Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
15
Vélemények
16
Képek
3
Videók
Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen
 
drg0602   2020. 02. 27.

legújabb vélemény

Igazából nagyon jó film csak a vége egy kicsit nem tetszett, amikor a nő és a predator szövetkezik az olyan kicsit az gagyira sikerült. Amúgy jó és látványos film. 9/10

 
Artemisia   2017. 12. 26.

Teljesen átlagos akció-sci-fi lenne és talán már el is felejtettük volna ha nincs meg a szenzációhajhász pikantériája, hogy 2 ikonikus fajt egyesít 1 filmben. Ettől eltekintve nagyjából minden rendben van a filmmel, a történetben van spiritusz, megfelelően meg van alapozva és fel van építve a cselekmény, meg vannak az alapfokú érdekesség, fordulatok,akció,izgalom, de a látvány és a hangulat is elfogadható, jól meg vannak szerkesztve a harci jelenetek, hangulatos a díszlet, ami Paul WS Anderson rendezésében nem véletlen. Ennyi, korrekt tv film, semmi úttörő elem, a fő mozgatórugókat más filmek adták, egy filmtörténeti munkához vagy filmtörténeti klasszikusok reebotjához ez édes kevés. A legnagyobb hibája, hogy olyan alkotásokhoz nyúl vissza alapanyagként, melyeket nemhogy überelni nem tud, de még felérni sem lehet hozzájuk. Az Alieen-univerzumhoz teljesen méltatlan eredettörténetet és szerepet adott az Alieennek; aki ismeri az eredeti franchsie-t az tudja, hogy sokkal többre képes annál, hogy egyszerű, háziasított prédaként vadásszanak rá, nevetséges és lealacsonyító az ötlet. A Predator pedig sem olyan jelentős,sem olyan erős nincs, hogy uralja és legyőzze az Alieent. Ez a film szégyent hozott az eredeti klasszikusra, lerombolta és nevetségessé tette mindkét faj imázsát. Az Alieen-franchsie-hez mérten szörnyű fércmű. Alieen-rajongóknak semmiképp nem ajánlom,teljességgel kiábrándító.


 
Deku   2017. 12. 23.

Fúh hát nem volt egy egyszerű eset a film de végtére is nézhető és kedvelhető is egyben. Na néha kell egy-egy ilyen film is. Nem mondod rá, hogy hú de isteni alkotás de mégse húzza le az ember egyből, hogy most ez förmedvény.

 
NGN   2020. 01. 17.

Látványos meg minden, de igazából kiherélték azt amit Ridley Scott alkotot a nyolcadik utassal. Akció-sci-fi, de nem horror, attól nagyon messze van. Lehetett volna ez sokkal jobb is.

 
Norbi   2018. 07. 29.

A két szereplő együtt kicsit sikerhajhász ötlet, de szerintem jól sikerült. Eléggé rá tudták hozni az emberre a frászt egyes jelenetek, néhol a történet rovására.

Raoul Bova

A film összbevétele 172 544 654 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szereplő királynőt az Alien 2 ihlette.

(HETEDIK )
 

Az első olyan film, ahol egyszerre szerepel Alien és Predator.

(HETEDIK )
 

A film legtöbb jelenetét Prágában készítették el! A film rendezője egy interjúban elárulta hogy ha minden jelenetet Amerikába vettek volna fel, akkor nem fértek volna bele a költségvetésbe!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.