Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

A szellemlovas (2007)

Ghost Rider
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
16
Képek
3
Videók

Galéria (16)

Videók (3)

 
Caravaggio1978   2021. 10. 10.

legújabb vélemény

1
Cage utolsó nézhető filmje

Ez a történet még egész jó estét hozott nekem, kiválóan szórakoztam, Cage nagyon jól hozta a karaktert, kifejezetten beszippantott az egész történet. Kifejezetten látványos volt a világ, a hanghatások is megfelelően ugrottak ki a hangfalakból. A történet egyszerű, de nem rossz. Alapjaiban véve nagyjából sikerült az alkotóknak a képregényt kellőképp vászonra vinni, érezendő, a színészek mindegyike unottan játssza el ki-ki a saját nyúlfarknyi szerepét. Eva Mendez egy kicsit felhozza a filmet.

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Ennél a filmnél egy kicsit másabb hangulatot is eltudtam volna képzelni mint amit megvalósítottak. Emiatt pedig én kicsit unatkoztam is az egész film alatt. Éppen ezért nem is ajánlom a filmet.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Kellemes időtöltés, de annyira nem fogott meg az alkotás maga. Cage itt is jól játszik, és hozza a kívánt minőséget. Nézhető kategória.

 
Norbi   2018. 08. 01.

0

Nicolas Cage remek választás volt erre a szerepre. Izgalmas film volt, pörgött az egész, nem volt benne egy perc sem amikor unatkoztam volna. Minőségi akciófilm.

 
SzFa   2017. 09. 19.

0

Látványos film. Érdekfeszítő, igazi jó, érdekes film. A sztori egyedi, misztikus. A szellemlovas megvalósítás nagyon tetszik.

 
czigler.nora   2017. 08. 14.

0

Nem értem hogy szerepelhet a horrorok között. Szerintem felejthető, unalmas és együgyű ez a film. De azért egyszer meg lehet nézni, bár nem is értem hogy dicsőíthetik ennyien.

 
Megamovie   2016. 02. 23.

0

A halálfélelmet nem ismerő kaszkadőr Johnny Blaze ,nem habozik amikor alkut ajánl neki egy rejtélyes idegen apja meggyógyításáért cserébe a lelke a tét "csúpán" .Főhősünk azonban rájön hogy nem másnak adta el a lelkét mint magának az ördögnek Mefiszt... több»

A film összbevétele 228 738 393 dollár volt (imdb.com).

 

A műben 52 halált játszanak el.

(Norbi)
 

Nicolas Cage-nek van egy Szellemlovas tetoválása, amit a forgatás során értelemszerűen el kellett fedni.

(kázsé)
 

Nicolas Cage koponyafeje az átváltozás után a színész koponyája alapján készült háromdimenziós röntgen segítségével.

(kázsé)
 

A szellemlovas azon kevés Marvel-adaptáció egyike, amiben Stan Lee nem jelenik meg.

(kázsé)
 

Nicolas Cage saját bevallása szerint megrögzött képregényrajongó.

(kázsé)