Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67%
Filmadatlap
 
33
Szereplők
17
Vélemények
80
Képek
3
Videók
Wanted
 
elekm90   2020. 02. 22.

legújabb vélemény

Rém gyenge, hihetetlenül abszurd alkotás, aminek talán egyetlen erénye, hogy látványos. Értem én, hogy képregény-adaptáció, de ezt teljesen felesleges volt megfilmesíteni, ugyanis nem lehet komolyan venni az akciójeleneteket. 2/10

 
Artemisia   2017. 12. 17.

Teljesen összedobott, komolytalan és gagyi film.Már az eleje sem jól indul, hiszen letesz egy ígeretet a film milyenségére vonatkozóan, vagyis, hogy egy gyilkosszövetségről lesz szó, aztán egy céges bulin találjuk magunkat egy unalmas lúzer narrációj... több»


 
Deku   2017. 12. 23.

Nagyon nem voltam a toppon amikor néztem és ez a film se sokat segített rajta de nézhető. Nem mondanám, hogy ettől a filmtől úgy odáig voltam meg vissza. Megnéztem egynek elment mert azért viszonylag szórakoztató volt és kész.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 22.

Semmi igazságalapja tipik fikció, de akciódús és jó a zene. Mégis gyenge. A szereplőgárdától jobbat vártam. James McAvoy jól játsza a kis fogyit mint minden szerepét de kicsit lehet túl is tolta most ezt. Aki kiakasztott az Sloan szerepében teng leng... több»

 
hell.l   2016. 10. 23.

Ez egy nagyon látványos akciófilm, elég egyedi a története,képi megjelenítése, a rebdezése is, ezenkívül a színészek is rendkívül jók benne, főleg James McAvoy.

 
jencike1985   2016. 10. 24.

Angelina jol szerepel. Igazán nem tudom milyen műfajba kellene sorolnom ezt a filmet. Látvánnyal nincs gond szép, kidolgozott. Érdekes, ajánlom azért adjon mindenki esélyt ennek a filmnek.

 
hejnekem   2015. 05. 09.

A film igazából egy hülyeség, de azt nagyon szórakoztatóan megcsinálták. Ha az ember nem veszi túl komolyan akkor lehet élvezni a vicces akciójeleneteket. A filmet stílusát talán a Crankhez tudnám hasonlítani.

James McAvoy
Angelina Jolie

A film összbevétele 341 433 252 dollár volt (imdb.com).

 

57-en halnak meg a filmben.

(Norbi)
 

Angelina Jolie a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A vonatban játszódó jelenetben Cross válla felett egy posztert láthatunk, ami az akkori cseh köztársasági elnököt, Václav Klaust ábrázolja.

(BSzabina)
 

Michael Brandt és Derek Haas forgatókönyvírók számos karaktert egyetemi ismerőseik neve alapján neveztek el, felhasználták többek között professzoraik nevét is.

(BSzabina)
 

A Wanted Timur Bekmambetov rendező első amerikai filmje.

(BSzabina)
 

James McAvoy már 2006 elején próbafelvételeken vett részt, azonban a stúdió egy átlagosabb férfit képzelt el főszereplőként, ezért először elutasították. Később azonban meggondolták magukat, és úgy döntöttek, hogy az olyan “kocka”, mint James McAvoy lesz a megfelelő választás.

(BSzabina)
 

James McAvoy a forgatás előtt edzeni járt, hogy fejlessze fizikumát az akciójelenetekhez. A forgatás alatt számos kisebb balesetet szenvedett, kicsavarodott például a bokája, és megsérült a térde.

(BSzabina)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.