Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Bright (2017)

Bright
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
18
Képek
12
Videók

Galéria (18)

Will Smith
Édgar Ramírez
Lucy Fry
Noomi Rapace
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Lucy Fry
Lucy Fry
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Will Smith
Will Smith
Will Smith
Joel Edgerton
Édgar Ramírez
Édgar Ramírez
Will Smith
Joel Edgerton
Joel Edgerton
Will Smith
Joel Edgerton
Will Smith
Will Smith
Joel Edgerton

Videók (12)

 
Findzs   2023. 03. 19.

legújabb vélemény

0
Man in black fantasybe ültetve

Sajnos gyenge lett. Olyan érzésem volt végig, hogy mennyire nem jönnek össze a dolgok ebben a filmben. Felesleges jelenetek, párbeszédek. Nem értem, hogy ilyen színészekkel hogy lehetett ennyire elbaltázni. 4/10

 
Shelby07   2018. 01. 23.

0

Nagyon tetszett a film, érdekes a története és nagyon izgalmas is. Bár ahogy néhol olvastam valóban igaz, hogy olyan, mintha hirtelen belecsöppennénk az egész történetbe és nem derül ki, hogy hogyan is jött létre ez a vegyes világ, de alapvetően a tö... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 15.

0

Ami rossz, az nem jó, és ami nem jó, az rossz. Rövid, tömör velős vélemény erről a filmről... Minek kellett? Kinek és miért? Dögunalom és érthetetlen történet...

 
Deku   2018. 02. 15.

0

Volt már sokkalta jobb élményben is részem, nos ez is egyfajta élmény csak ez rossz. Nekem ez a sztori nem igazán jött be sajnos. A történet itt elég durva módon lehúzza az egész filmet.

 
ZeroHero   2019. 10. 02.

0

Hú, de kemény, hogy Will Smith beszállt egy ilyen b kategóriás fantasy krimibe... A történet, a forgatókönyv és a dialógusok egész vállalhatatlanul bénák és gagyik, unalomig ismételt klisék mindenhol, minden percben. Ja, a látvány tényleg jó, de a Dark Lord meg minősíthetetlenül szar.

 
Nk   2021. 01. 08.

1

Ayer egy magabiztos rendező, aki nagyon ért a karakterek elmélyítéséhez. A történetet rendeli a személyiségek bemutatása alá, és nem fordítva, mint a legtöbben. De sajnos ez csak addig van így, míg ki nem mozdul a komfortzónájából. A fantasy nem az ő... több»

 
harnas1207   2022. 02. 11.

0

Nah, erre mondjuk, hogy összecsapott munka! Se a szereplők, se a háttérsztori nincs jól kidolgozva. A millió kivágott jelenet miatt csapongó lett a film. A befejezés pedig egyenesen szánalmas lett.

 

Ez volt Will Smith, Ike Barinholtz, Jay Hernandez és David Ayer rendező második közös munkája az Öngyilkos osztag (2016) után.

(Nk)
 

Max Landis 3,5 millió dollárért adta el a forgatókönyvet.

(Nk)
 

Az ork szerelmes dal, amit Jakoby megmutat Wardnak, valójában a Hammer Smashed Face a Cannibal Corpse-tól.

(Nk)
 

Ez volt az első Netflix Original film, aminek berendelték a folytatást. Már az első rész bemutatója előtt megrendelték a második részt.

(Nk)
 
Az egysoros beszólások működnek, Will Smith ismét a régi formáját hozza és bár a fordulatok gyengék és kitalálhatóak, de legalább nem okoznak fejfájást. Egyszeri, kellemes kikapcsolódást nyújtó mozi. Néha ennyi is elég. több»
 
Senki se várjon egy megalapozott társadalomkritikát, esetleg könnyfakasztó drámát (esetleg komplex történetet) Ayer filmjétől – ez pontosan az lett, ami a Suicide Squad szeretett volna lenni – egy hangulatos, izgalmas, látványos film, szigorúan egy műfaj rajongóinak. több»