Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
18
Képek
14
Videók
 
BoBamburg   2018. 06. 26.

Nem rossz cucc ez, csak helyén kell kezelni. Egy egyszerű, de szórakoztató és látványos akció film. Nem a műfaj legjobbja, de jó. Történet lehetett volna keményebb és drámaibb, mert így nem igazán volt túl erős érzelmileg, meg nem biztos, hogy kell neki ez a közel 2 órás játékidő. Viszont Will Smith egész oké, nem ripacskodja el a karaktert, az alapötlet és ez az orkok-emberek-tündék világ (Gettósított gyűrük ura.) is bejött.

 
alex   2018. 01. 24.

Gyengén kezdődött, azt hittem ezt nehéz lesz végig nézni. De szépen belelindult, és minnél tovább, annál jobban működott. Bár a vége hollywoodi, volt benne valami B kategóris zombie horror féle atmoszféra is, egy kis multi kulti is.


 
gondi94   2018. 03. 14.

Lehetett volna jobb is. Furcsa, de működik a Gyűrűk ura világa a modern jelenben. Ugyanakkor kevés magyarázat, mi miért történt történik, kínos helyzetek, nem kidolgozott karakterek. Noomi Rapace karaktere lehetett volna a film egyik főfeszültség keltője, de erőtlennek tűnik a képernyőn és illogikus képsorokhoz használták, kár ezért a pazarlásért.

 
XETH   2018. 02. 26.

Először is... én elfogadom, hogy ez sok embernek nagyon tetszett... De számomra ez egy igazi WTF!!!!! élmény volt. A történet, a szereplők, az ork - ember zsaru páros bizalmi szála... mind mind gyenge és erőltetett volt. Számomra. Bennem végig ezek a gondolatok váltották egymást, hogy "mikor történik már valami érdemleges, ez meg mi a !%@ volt?!??! , jaaaaaj hagyjuk már, neeem ez tuti nem Noomi Rapace, ő ennél sokkal jobb színésznő, de idegesítő ez a kis tünde... de idegesítő ez a Will Smith..." és hasonlók. Egy filmnek elment, de nekem nem volt meghatározó élmény. De mondom, ez csak az én véleményem. 5/2

 
Deku   2018. 02. 15.

Volt már sokkalta jobb élményben is részem, nos ez is egyfajta élmény csak ez rossz. Nekem ez a sztori nem igazán jött be sajnos. A történet itt elég durva módon lehúzza az egész filmet.

Will Smith
Édgar Ramírez
Lucy Fry
Noomi Rapace
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Lucy Fry
Lucy Fry
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Will Smith
Will Smith
Will Smith
Joel Edgerton
Édgar Ramírez
Édgar Ramírez
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Will Smith
Joel Edgerton
Will Smith
Will Smith
Joel Edgerton
 
A Bright létezése már több szempontból is felfoghatatlan: önmagában az a tény, hogy a kis képernyő jövőjét uraló Netflix egy 90 millió dolláros látványfilmmel landoljon a Star Wars-farvízén, hogy ebből az összegből majdnem rekordnak számító 3 milliót fizessenek az első szkriptje óta rosszabbnál rosszabb filmeket író Max Landis forgatókönyvéért, és hogy ehhez a tavalyi év legkínosabb buktáját jegyző, de egyébként tehetséges David Ayert nyerjék meg... 6/10 több»
 
Az egysoros beszólások működnek, Will Smith ismét a régi formáját hozza és bár a fordulatok gyengék és kitalálhatóak, de legalább nem okoznak fejfájást. Egyszeri, kellemes kikapcsolódást nyújtó mozi. Néha ennyi is elég. 6,5/10 több»
 
Senki se várjon egy megalapozott társadalomkritikát, esetleg könnyfakasztó drámát (esetleg komplex történetet) Ayer filmjétől – ez pontosan az lett, ami a Suicide Squad szeretett volna lenni – egy hangulatos, izgalmas, látványos film, szigorúan egy műfaj rajongóinak. 6/10 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.