Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
76%

Bright (2017)

Bright
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
18
Képek
12
Videók
 
Nk   2021. 01. 08.

legújabb vélemény

0

Ayer egy magabiztos rendező, aki nagyon ért a karakterek elmélyítéséhez. A történetet rendeli a személyiségek bemutatása alá, és nem fordítva, mint a legtöbben. De sajnos ez csak addig van így, míg ki nem mozdul a komfortzónájából. A fantasy nem az ő... több»

 
Shelby07   2018. 01. 23.

0

Nagyon tetszett a film, érdekes a története és nagyon izgalmas is. Bár ahogy néhol olvastam valóban igaz, hogy olyan, mintha hirtelen belecsöppennénk az egész történetbe és nem derül ki, hogy hogyan is jött létre ez a vegyes világ, de alapvetően a tö... több»


 
Deku   2018. 02. 15.

0

Volt már sokkalta jobb élményben is részem, nos ez is egyfajta élmény csak ez rossz. Nekem ez a sztori nem igazán jött be sajnos. A történet itt elég durva módon lehúzza az egész filmet.

 
ZeroHero   2019. 10. 02.

0

Hú, de kemény, hogy Will Smith beszállt egy ilyen b kategóriás fantasy krimibe... A történet, a forgatókönyv és a dialógusok egész vállalhatatlanul bénák és gagyik, unalomig ismételt klisék mindenhol, minden percben. Ja, a látvány tényleg jó, de a Dark Lord meg minősíthetetlenül szar.

 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 15.

0

Ami rossz, az nem jó, és ami nem jó, az rossz. Rövid, tömör velős vélemény erről a filmről... Minek kellett? Kinek és miért? Dögunalom és érthetetlen történet...

 
gondi94   2018. 03. 14.

0

Lehetett volna jobb is. Furcsa, de működik a Gyűrűk ura világa a modern jelenben. Ugyanakkor kevés magyarázat, mi miért történt történik, kínos helyzetek, nem kidolgozott karakterek. Noomi Rapace karaktere lehetett volna a film egyik főfeszültség... több»

 
XETH   2018. 02. 26.

0

Először is... én elfogadom, hogy ez sok embernek nagyon tetszett... De számomra ez egy igazi WTF!!!!! élmény volt. A történet, a szereplők, az ork - ember zsaru páros bizalmi szála... mind mind gyenge és erőltetett volt. Számomra. Bennem végig ezek a... több»

Galéria (18)

Will Smith
Édgar Ramírez
Lucy Fry
Noomi Rapace
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Lucy Fry
Lucy Fry
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Will Smith
Will Smith
Will Smith
Joel Edgerton
Édgar Ramírez
Édgar Ramírez
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Will Smith
Joel Edgerton
Will Smith
Will Smith
Joel Edgerton

Videók (12)

 

Ez volt Will Smith, Ike Barinholtz, Jay Hernandez és David Ayer rendező második közös munkája az Öngyilkos osztag (2016) után.

(Nk)
 

Max Landis 3,5 millió dollárért adta el a forgatókönyvet.

(Nk)
 

Az ork szerelmes dal, amit Jakoby megmutat Wardnak, valójában a Hammer Smashed Face a Cannibal Corpse-tól.

(Nk)
 

Ez volt az első Netflix Original film, aminek berendelték a folytatást. Már az első rész bemutatója előtt megrendelték a második részt.

(Nk)
 
A Bright létezése már több szempontból is felfoghatatlan: önmagában az a tény, hogy a kis képernyő jövőjét uraló Netflix egy 90 millió dolláros látványfilmmel landoljon a Star Wars-farvízén, hogy ebből az összegből majdnem rekordnak számító 3 milliót fizessenek az első szkriptje óta rosszabbnál rosszabb filmeket író Max Landis forgatókönyvéért, és hogy ehhez a tavalyi év legkínosabb buktáját jegyző, de egyébként tehetséges David Ayert nyerjék meg... több»
 
Az egysoros beszólások működnek, Will Smith ismét a régi formáját hozza és bár a fordulatok gyengék és kitalálhatóak, de legalább nem okoznak fejfájást. Egyszeri, kellemes kikapcsolódást nyújtó mozi. Néha ennyi is elég. több»
 
Senki se várjon egy megalapozott társadalomkritikát, esetleg könnyfakasztó drámát (esetleg komplex történetet) Ayer filmjétől – ez pontosan az lett, ami a Suicide Squad szeretett volna lenni – egy hangulatos, izgalmas, látványos film, szigorúan egy műfaj rajongóinak. több»