Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
55

A szellemlovas: A bosszú ereje (2011)

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
Filmadatlap
 
32
Szereplők
14
Vélemények
8
Képek
1
Videók
A szellemlovas: A bosszú ereje
 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

Az első rész még egész tűrhető volt, mivel abban volt az eredettörténet is. De ennek a folytatásnak se füle, se farka. Nem ad hozzá semmit a karakteréhez. Látványorgia történet és izgalom nélkül. Ez sajnos kevés.

 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Az első részt sem találtam csúcskategóriás filmnek, de ez kifejezetten rossz volt, már csak azért is, mert több dologban eltért attól a filmtől, aminek eredetileg a folytatása lett volna. Engem ez kifejezetten zavart. A színészek sem tették oda magukat rendesen, untam a filmet végig. Nicholas Cage-re lehet mondani hideget, meleget. Ebben a filmben iszonyat rossz volt.


 
harnas1207 Nézhetetlen  2018. 12. 06.

Nem ismerem az eredeti képregényt, és a karaktert sem. Sőt előbb láttam a 2. részt, mint az elsőt. Mindkettő borzalmas. A filmek elvették a kedvem attól ,hogy kiderítsem miyen is lehet a Szellemlovas papírra vetett formában.

 
Norbert93   2018. 07. 26.

Egyik része sem jó film, annak ellenére, hogy a képregényekben a Szellemlovas egy jól megírt karakter karizmatikus ellenfelekkel. Ehhez képest így is sikerült egy hányadékot alkotni, hogy az alapanyag vastag és nem utolsó sorban jó is volt.

 
Megamovie   2016. 02. 23.

Johnny Blaze ezúttal Kelet -Európában vadászik magányosan a tékozló lelkekre ,de közben érzi hogy az átok miatt nem sok hiányzik démoni énjének hogy átvegye felette az irányítást.Egy nap azonban egy szerzetes felkeresi Blazet azzal a szándékkal hogy ölje meg a sátánt mielőtt fia testét megszállva születésnapján elhozná az apokalipszist .Összességében úgy érzem hogy az alapötlet jó de nincsen eléggé jól kihasználva mekkora pusztítással járna az apokalipszis ,helyette közepes kaliberű szereplőket és az első résznél is gyengébb akciókat kapunk.

 
kovi23   2015. 02. 25.

Az első részhez sehol sincs, mivel nagyon sok jeleneten látszik, hogy egy kezdő effektbrigád dolgozott rajta. Legfeljebb is csak közepes film, semmi extra.

 
Adell89   2015. 11. 12.

Na végre, egy jó film! Nekem abszolút tetszett! Mind a látvány, a történet, a díszlet a helyén volt! Minden percét élveztem! Nem tudok bele kötni semmibe. A karakterek is pont így jó ahogy van.

A film összbevétele 132 563 930 dollár volt (imdb.com).

 

Danny Daniel Ketch-ről, a második Szellemlovasról kapta a nevét, aki Johnny Blaze rég elveszett testvére.

(SódóGA)
 

Az ördög bevillanó képében Jerry Springert látható.

(SódóGA)
 

Ebben a filmben kapta Christopher Lambert első jelentősebb szerepét a Hegylakó 4: A játszma vége óta.

(SódóGA)
 

Eva Longoria is esélyes volt Nadya Ketch szerepére.

(SódóGA)
 

Christopher Lambert egész fejét tetoválások borítják a filmben. Olyan sokáig tartott ezek felfestése, hogy úgy döntött, jobb, ha az egész filmezés idejére rajta maradnak.

(SódóGA)
 

Az előző filmmel ellentétben ebben nem látható, miként alakul át Johnny Blaze Szellemlovassá.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.