Jön az új Hellboy-film!

Úgy tűnik, hogy a 2019-es Hellboy készítői nem ismerik a kudarcot. A film totális bukása után ugyanis a Millennium Media egy újabb adaptációra készül Hellboy: The Crooked Man címmel.

A Discussing Film értesülései szerint az új Hellboy filmhez már rendezőt is sikerült szerződtetni Brian Taylor személyében, akinek többek között a Crank - Felpörgetve és A szellemlovas: A bosszú ereje filmeket is köszönhetjük.

A Hellboy: The Crooked Man munkacímen futó projektből már arra is lehet következtetni, hogy az azonos című képregény adaptációja lesz majd, amelynek cselekménye 1956-ban az Appalache-hegységben játszódik. Itt találkozik Hellboy Tommal, aki fiatalon eladta a lelkét egy Usurer nevű démonnak. A páros elindul, hogy szembeszálljon a démonnal abban bízva, hogy Tom lelke így talán megmenthető.

Egyúttal ismét egy rebootról beszélhetünk, így az sem valószínű, hogy Hellboy szerepében David Harbour is visszatér, aki egyébként is borzalmas élményként írta le a 2019-es film forgatását.

“Azt hiszem, a film már azelőtt megbukott, hogy elkezdtük volna a forgatást. Az emberek nem akarták, hogy megcsináljuk. Guillermo del Toro és Ron Perlman egy ikonikus művet alkottak, amelyről azt gondoltuk, hogy újra ‘feltalálható’” - nyilatkozta a színész még 2020-ban.

Az új Hellboy forgatása egyébként már ezen a tavaszon megkezdődik Bulgáriában.

56 Hellboy  (2019)

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

A kultikus képregény szerzője, Mike Mignola egy még pörgősebb, látványosabb és véresebb filmet készített a Trónok harca és A kilencedik légió rendezőjével, Neil Marshallal... több»