Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen (2004)

AVP: Alien vs. Predator
Filmadatlap
 
30
Szereplők
17
Vélemények
15
Képek
3
Videók
Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen

Galéria (15)

Raoul Bova

Videók (3)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 20.

legújabb vélemény

1
Ne eresszük össze a két csúcsragadozót, nem jó ötlet...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Maga az alapötlet nagyon is jó lett volna, miszerint összeengedjük a két ikonikus elképzelt fajt, de balul sült el a dolog. Nem mondom, hogy teljesen pocsék lett a film, ugyanis rengeteg jól megkomponált jelenetsor van benn, jól megrendezett akciósor... teljes kritika»

 
Artemisia   2017. 12. 26.

4

Teljesen átlagos akció-sci-fi lenne és talán már el is felejtettük volna ha nincs meg a szenzációhajhász pikantériája, hogy 2 ikonikus fajt egyesít 1 filmben. Ettől eltekintve nagyjából minden rendben van a filmmel, a történetben van spiritusz, megfe... több»

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Fúh hát nem volt egy egyszerű eset a film de végtére is nézhető és kedvelhető is egyben. Na néha kell egy-egy ilyen film is. Nem mondod rá, hogy hú de isteni alkotás de mégse húzza le az ember egyből, hogy most ez förmedvény.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

0

Imádom az Alien sorozatot, de ez nem az. Sőt, nagyon nem. Nem rossz, csak valahogy más... Persze szuperek a képsorok, ahogy harcolnak, és izgalmas is, megint érezhetjük, mennyire törékeny az emberi test és maga az élet. Nézhető, de azért más, és ennyi.

 
Norbert93   2019. 04. 29.

0

Egyszer, esetleg kétszer nézős, "űrlény hentelős" crossover. Nem egy nagy sztori, és nem is ez a lényege, s megjegyezném, hogy nem tartom gyenge filmként számon, de semmit sem veszített volna a világ, ha nem készül el.

 
harnas1207   2018. 12. 04.

0

Nagyon vártam ezt a filmet, mivel Alien rajongó vagyok. Sajnos nem a legjobb ötlet volt a két legendás szörnyet összeengedni. A látvány megvolt, a sztori bugyuta volt, összességébe egyszer megnézős.

 
Norbi   2018. 07. 29.

0

A két szereplő együtt kicsit sikerhajhász ötlet, de szerintem jól sikerült. Eléggé rá tudták hozni az emberre a frászt egyes jelenetek, néhol a történet rovására.

A film összbevétele 172 544 654 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szereplő királynőt az Alien 2 ihlette.

(7ETEDIK)
 

Az első olyan film, ahol egyszerre szerepel Alien és Predator.

(7ETEDIK)
 

A film legtöbb jelenetét Prágában készítették el. A rendező egy interjúban elárulta, hogy ha minden jelenetet Amerikába vettek volna fel, akkor nem fértek volna bele a költségvetésbe.

(respect the movies)
 

Az első forgatókönyvben még öt ragadozó volt, később a végleges forgatókönyvben ezt megváltoztatták háromra.

(respect the movies)
 

A film zenéjét eredetileg Jerry Goldsmith és Alan Silvestri készítette volna el, de ez nem valósult meg, mert ez időben Jerry Goldsmith rákkal küzdött.

(respect the movies)