riz Ahmed

Videók (5)

 
uniterra   2021. 03. 19.

legújabb vélemény

0

John Turturro vitte a pálmát ebben a miniben, nagyot alakított. Ha grafikont rajzolnék, az ötödik részig süllyed a film a reménytelenségbe, majd innen gyorsan kapaszkodik felfelé, s az utolsó, nyolcadik részben kapunk infókat, amit mi sem tudhattunk. Az eleje valami 3 részen át vontatott, de még így sem volt unalmas.

 
petraszab   2019. 06. 22.

a nap véleménye

0
Aznap éjjel, amikor minden megváltozott

Az általam ismert felkapott minisorozatokat kenterbe veri. Brutálisan jó a története. Én az olyan sorozatokat szeretem, amelyek meg tudnak érinteni és érzelmeket kiváltani belőlem. Na ez olyan. Egy brit sorozat mintájára készítették ez az amcsik. Pic... teljes kritika»

 
Deku   2017. 08. 22.

1

Nem volt világmegváltó a történet de mindenképp érdemes belekóstolnia mindenkinek. Nekem tetszett. Kellemes volt a hangulata, ami sokat nyom a latba és talán csak itt-ott merültek fel langyosabb epizódok.

 
Berto49   2017. 07. 21.

0

!!!SPOILER!!! A kevés végignézett sorozat közül ez volt a legkiemelkedőbb számomra. Teljesen mozifilm szerű, végig lekötötte a figyelmemet, nagyon tetszett. Elsősorban John Turturro alakítása volt szenzációs, de minden egyéb jóval az átlag feletti. A... több»

 
Szilonka   2019. 08. 14.

0

Remek sorozat volt. Nagyon egyben van és kerek. Egy hétköznapi estéből indul ki az egész, amely elindít egy lavinát.

 
harnas1207   2018. 12. 06.

0

Rettenetesen vontatott és unalmas volt. Lehet én vagyok eltévedve, de a kritikák alapján egy sokkal jobb és érdekfeszítőbb sorozatot vártam.

 
TomÁcs   2019. 12. 28.

0

Zseniális, ahogy építkezik a sorozat, ahogy egyre több kocka kerül a helyére. Izgalmas és szövevényes történet.

 

Riz Ahmed megnyerte 2017-ben a legjobb színésznek járó Emmy-díjat miniszéria/tévéfilm kategóriában.

(GedyPapa)
 

Az HBO a sorozat első ötletét visszadobta, ez egy nyitott lezárással végződő sorozat lett volna, amihez újabb évad készülhet. Az ötletet ezután átdolgozta James Gandolfini és Steven Zaillian, így született meg a mini-sorozat ötlete, s végül ez került gyártásba. Sajnálatos dolog, hogy James Gandolfini váratlan elhalálozása miatt a produkciót már nem láthatta.

(ps)
 

Egy ideig úgy tűnt, hogy a főszerepben Robert De Nirot láthatjuk majd, de a színész túlságosan elfoglalt volt, nem tudott egy sorozatot elvállalni.

(ps)
 

A sorozat a Criminal Justice remake-je.

(ps)
 
A sorozat legnagyobb felfedezettje a Khan bőrében domborító Riz Ahmed, aki eddig csak kisebb szerepekben tűnt fel (mint például az Éjjeli féregben). Az Aznap éjjel miatta őrzi meg a tétjét, az ő tekintete az, ami hosszan elkíséri a nézőt az igazságkeresés labirintusában, és ez a tekintet lesz egyre keményebb kockáról kockára, ahogy lassan Khan is megérti: innen csak az ártatlanságát hátrahagyva menekülhet meg. több»