Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
6
Képek
2
Videók
A szellemlovas
 
Deku   2017. 09. 13.

Ennél a filmnél egy kicsit másabb hangulatot is eltudtam volna képzelni mint amit megvalósítottak. Emiatt pedig én kicsit unatkoztam is az egész film alatt. Éppen ezért nem is ajánlom a filmet.

 
Norbi   2018. 08. 01.

Nicolas Cage remek választás volt erre a szerepre. Izgalmas film volt, pörgött az egész, nem volt benne egy perc sem amikor unatkoztam volna. Minőségi akciófilm.


 
sabnock666   2018. 03. 15.

Kellemes időtöltés, de annyira nem fogott meg az alkotás maga. Cage itt is jól játszik, és hozza a kívánt minőséget. Nézhető kategória.

 
SzFa   2017. 09. 19.

Látványos film. Érdekfeszítő, igazi jó, érdekes film. A sztori egyedi, misztikus. A szellemlovas megvalósítás nagyon tetszik.

 
czigler.nora   2017. 08. 14.

Nem értem hogy szerepelhet a horrorok között. Szerintem felejthető, unalmas és együgyű ez a film. De azért egyszer meg lehet nézni, bár nem is értem hogy dicsőíthetik ennyien.

A film összbevétele 228 738 393 dollár volt (imdb.com).

 

A műben 52 halál van eljátszva.

(Norbi)
 

Nicolas Cage-nek van egy Szellemlovas tetoválása, amit a forgatás során értelemszerűen el kellett fedni.

(kázsé)
 

Nicolas Cage koponya-feje az átváltozás után a színész koponyája alapján készült háromdimenziós röntgen segítségével.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.