Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 05. 29.

Unalmas, lélektelen. Se eleje, se hátulja. Soha többet nem nézem meg.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Értelmetlen film. Nincs semmi melyek szántó mondanivalója, tipikus csak öldöklünk és majd úgyis jó lesz érzed hatja át. Egyedül talán a vámpírok megtervezéde lett jó .


 
sabnock666   2018. 12. 16.

Paul Bettany-t már láthattuk a Da Vinci kódban,és a Légióban is többek között. Kedvelem, jól hozza rá bízott karaktereket! A film maga nem egy nagy durranás, de alapjában véve, a hibáitól eltekintve tetszett! Érdekes ábrázolása a vámpíroknak, és a papságnak, vagyis az egyháznak. Nézhető.

 
feketerigous   2016. 07. 28.

Nekem tetszett ez a film, nem teljesen az én világom, de ennek ellenére mégis megnéztem ezt a filmet. Nagyon tetszett a történet és a kivitelezés is. A szereplők jó játszottak benne. Izgalmas és jó film volt. Egyszer meg lehet nézni!

 
szune40   2015. 06. 19.

Unalmas, szörnyű és teljesen sablonos. Szeretem a fantasy filmeket de ez próbált mindent egybe gyúrni és csak massza lett belőle ami nem ad átütő érzést. Max elégséges.

A film összbevétele 78 309 131 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 60 millió dollár volt és jelenleg 78 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Az animált prológust Genndy Tartakovsky készítette.

(ps)
 

A filmet Los Angelesben forgatták.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.