Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
69

Wanted

(Wanted)
Wanted
 
Deku  2017. 12. 23.

Nagyon nem voltam a toppon amikor néztem és ez a film se sokat segített rajta de nézhető. Nem mondanám, hogy ettől a filmtől úgy odáig voltam meg vissza. Megnéztem egynek elment mert azért viszonylag szórakoztató volt és kész.

 
Deku  2017. 12. 23.

Nagyon nem voltam a toppon amikor néztem és ez a film se sokat segített rajta de nézhető. Nem mondanám, hogy ettől a filmtől úgy odáig voltam meg vissza. Megnéztem egynek elment mert azért viszonylag szórakoztató volt és kész.

 
hell.l  2016. 10. 23.

Ez egy nagyon látványos akciófilm, elég egyedi a története,képi megjelenítése, a rebdezése is, ezenkívül a színészek is rendkívül jók benne, főleg James McAvoy.

 
Artemisia  2017. 12. 17.

Teljesen összedobott, komolytalan és gagyi film.Már az eleje sem jól indul, hiszen letesz egy ígeretet a film milyenségére vonatkozóan, vagyis, hogy egy gyilkosszövetségről lesz szó, aztán egy céges bulin találjuk magunkat egy unalmas lúzer narrációjában.Szerintem felesleges majd 20 percet a főszereplő szerecsétlenkedéseinek ecsetelésével tölteni. Az akciójelenetek nevetségesek, lehetőséget sem adnak az izgalomra, annyira komolytalanok.Úgy is lehet látványos és ütős jeleneteket kreálni, hogy figyelembe vesszük a fizika törvényeit. Nem volt bölcs húzás ez a kutyulás a film szerkezetében. Egyszerre mutat be egy tipikus lúzer-sztorit, egy ősi bérgyilkos társaság válságát és látványra építő akciófilmet, azonban nem sikerült ezeket összeegyeztetni. Úgy fest az egész mintha mintha a Pókember sztoriját akarná lekoppintani, ezzel a film szempontjából felesleges,sőt visszahúzó "láthatatlan és jelentéktelen vagyok" figurával.A végjáték még amatőrebb, egy gyilkos szervezetet nem tud bevenni egy kezdő,1-2 hónapos kiképzés után, illetve annyi patkányt befogni,bedrótozni és elszállítani gyakorlatilag lehetetlen, időigényes,plusz nem is éri meg a sok babrát a minimális károkozásukhoz képet. Angelina Jolie-é volt az egyetlen valamirevaló karakter.

 
jencike1985  2016. 10. 24.

Angelina jol szerepel. Igazán nem tudom milyen műfajba kellene sorolnom ezt a filmet. Látvánnyal nincs gond szép, kidolgozott. Érdekes, ajánlom azért adjon mindenki esélyt ennek a filmnek.

James McAvoy
Angelina Jolie
 

Angelina Jolie a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A vonatban játszódó jelenetben Cross válla felett egy posztert láthatunk, ami az akkori cseh köztársasági elnököt, Václav Klaust ábrázolja.

(BSzabina)
 

Michael Brandt és Derek Haas forgatókönyvírók számos karaktert egyetemi ismerőseik neve alapján neveztek el, felhasználták többek között professzoraik nevét is.

(BSzabina)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.