Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
48
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
90
Képek
6
Videók

Filmkritika: Hellboy (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A Hellboy egy csapnivaló képregény adaptáció, egy a szerepében lelkesen lubickoló David Harbourral és töméntelen öncélú brutalitással, amit csak tetőz a logikátlan történetvezetés. több»
 
A Pokolfajzat sajnos már most csinálhatja a helyet otthon az Arany Málnáknak. több»
 
A sok negatívum ellenére nem tartom igazán rossz filmnek a Hellboyt, mint régimódi akció-horror nagyon jól működik, viszont mint modern képregényfilm sajnos gyenge. Egy Hellboy ennél mindenképpen többet érdemel. több»
 
Ez a Hellboy egy igazi B-film lett, annak minden előnyével és hátrányával együtt. A műfaj rajongóinak igazi bűnös élvezetet nyújthat, de nem lehet sokat veszíteni a mellőzésével. Inkább maradjunk a réginél! több»
 
Marshall és Mignola filmjén mégsem lehet unatkozni: példás rossz ízlésük sokkal, de sokkal szórakoztatóbb, mint a körberajongott szuperhősfilmek biztonsági játékból fakadó unalma. több»
 
Borzalmasan rossz mozi lett az új Hellboy, se képregényfilmként, sem „popcorn moziként” nem tudnám senkinek jó szívvel ajánlani. több»
 
A jelenlegi formájában nem más, mint egy bután összerakott C-kategóriás tévéfilm, amit egy nagyobb költségvetéssel tápoltak fel mozifilmmé. több»
 
Ennyi hiba mellett a színészeket lehetetlen feladat elé állították, nem is jártak sikerrel. Így a Hellboy nagyon messze áll a pokolian jó szórakozástól, de még csak a korrekt iparosmunkától is. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.