Will Smith és Martin Lawrence videóüzenetben jelentette be a Bad Boys 3-at

Hosszú-hosszú 15 év után végre biztos: érkezik a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk, vagyis a Bad Boys 3. része. Ez most már annyira biztos, hogy a két főszereplő, Will Smith és Martin Lawrence saját Instagramján is megosztotta a hírt a rajongókkal.

Az első rész, a Bad boys - Mire jók a rosszfiúk? 1995-ben került a mozikba, ezt nyolc évvel később követte a következő felvonás, a Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk - és azóta nem történt semmi. Vagyis történt: a harmadik rész forgatókönyve évekre a fejlesztés alatti, a produkciók poklának megfelelő stádiumban ragadt. De ami késik, nem múlik: végre sikerült mindenkit megnyerni az ügynek, a színészeket, a stúdiót és a producereket is. Vagyis: hamarosan tényleg kezdődik a forgatás-

Smith már jó ideje pörgött a filmen, ezért az nem volt kérdés, hogy ő visszatér, annak ellenére, hogy nem igazán van szüksége munkára. Nemrég fejezte be az Aladdin élőszereplős változatát, de készül a Gemini Man, illetve a Bright és a Suicide Squad - Öngyilkos osztag második része is, vagyis a színész kifejezetten emiatt a produkció miatt variálta át a forgatási táncrendjét. Lawrence-ről eddig nem lehetett sokat tudni, hiszen évek óta nem is nagyon játszott semmiben, és sem igent, sem nemet nem mondott eddig a Bad Boys 3-ra.

Az internetre felkerült kép és videó tanulsága szerint viszont ő is roppant módon örül, hogy hamarosan kezdődik a munka, amit majd Adil El Arbi és Bilall Fallah vezényel majd le.

Nézzétek meg:

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It’s been a LOOOONG time Coming. But now it’s Here! @BadBoys For Life ???? We back!! @martinlawrence

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Nov 1., 2018, időpont: 10:48 (PDT időzóna szerint)

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It’s official. Bad Boys for Life. #teammartymar #badboysforlife @willsmith #weback

Martin Lawrence (@martinlawrence) által megosztott bejegyzés,

Okt 31., 2018, időpont: 5:54 (PDT időzóna szerint)