Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
54
Filmadatlap
 
28
Szereplők
18
Vélemények
90
Képek
6
Videók
Hellboy
 
Robert Langdon   2020. 06. 03.

legújabb vélemény

2 óra szenvedés

Mikor láttam a film előzetesét, már tudni lehetett, hogy nem a del Toro filmek folytatása lesz, hanem egy reboot. Nagyon szerettem a régi filmet, főleg az első részt, és már a traileren látszott, hogy meg sem üti majd a színvonalat. Sokáig vártam, mire rászántam magam, hogy megnézzem. De ennyire rosszra nem számítottam. Nem is tudom láttam e már ennyire rossz képregényből készült filmet. Azt se tudom, milyen kategóriába kellene sorolni. A sok vér miatt horror lehetne, de biztos nem az. Vígjáték se lehet, mert azon nevetni szoktam. Hát ezen nem nevettem, mert ha próbáltak is viccelni, nem jött össze. A 18as karika a káromkodás miatt is lehetne, ami megint lehetne vicces, ha nem vinnék túlzásba. Nem tudom hova tenni ezt a filmet, és nem is akarom. Előttem azt írták sokan, hogy egyszer nézhető. Szerintem egyszer sem. 2 óra szenvedés lesz belőle. 18as karika van mellette, úgyhogy leírom amit gondolok róla: Szar!

 
ArpiHajdu és Réci   2020. 03. 25.

a nap véleménye

Oh, boy, what the hell was that?

Sosem jó előjel, ha egy film kapcsán sokáig csak a pótforgatásokról és a premierdátum tologatásról szólnak a hírek. Nyilvánvaló, hogy egy hollywoodi stúdió sem akar (szándékosan) fércmunkát kiadni a keze közül, s amolyan „mentsük, ami menthető” címszóval bevállalják az előbb említett rossz ómeneket, s még ha kivételesen is, de elő-előfordul, hogy egy egész korrekt végeredményt kapunk. A 2019-es Hellboy reboot nem ez az eset. Annak idején szinte az összes rajongó epekedve várta, hogy elkészüljön az a bizonyos harmadik Pokolfajzat-film Guillermo del Toro rendezésében és Ron Perlman főszereplésével. Az évek teltek, s a projekt szempontjából három legfontosabb személy, vagyis del Toro, Perlman é... több»


 
HETEDIK   2019. 04. 13.

Egyszer nézhető és szórakoztató, de semmi több. Én a régi Hellboy filmekért se voltam oda, úgy voltam vele, egy Mafab jegyet megér. Bírtam, hogy nem spóroltak a vérrel, fekete humorral és a brutalitással, mikor a végén a szörnyek elkezdik trancsírozni az embereket, igazi bűnös élvezet volt. De sajnos sok az üresjárat, és van néhány kínosabb jelenet is, ami olyan érzést keltett az emberben, mintha paródiafilmet nézne... amire készült, azt viszont hozza. Átlagos popcorn mozi.

 
Thibo84   2019. 04. 14.

Úgy látszik, én vagyok az egyetlen, akinek tetszett a film. Szerettem a Del Toro-féle verziót is, de azok ehhez képest lassú folyásúak voltak, elnyújtva az eseményeket két akció között a sok lelkizéssel, míg itt azonnal belecsap a közepébe, pörgős, akciódús, jó a humora. Érdekes volt látni Hellboy eredetének egy másik magyarázatát, de így nem igazán ad választ, hogy a jobb karja miért lett ilyen, mi célt szolgál, és van pár szál, ami elvarratlan maradt. Azzal viszont egyetértek, hogy a CGI-n lehetett volna mit javítani még.

 
BoBamburg   2019. 11. 01.

Ez úgy fos, ahogy van. És mondom ezt úgy, hogy itt sorakoznak a könyvespolcomon a Hellboy képregények, szóval nem csak a levegőbe beszélek. Del Toro féle verzió zseniális volt, mind hangulatra, mind karakterek. Ez viszont szenvedés volt végig nézni. Elavult CGI, borzalmas karakterek, rossz poénok..egyedül pozitívum hogy nem lesz remélhetőleg folytatása.

 
A Hellboy egy csapnivaló képregény adaptáció, egy a szerepében lelkesen lubickoló David Harbourral és töméntelen öncélú brutalitással, amit csak tetőz a logikátlan történetvezetés. több»
 
A Pokolfajzat sajnos már most csinálhatja a helyet otthon az Arany Málnáknak. több»
 
A sok negatívum ellenére nem tartom igazán rossz filmnek a Hellboyt, mint régimódi akció-horror nagyon jól működik, viszont mint modern képregényfilm sajnos gyenge. Egy Hellboy ennél mindenképpen többet érdemel. több»

A film összbevétele 21 903 748 dollár volt (imdb.com).

 

2017 januárjában Guillermo del Toro egy Twitter bejegyzésben kérdezte a követőit arról, hogy szeretnék-e, ha elkészülne a Hellboy 3. Miután több mint 100 ezren jelezték, hogy látni akarnák a filmet, a rendező szervezett egy találkozót a címszerepet játszó Ron Perlmannal és Hellboy-képregények atyjával, Mike Mignola-val. A rajongók bánatára a projektből végül semmi nem lett.

(hp)
 

Ian McShane John Hurttől vette át Dr. Broom szerepét. Mindkét színész a Young and Willing című 1962-es filmben mutatkozott be a nagyközösnég előtt, és azóta is jó barátságot ápolnak. Együtt játszottak például a Tartozol a haláloddal és a Herkules című filmekben is.

(hp)
 

A filmben eredetileg Ed Skrein is játszott volna, azoban végül visszalépett, miután a sajtó hangosan kritizálta, hogy a casting rendező egy fehér színész szerződtetett egy ázsiai karakter, Ben Daimio szerepére.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.