Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen (2004)

AVP: Alien vs. Predator
Filmadatlap
 
30
Szereplők
17
Vélemények
15
Képek
3
Videók
Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen

Galéria (15)

Raoul Bova

Videók (3)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 20.

legújabb vélemény

1
Ne eresszük össze a két csúcsragadozót, nem jó ötlet...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Maga az alapötlet nagyon is jó lett volna, miszerint összeengedjük a két ikonikus elképzelt fajt, de balul sült el a dolog. Nem mondom, hogy teljesen pocsék lett a film, ugyanis rengeteg jól megkomponált jelenetsor van benn, jól megrendezett akciósor... teljes kritika»

 
Artemisia   2017. 12. 26.

4

Teljesen átlagos akció-sci-fi lenne és talán már el is felejtettük volna ha nincs meg a szenzációhajhász pikantériája, hogy 2 ikonikus fajt egyesít 1 filmben. Ettől eltekintve nagyjából minden rendben van a filmmel, a történetben van spiritusz, megfe... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

0

Imádom az Alien sorozatot, de ez nem az. Sőt, nagyon nem. Nem rossz, csak valahogy más... Persze szuperek a képsorok, ahogy harcolnak, és izgalmas is, megint érezhetjük, mennyire törékeny az emberi test és maga az élet. Nézhető, de azért más, és ennyi.

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Fúh hát nem volt egy egyszerű eset a film de végtére is nézhető és kedvelhető is egyben. Na néha kell egy-egy ilyen film is. Nem mondod rá, hogy hú de isteni alkotás de mégse húzza le az ember egyből, hogy most ez förmedvény.

 
Norbert93   2019. 04. 29.

0

Egyszer, esetleg kétszer nézős, "űrlény hentelős" crossover. Nem egy nagy sztori, és nem is ez a lényege, s megjegyezném, hogy nem tartom gyenge filmként számon, de semmit sem veszített volna a világ, ha nem készül el.

 
harnas1207   2018. 12. 04.

0

Nagyon vártam ezt a filmet, mivel Alien rajongó vagyok. Sajnos nem a legjobb ötlet volt a két legendás szörnyet összeengedni. A látvány megvolt, a sztori bugyuta volt, összességébe egyszer megnézős.

 
BoBamburg   2020. 09. 15.

0

Annak idején rongyosra néztem dvd-n az alien és a vadász harcát. Most, mikor újra előkerült féltem tőle, hogy az idő kissé megszépítette az emlékeimet róla, igy örömmel konstatáltam, hogy mai fejjel is egy igazán élvezetes darab. Sőt mi több, bátran kijelenthetem, hogy az egyik kedvenc crossover filmem.

A film összbevétele 172 544 654 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szereplő királynőt az Alien 2 ihlette.

(HE7EDIK )
 

Az első olyan film, ahol egyszerre szerepel Alien és Predator.

(HE7EDIK )
 

A film legtöbb jelenetét Prágában készítették el. A rendező egy interjúban elárulta, hogy ha minden jelenetet Amerikába vettek volna fel, akkor nem fértek volna bele a költségvetésbe.

(respect the movies)
 

Az első forgatókönyvben még öt ragadozó volt, később a végleges forgatókönyvben ezt megváltoztatták háromra.

(respect the movies)
 

A film zenéjét eredetileg Jerry Goldsmith és Alan Silvestri készítette volna el, de ez nem valósult meg, mert ez időben Jerry Goldsmith rákkal küzdött.

(respect the movies)