Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
52%

Aliens vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2. (2007)

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Aliens vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2.

Galéria (11)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 14.

legújabb vélemény

1

Imádom az Alien filmeket, de ezt valahogy nem értékelem, és nem is szeretem. Feleslegesnek és koncepció nélkülinek érzem. Gyenge színészi teljesítmény is párosul a rossz rendezéshez. Tele klisékkel, gagyi, és béna párbeszédekkel. Kerülendő mozi.

 
Artemisia Nézhetetlen  2017. 12. 29.

5

Szörnyű,igénytelen munka, mind az Alien, mind a Predator széria megerőszakolása. A történet a középszerűnél is lejjebb van, a narratíva amatőr, túl távoli, nem vagyunk része a két faj harcának,csak nagyon távolról, külső szemlélőként látjuk az esemén... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 15.

1

Ez a film sajnos úgy rossz, ahogy van. Az egész Alien és Predator univerzumot egybevéve semmi értelme nem volt elkészíteni. Ebben a részben szegény Föld mindössze csak akkora szerepet kap, hogy a két idegen összecsapjon, s a bolygónk kvázi harcszínté... több»

 
Norbert93   2019. 04. 29.

0

Az első résszel kapcsolatban már megjegyeztem, hogy nem gyenge film, de nem is veszített volna a világ semmit, ha nem készül el. Nos, hasonló a helyzet a zéró veszteséggel kapcsolatban, viszont annyi a különbség, hogy ez már gyenge, felesleges és bőrlehúzós film.

 
Syracuse   2019. 08. 15.

1

Ha valami, akkor ez tényleg egy felesleges folytatás. Nem véletlen, hogy néhány évre parkolópályára került a sorozat. Aztán a folytatás ismét felejthető lett.

 
harnas1207   2019. 02. 21.

0

Régebben tetszett, hogy városba vitték a harcot. Globálisabb lett, mint az Bolygó neve halálba. De ezzel kb ki is fújt az összes pozitívum. A szereplők gyengék, valóban egy átlagos béna horrorfilm bugyuta karakterei. A jelenetek 90% teljesen sötét, hogy semmit se láss. A két lény keresztezése pedig nálam szentségtörés volt.

 
respect the movies   2018. 02. 03.

0

Szerintem is egy gyenge filmmel van dolgunk! Már az első AVP filmet sem mondanám egy erős darabnak, de ott azért én még fel tudtam fedezni élvezhető jeleneteket, vagyis sokkal több volt benne mint a folytatásában! Ez azért is fájó nagyon, mert miután... több»

A film összbevétele 128 884 494 dollár volt (imdb.com).

 

A készítők a rajongók kérésére megemelték a film korhatár besorolását R-minősítésre!

(respect the movies)
 

A film történet szerint közvetlen folytatása az előző Alien vs Predátornak és mindkét film 2004-ben játszódik!

(respect the movies)
 

A filmben sok hanghatást és zenét vettek át az 1986-os Aliens-ből!

(respect the movies)
 

A film rendezőpárosa szerette volna, ha a filmjüket 3D-ben is moziba küldeni, de ez végül nem valósult meg, mert túl drága lett volna!

(respect the movies)
 

Bill Paxtont felkérték, hogy játsszon a filmben. Ha elvállalta volna, akkor feltűnt volna az Alien, a Predator és az Alien vs Predator franchise-ok második részében is.

(kázsé)