Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
69
Filmadatlap
 
37
Szereplők
9
Vélemények
18
Képek
1
Videók
Kate Beckinsale
Michael Ealy
 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

Remek film aki szereti a vámpíros akciófilmeket. Imádom Kate Beckinsale-t így szerintem ha balettozna azért is rajonganékXD Nagyon jól áll neki ez a halálosztó, túlélésért és a jóért folytatott kűzdelem.

 
Artemisia   2018. 01. 21.

Védekezés az emberek ellen

Elsőre furcsa volt, hogy az emberek elleni menekülésre/védekezésre építkezik a film, de ha belegondolunk az Ébredés az Evolúciót követi időrendben. Az első rész végén új korszak kezdődik mindkét faj történelmében, hiszen egyszerre veszik oda a lycanok vezére és a vámpírok két vénje. Az Evolúció röviddel ezután veszi fel a fonalat, csak napok telhettek el a két rész eseményei között. Itt tovább súlyosbodik a fajok válsága, elpusztul a vámpírok utolsó vénje, de még az imerátor, Kraven is,illetve a két faj ősatyja, Corvinus is,akinek nagy szerepe van a háború kordában tartásában. A harmadik rész előzményfilm, az Ébredés innen folytatja a történetet. Feltehetően több idő, hónapok vagy 1-2 év tel... több»


 
HercegPeter   2018. 06. 21.

Őszintén szólva nem volt létfontosságú a folytatás, de beleillett a sorozatba, nem követtek el vele nagy hibát. Mindenképpen kellett bele az új karakter a kiscsaj személyében. A harcok jók, de újat már sajnos nem tudnak mutatni. Kicsit furcsa, hogy Selene ennyire hidegvérrel képes embereket ölni még ha egy részüket önvédelemből is. De voltak olyanok akiket nem lett volna muszáj kinyírnia, ő mégis megtette. Ez kicsit unszimpatikussá tette a szememben. Kedvelem Charles Dance-t, de az ő karaktere itt teljes mértékben felesleges, valószínűleg csak azért rakták bele, hogy a folytatásba ne mint ismeretlen szereplő lépjen be. Összességében elmondható, hogy ez a rész már nem a történet teljessé tétele miatt jött létre, csak a vámpír-farkas divathullámot akarták vele ismét meglovagolni. Ez látszik is rajta, hiszen egy kicsit elmarad a többi résztől, de még nyugodtan lehet az Underworld-sorozat tagjának mondani.

 
sabnock666   2018. 08. 24.

Jó az alapsztori, és azt vettem észre, hogy nekem bejön minden egyes rész. Valamiért tudok azonosulni ezzel a világgal. Beckinsale egy igazán jó színésznő, és itt is jól hozza a karaktert. Ennyi, nekem bejövős az egész Underworld sorozat.

 
MMcFly2015   2016. 05. 27.

Mint a Kaptár filmek folytatásainál, itt is elértünk a széria hanyatlásához. Túl nagy kanállal merítettek az újításhoz, és a felépített történet átment egy bugyuta baromságba. Az akció jeleneteken kívül semmi értékelhető nincs már a történetbe. Eddig megvolt a vámpír - vérfarkas viszály egy éjszakai életben, amiről a civil embereknek fogalmuk sem volt. Most belekeverték az embereket, a modern világot, és még, hogy tetőzzük az újításokat: kísérletekkel és beavatkozásokkal fejleszthetők a képességek. Annak ellenére, hogy fel lett vázolva a folytatás ennek a résznek a végén, az idei mozihoz már nem fűzök nagy reményeket.

A film összbevétele 160 112 671 dollár volt (imdb.com).

 

A film készítési költsége 70 millió dollár volt, és több mint 145 milliót hozott vissza.

(Mavil)
 

Ez a film volt India Eisley második filmje. Az előző szintén egy horror volt, a Headspace.

(Mavil)
 

A film premierjét napra pontosan hat évvel a Underworld: Evolúció (2006) premierje utáni napra tűzték ki.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.