65% 492 szavazat
A pap - Háború a vámpírok ellen

A pap - Háború a vámpírok ellen

Priest
Filmadatlap
14
Vélemények (14)
28
Szereplők (28)
9
Képek (9)
2
Videók (2)
8
Érdekességek (8)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
JRD  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Az emberek és a vámpírok évszázadok óta háborúban állnak egymással. Egy veterán katonapap (Paul Bettany) békésen éli életét az egyik emberi városban, ami az egyház irányítása alatt áll. Egy napon a vámpírok egy csapata elragadja a pap unokahúgát (Lily Collins), Lucy-t, mire ő minden tiltás… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.06.09.
 
2022.10.10 Erik Csok

legújabb vélemény

Vámpíros képregény adaptáció!

Az egyik kedvenc filmem és a number one kedvenc vámpíros filmem. És igen, ez egy képregényből van, amit én is nemrég tudtam meg, bár már előtte is nekem ilyen képregény beütéses volt a film. Egy fantasztikus film szerintem, látványos, izgalmas, akciódús, és a vámpírokat is érdekesen ábrázolja. Nagyon szórakoztató, egyetlen hibája az, hogy túl rövid. Simán lehetett volna kicsit hosszabb is, de én még egy második résznek is örültem volna. Az viszont dicséretes, hogy mindössze 87 percben tudtak összehozni egy ilyen izgalmas akció- vámpírfilmet. A karakterek jól ki vannak találva, és a film csúcspontja szerintem Karl Urban, akinek kifejezetten jól állt a gonosz szerep. Igazából a többi színész is jó volt, aki szereti a vámpírfilmeket, azok mindenképpen nézek meg!

0
 
2019.05.29 Norbert93

Unalmas, lélektelen. Se eleje, se hátulja. Soha többet nem nézem meg.

2
 
2022.04.07 JRD

Bármennyire is olyan, amilyen, így is kedvenc. Mondjuk nem egy filmremek, de szórakoztató. Paul Bettanyt meg szeretem. Rajongok a vámpíros filmekért. Bírom. Így aztán nekem bejön! De ne hallgass rám, nézd meg, és döntsd el magad! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

1
 

Paul Bettany-t már láthattuk a Da Vinci kódban,és a Légióban is többek között. Kedvelem, jól hozza rá bízott karaktereket! A film maga nem egy nagy durranás, de alapjában véve, a hibáitól eltekintve tetszett! Érdekes ábrázolása a vámpíroknak, és a papságnak, vagyis az egyháznak. Nézhető.

0
 
2018.07.24 Norbi

Értelmetlen film. Nincs semmi melyek szántó mondanivalója, tipikus csak öldöklünk és majd úgyis jó lesz érzed hatja át. Egyedül talán a vámpírok megtervezéde lett jó .

0

A film összbevétele 78 309 131 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film költségvetése 60 millió dollár volt és jelenleg 78 millió bevételnél tart világszerte.Szerző: Bob

#2
 

Az animált prológust Genndy Tartakovsky készítette.Szerző: ps

#3
 

A filmet Los Angelesben forgatták.Szerző: ps

#4
 

A forgatás 2009 augusztusa és novembere között zajlott.Szerző: ps

#5