Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Bright (2017)

Bright
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
18
Képek
12
Videók

Galéria (18)

Will Smith
Édgar Ramírez
Lucy Fry
Noomi Rapace
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Lucy Fry
Lucy Fry
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Will Smith
Will Smith
Will Smith
Joel Edgerton
Édgar Ramírez
Édgar Ramírez
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Will Smith
Joel Edgerton
Will Smith
Will Smith
Joel Edgerton

Videók (12)

 
harnas1207   2022. 02. 11.

legújabb vélemény

0

Nah, erre mondjuk, hogy összecsapott munka! Se a szereplők, se a háttérsztori nincs jól kidolgozva. A millió kivágott jelenet miatt csapongó lett a film. A befejezés pedig egyenesen szánalmas lett.

 
Shelby07   2018. 01. 23.

0

Nagyon tetszett a film, érdekes a története és nagyon izgalmas is. Bár ahogy néhol olvastam valóban igaz, hogy olyan, mintha hirtelen belecsöppennénk az egész történetbe és nem derül ki, hogy hogyan is jött létre ez a vegyes világ, de alapvetően a tö... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 15.

0

Ami rossz, az nem jó, és ami nem jó, az rossz. Rövid, tömör velős vélemény erről a filmről... Minek kellett? Kinek és miért? Dögunalom és érthetetlen történet...

 
Deku   2018. 02. 15.

0

Volt már sokkalta jobb élményben is részem, nos ez is egyfajta élmény csak ez rossz. Nekem ez a sztori nem igazán jött be sajnos. A történet itt elég durva módon lehúzza az egész filmet.

 
ZeroHero   2019. 10. 02.

0

Hú, de kemény, hogy Will Smith beszállt egy ilyen b kategóriás fantasy krimibe... A történet, a forgatókönyv és a dialógusok egész vállalhatatlanul bénák és gagyik, unalomig ismételt klisék mindenhol, minden percben. Ja, a látvány tényleg jó, de a Dark Lord meg minősíthetetlenül szar.

 
Nk   2021. 01. 08.

1

Ayer egy magabiztos rendező, aki nagyon ért a karakterek elmélyítéséhez. A történetet rendeli a személyiségek bemutatása alá, és nem fordítva, mint a legtöbben. De sajnos ez csak addig van így, míg ki nem mozdul a komfortzónájából. A fantasy nem az ő... több»

 
BoBamburg   2018. 06. 26.

0

Nem rossz cucc ez, csak helyén kell kezelni. Egy egyszerű, de szórakoztató és látványos akció film. Nem a műfaj legjobbja, de jó. Történet lehetett volna keményebb és drámaibb, mert így nem igazán volt túl erős érzelmileg, meg nem biztos, hogy kell n... több»

 

Ez volt Will Smith, Ike Barinholtz, Jay Hernandez és David Ayer rendező második közös munkája az Öngyilkos osztag (2016) után.

(Nk)
 

Max Landis 3,5 millió dollárért adta el a forgatókönyvet.

(Nk)
 

Az ork szerelmes dal, amit Jakoby megmutat Wardnak, valójában a Hammer Smashed Face a Cannibal Corpse-tól.

(Nk)
 

Ez volt az első Netflix Original film, aminek berendelték a folytatást. Már az első rész bemutatója előtt megrendelték a második részt.

(Nk)
 
Az egysoros beszólások működnek, Will Smith ismét a régi formáját hozza és bár a fordulatok gyengék és kitalálhatóak, de legalább nem okoznak fejfájást. Egyszeri, kellemes kikapcsolódást nyújtó mozi. Néha ennyi is elég. több»
 
Senki se várjon egy megalapozott társadalomkritikát, esetleg könnyfakasztó drámát (esetleg komplex történetet) Ayer filmjétől – ez pontosan az lett, ami a Suicide Squad szeretett volna lenni – egy hangulatos, izgalmas, látványos film, szigorúan egy műfaj rajongóinak. több»