Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74

Underworld: A vérfarkasok lázadása (2009)

Underworld: Rise of the Lycans
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
11
Képek
Videók
 
Artemisia   2017. 12. 17.

Előzményfilmként és önálló alkotásként is megállja a helyét.Jót ötlet volt az Underworld-univerzum kibővítése. Teljesebb képet kapunk a vámpírtársadalomról és jobban megértjük Lucian és Victor konfliktusának, illetve Viktor és Selene első részben bemutatott apa-lánya kapcsolatának jelentőségét. Ha időrendben megnézzük ezt és az első részt akkor domborodik ki igazán Viktor tragédiája: kétszer is elárulja őt a lánya egy olyan szerelméért(noha Selene esetében más körülmények is közrejátszanak).A film hangulata és látványa teljesen Underworld minőségű, a karakterek erősek és kidolgozottak. Jó, hogy más horrorokkal ellentétben a vérengzésen és a háborún kívül más szálakat is felmutat a film.

 
Deku   2017. 09. 24.

Sajnos semmi felemelőt nem tudok erről a filmről említeni mivel nagyon nem találta el az én ízlésemet. Nem volt röhejesen rossz de nem is nézném meg és nem is nézetném meg senkivel.


 
HercegPeter   2018. 05. 30.

Nincs olyan jó mint az első kettő, de nem mondanám, hogy nem illik a sorozatba. Ugyebár előzményfilm lévén a végét már tudtuk, de így is tudott újat mondani és unalmas sem volt. Ennek pedig az az a oka, hogy teljesen más szemszögből látjuk az első részben már nagy vonalakban elmesélt történetet. Más megvilágításba helyezi a szereplőket. Bill Night néha igazi Nosferatuként tűnik fel ebben a szerepben. Látványra rendben van, valamint az akciójelenetek is igencsak jól sikerültek.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

Az eddigi időben egymás után következő filmek sokkal jobbak voltak. Ennek az előzményfilmnek nincs sok értelme. Nem tesz hozzá annyit a történethez, hogy megérje megnézni. Max egyszernéző Kate Beckinsale miatt.

 
harnas1207   2018. 12. 06.

Sosem jó, ha egy napjainkban játszódó film előzményként visszatér régebbi időkbe. Lásd pl Apáca. Ezzel ugyan változatos lesz, de elveszti a hangulatát. Ebben az esetben is gyenge volt nagyon ez az előzmény film.

A film összbevétele 91 353 501 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Új-Zélandon és Észak-Karolinában forgatták.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.