Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

A szellemlovas: A bosszú ereje (2011)

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
84
Képek
1
Videók
A szellemlovas: A bosszú ereje

Galéria (84)

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

0

Az első rész még egész tűrhető volt, mivel abban volt az eredettörténet is. De ennek a folytatásnak se füle, se farka. Nem ad hozzá semmit a karakteréhez. Látványorgia történet és izgalom nélkül. Ez sajnos kevés.

 
Norbert93   2018. 07. 26.

0

Egyik része sem jó film, annak ellenére, hogy a képregényekben a Szellemlovas egy jól megírt karakter karizmatikus ellenfelekkel. Ehhez képest így is sikerült egy hányadékot alkotni, hogy az alapanyag vastag és nem utolsó sorban jó is volt.

 
harnas1207 Nézhetetlen  2018. 12. 06.

0

Nem ismerem az eredeti képregényt, és a karaktert sem. Sőt előbb láttam a 2. részt, mint az elsőt. Mindkettő borzalmas. A filmek elvették a kedvem attól ,hogy kiderítsem miyen is lehet a Szellemlovas papírra vetett formában.

 
Megamovie   2016. 02. 23.

0

Johnny Blaze ezúttal Kelet -Európában vadászik magányosan a tékozló lelkekre ,de közben érzi hogy az átok miatt nem sok hiányzik démoni énjének hogy átvegye felette az irányítást.Egy nap azonban egy szerzetes felkeresi Blazet azzal a szándékkal hogy... több»

 
kovi23   2015. 02. 25.

0

Az első részhez sehol sincs, mivel nagyon sok jeleneten látszik, hogy egy kezdő effektbrigád dolgozott rajta. Legfeljebb is csak közepes film, semmi extra.

 
Adell89   2015. 11. 12.

0

Na végre, egy jó film! Nekem abszolút tetszett! Mind a látvány, a történet, a díszlet a helyén volt! Minden percét élveztem! Nem tudok bele kötni semmibe. A karakterek is pont így jó ahogy van.

 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 14.

0

Az első részhez fel nem érő, gyönge film. Nincs átgondolva és ez érződik is. A 12 éves korhatár nevetséges. A fehér nő, mint cigány, pedig már-már röhejes. Hasonló elemi hibák találhatók a filmben is.

A film összbevétele 132 563 930 dollár volt (imdb.com).

 

Danny Daniel Ketch-ről, a második Szellemlovasról kapta a nevét, aki Johnny Blaze rég elveszett testvére.

(SódóGA)
 

Az ördög bevillanó képében Jerry Springert látható.

(SódóGA)
 

Ebben a filmben kapta Christopher Lambert első jelentősebb szerepét a Hegylakó 4: A játszma vége óta.

(SódóGA)
 

Eva Longoria is esélyes volt Nadya Ketch szerepére.

(SódóGA)
 

Christopher Lambert egész fejét tetoválások borítják a filmben. Olyan sokáig tartott ezek felfestése, hogy úgy döntött, jobb, ha az egész filmezés idejére rajta maradnak.

(SódóGA)