Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89
Filmadatlap
 
34
Szereplők
24
Vélemények
14
Képek
5
Videók
 
Deku   2017. 08. 22.

Nem volt világmegváltó a történet de mindenképp érdemes belekóstolnia mindenkinek. Nekem tetszett. Kellemes volt a hangulata, ami sokat nyom a latba és talán csak itt-ott merültek fel langyosabb epizódok.

 
Berto49   2017. 07. 21.

!!!SPOILER!!! A kevés végignézett sorozat közül ez volt a legkiemelkedőbb számomra. Teljesen mozifilm szerű, végig lekötötte a figyelmemet, nagyon tetszett. Elsősorban John Turturro alakítása volt szenzációs, de minden egyéb jóval az átlag feletti. Az esküdtek fele-fele arányban vélekedtek Naz bűnösségéről. így ejtették a vádat és az iszonyatosan ellenszenves ügyésznő nem akart új tárgyalást, így Nasim – aki a börtönben szinte bűnözővé vált (tetko, domináló erőszak, stb.) – kiszabadult. Johnt újra elővette az ideiglenesen megszűnt ekcémája. a macskát visszavitte a menhelyre, ahol elgázosítás várta volna, de szerencsére a legvégén újra lehetett látni az ügyvéd lakásában sétálgató cicát. Nagyon megkönnyebbültem. A szereplők többsége – az ügyész spiné kivételével – többnyire rokonszenvesek voltak. Hasonló sorozatra ismét vevő lennék.


 
Szilonka   2019. 08. 14.

Remek sorozat volt. Nagyon egyben van és kerek. Egy hétköznapi estéből indul ki az egész, amely elindít egy lavinát.

 
harnas1207   2018. 12. 06.

Rettenetesen vontatott és unalmas volt. Lehet én vagyok eltévedve, de a kritikák alapján egy sokkal jobb és érdekfeszítőbb sorozatot vártam.

 
Gigi   2016. 12. 28.

Egyedi hangulat, nagyszerű karakterek. A lezárás először zavaró volt, de ahogy elmúlt a friss élmény, és még napok múlva is ezen járt az agyam, rájöttem, hogy így volt jó, ahogy volt. Hagyom, hogy elteljen egy kis idő, de biztos, hogy újra fogom nézni.

John Turturro
John Turturro
John Turturro
Riz Ahmed
John Turturro
Riz Ahmed
John Turturro
Bill Camp
John Turturro
Riz Ahmed
 
Az Aznap éjjel diadala egyszerre gyönyörű fricska a túlzásokba menekülő blockbustereknek és a szürke minimalizmust istenítő ellenpontjaiknak, egy olyan középút, amelyre bárki építhet a jövőben. több»
 
A sorozat legnagyobb felfedezettje a Khan bőrében domborító Riz Ahmed, aki eddig csak kisebb szerepekben tűnt fel (mint például az Éjjeli féregben). Az Aznap éjjel miatta őrzi meg a tétjét, az ő tekintete az, ami hosszan elkíséri a nézőt az igazságkeresés labirintusában, és ez a tekintet lesz egyre keményebb kockáról kockára, ahogy lassan Khan is megérti: innen csak az ártatlanságát hátrahagyva menekülhet meg. több»
 

Riz Ahmed megnyerte 2017-ben a legjobb színésznek járó Emmy-díjat miniszéria/tévéfilm kategóriában.

(GedyPapa)
 

Az HBO a sorozat első ötletét visszadobta, ez egy nyitott lezárással végződő sorozat lett volna, amihez újabb évad készülhet. Az ötletet ezután átdolgozta James Gandolfini és Steven Zaillian, így született meg a mini-sorozat ötlete, s végül ez került gyártásba. Sajnálatos dolog, hogy James Gandolfini váratlan elhalálozása miatt a produkciót már nem láthatta.

(ps)
 

Egy ideig úgy tűnt, hogy a főszerepben Robert De Niro-t láthatjuk majd, de a színész túlságosan elfoglalt volt, nem tudott egy sorozatot elvállalni.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.