Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
18
Képek
13
Videók
Bright
 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 15.

legújabb vélemény

Ami rossz,az nem jó,és ami nem jó,az rossz!!! Rövid,tömör velős vélemény erről a filmről.... Minek kellett???Kinek,és miért? Dögunalom,és érthetetlen történet....

 
Shelby07   2018. 01. 23.

Nagyon tetszett a film, érdekes a története és nagyon izgalmas is. Bár ahogy néhol olvastam valóban igaz, hogy olyan, mintha hirtelen belecsöppennénk az egész történetbe és nem derül ki, hogy hogyan is jött létre ez a vegyes világ, de alapvetően a tö... több»


 
Deku   2018. 02. 15.

Volt már sokkalta jobb élményben is részem, nos ez is egyfajta élmény csak ez rossz. Nekem ez a sztori nem igazán jött be sajnos. A történet itt elég durva módon lehúzza az egész filmet.

 
ZeroHero   2019. 10. 02.

Hu de kemeny, h Will smith beszallt egy ilyen b kategorias fantasy krimibe... A tortenet, a forgatokonyv es a dialogusok egesz vallalhatatlanul benak es gagyik, unalomig ismetelt klisek mindenhol minden percben. Ja, a latvany tenyleg jo, de a Dark Lord meg minosithetetlenul szar.

 
gondi94   2018. 03. 14.

Lehetett volna jobb is. Furcsa, de működik a Gyűrűk ura világa a modern jelenben. Ugyanakkor kevés magyarázat, mi miért történt történik, kínos helyzetek, nem kidolgozott karakterek. Noomi Rapace karaktere lehetett volna a film egyik főfeszültség... több»

 
XETH   2018. 02. 26.

Először is... én elfogadom, hogy ez sok embernek nagyon tetszett... De számomra ez egy igazi WTF!!!!! élmény volt. A történet, a szereplők, az ork - ember zsaru páros bizalmi szála... mind mind gyenge és erőltetett volt. Számomra. Bennem végig ezek a... több»

 
BoBamburg   2018. 06. 26.

Nem rossz cucc ez, csak helyén kell kezelni. Egy egyszerű, de szórakoztató és látványos akció film. Nem a műfaj legjobbja, de jó. Történet lehetett volna keményebb és drámaibb, mert így nem igazán volt túl erős érzelmileg, meg nem biztos, hogy kell n... több»

Galéria (18)

Will Smith
Édgar Ramírez
Lucy Fry
Noomi Rapace
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Lucy Fry
Lucy Fry
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Will Smith
Will Smith
Will Smith
Joel Edgerton
Édgar Ramírez
Édgar Ramírez
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Will Smith
Joel Edgerton
Will Smith
Will Smith
Joel Edgerton

Videók (13)

 
A Bright létezése már több szempontból is felfoghatatlan: önmagában az a tény, hogy a kis képernyő jövőjét uraló Netflix egy 90 millió dolláros látványfilmmel landoljon a Star Wars-farvízén, hogy ebből az összegből majdnem rekordnak számító 3 milliót fizessenek az első szkriptje óta rosszabbnál rosszabb filmeket író Max Landis forgatókönyvéért, és hogy ehhez a tavalyi év legkínosabb buktáját jegyző, de egyébként tehetséges David Ayert nyerjék meg... 6/10 több»
 
Az egysoros beszólások működnek, Will Smith ismét a régi formáját hozza és bár a fordulatok gyengék és kitalálhatóak, de legalább nem okoznak fejfájást. Egyszeri, kellemes kikapcsolódást nyújtó mozi. Néha ennyi is elég. 6,5/10 több»
 
Senki se várjon egy megalapozott társadalomkritikát, esetleg könnyfakasztó drámát (esetleg komplex történetet) Ayer filmjétől – ez pontosan az lett, ami a Suicide Squad szeretett volna lenni – egy hangulatos, izgalmas, látványos film, szigorúan egy műfaj rajongóinak. 6/10 több»