Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
54
Filmadatlap
 
28
Szereplők
15
Vélemények
90
Képek
6
Videók

Vélemények: Hellboy (2019)

Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Syracuse   2019. 12. 27.

legújabb vélemény

Del Toro rendezése is zseniális, de itt végre olyannak látjuk Hellboyt, amilyennek talán mindig is elképzeltük. Ez a film aztán nem sz@rral gurít, nem egy gyerekmese, az tény. David Harbour pedig legalább olyan jó a szerepben, mint Ron Perlman.

 
Thibo84   2019. 04. 14.

Úgy látszik, én vagyok az egyetlen, akinek tetszett a film. Szerettem a Del Toro-féle verziót is, de azok ehhez képest lassú folyásúak voltak, elnyújtva az eseményeket két akció között a sok lelkizéssel, míg itt azonnal belecsap a közepébe, pörgős, akciódús, jó a humora. Érdekes volt látni Hellboy eredetének egy másik magyarázatát, de így nem igazán ad választ, hogy a jobb karja miért lett ilyen, mi célt szolgál, és van pár szál, ami elvarratlan maradt. Azzal viszont egyetértek, hogy a CGI-n lehetett volna mit javítani még.


 
BoBamburg   2019. 11. 01.

Ez úgy fos, ahogy van. És mondom ezt úgy, hogy itt sorakoznak a könyvespolcomon a Hellboy képregények, szóval nem csak a levegőbe beszélek. Del Toro féle verzió zseniális volt, mind hangulatra, mind karakterek. Ez viszont szenvedés volt végig nézni. Elavult CGI, borzalmas karakterek, rossz poénok..egyedül pozitívum hogy nem lesz remélhetőleg folytatása.

 
HETEDIK   2019. 04. 13.

Egyszer nézhető és szórakoztató, de semmi több. Én a régi Hellboy filmekért se voltam oda, úgy voltam vele, egy Mafab jegyet megér. Bírtam, hogy nem spóroltak a vérrel, fekete humorral és a brutalitással, mikor a végén a szörnyek elkezdik trancsírozni az embereket, igazi bűnös élvezet volt. De sajnos sok az üresjárat, és van néhány kínosabb jelenet is, ami olyan érzést keltett az emberben, mintha paródiafilmet nézne... amire készült, azt viszont hozza. Átlagos popcorn mozi.

 
Norbert93   2019. 04. 13.

Nem akarok rosszindulatú lenni, de az leszek. Szívemből örülök, hogy megbukott a film. Évekig vártak az eredeti színészek és del Toro arra, hogy lezárják az eredetit, de folyton elkaszálták, mert nem kaptak sose pénzt a befejező részre. Aztán meg mégis van pénz egy fantáziátlan rebootra új stábbal és színészgárdával. Megérdemelt bukás.

 
zoltyah   2019. 10. 25.

Egy misét megért ...

Egy misét megért a misinek, ha nincs más mese emesének. Sztem ez egy jó kis film volt más köntösben, bár jobb lett volna ha folytatás lenne, de igy se rossz

 
claas82   2019. 11. 23.

Szerintem is jó lett. Az előzetes vélemények után kellemes csalódás. Nem tökéletes, imitt amott kicsit béna párbeszédekkel, de többször is megnéztem már. Külön örülök, hogy elhagyták belőle a szerelmes, romantikus szálat mert így ördögibb lett Hellboy karaktere. Mondom ezt úgy, hogy a korábbi verziókat is imádom, de néha úgy érzem velük kapcsolatban, hogy valami szappanoperába csöppentem.

 
mark'1   2019. 04. 11.

Miért volt erre szükség?

Mind a színész, mind a film számomra vállalhatatlan. Miért nem lehetett az eredetit folytatni? Dehát a rebootok korszakát éljük... mindenesetre nem éri meg a jegyárat.

 
NGN   2019. 12. 16.

Pokolian rossz Pokolfajzat

Sok mindent nem értek az új Hellboy mozival kapcsolatban, talán leginkább azt nem, hogy mi szükség volt rá ebben a formában, és miért nem lehetett a Guillermo Del Toro-féle verziót továbbvinni. Értem én, hogy a pénz beszél, és mindenképpen meg akarta a stúdió lovagolni ezt a nagy képregényfilmlázat, de akkor már legalább megadták volna az esélyt a régi szereplőknek és a rendezőnek, hogy befejezhessék, és trilógiává érjen az a "Pokolfajzat" sztori. Most azonban a nulláról kezdtek mindent, sehol egy Abe Sapien, vagy Liz Sherman, akiket megszerettünk anno. Itt Ian McShane játssza Hellboy "apját", és talán nem kis túlzással, de ő az egyetlen értékelhető karakter a filmben. Valóban az egyetlen, ... több»

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

Imádom a régi Hellboy filmeket, de ez sajnos szinte nézhetetlen volt. Nem értem, miért kell minden régi jó filmet reebootolni. És ráadásul rosszul. Azt még túléltem volna, hogy a főszereplőket lecserélték, de hogy ilyen nézhetetlen és gagyi az egész, azt nem. Senkinek nem ajánlom ezt a kutyulmányt, aki egy kicsit is szerette a régi Hellboy filmeket.

 
Gabriella Fitos   2019. 10. 17.

Színtiszta cringe

Egyszerűen kínos volt nézni. Egy poén sem ütött, gagyi karakterdizájnok és CGI, hangulatromboló zenei aláfestés és dialógusok... Egy karaktert sem tudtam kedvelni. Mintha valami gáz 12 éves kölyök rendezte volna, aki menő filmet akart létrehozni, de nem sikerül neki. Sokáig küzdöttünk a del Toro-féle Hellboy filmek folytatásáért, sajnos eredménytelenül. Erre itt van ez a förmedvény. Szerencse, hogy nem néztem meg moziban.

 
ordas   2019. 04. 14.

Na, hát nem állítom, hogy nem jogos, amit a kritikákban olvasni lehetett a filmről, de szerintem ha az ember hátrahagyja a korábbi elvárásait a filmmel kapcsolatban, akkor egy egészen jól megkomponált, akció dús filmélményben lehet része. Harbour alakítása abszolút viszi a prímet, de ez a slasher vagy épp kissé gore-ba áthajló vonal nekem sem jött be igazán. Nem azért mert ebbe a filmbe beleszuszakolták mindezt, hanem mert egyszerűen tényleg nem áll jól neki.

 
Gino   2019. 04. 13.

Alaposan eltolták ezt a filmet, persze most mindenki a másikra mutogat, de én alapból nem tudom a rendezőt hibáztatni. Korábbi filmjeit ismerve, az ő neve tényleg garancia lehetett volna egy jó filmre, és szerintem látszik is mindezen, hogy nem kapott elég szabad kezet. De mindennek persze nem is igazán a készítők isszák meg a levét, hanem mi nézők, akik pénzt adunk érte. Szerintem egyszer meg lehet nézni a Hellboyt, de annyi bizonyos, hogy hamar el kell majd felejtenünk. Sajnos, ez van.

 
thomino   2019. 04. 10.

Ez tipikusan az az eset, amikor a kevesebb több lett volna... Annyira túltolták benne a nyelvezetet és a brutalitást, hogy nagyon hamar elfárad a dolog, és egyszerűen unalmassá válik, hiába a sok zaj meg látvány... Hiába vártam nagyon, egyáltalán nem tudtam élvezni.

 
StephenEt   2019. 04. 05.

Most már hivatalos: a Hellboy az év legnagyobb csalódása eddig, pedig a trailerek alapján igen ígéretesnek tűnt a produkció. Csakhogy az egész egy nagy, hangos katyvasz, ami sehova sem tart és ilyan az egész, mintha szét akarna esni. A Guillermo Del Toro-féle két Hellboy mozi köröket ver erre az adaptációra. Nagy kár, de ez szó szerint rossz lett!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.