Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
69
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
43
Képek
1
Videók
A lény 2.
 
Márton   2018. 11. 15.

legújabb vélemény

Amin Giger sem segít

Sajnos az emlékeim nem kicsit szépítették meg jelen filmünket, bár azért nem volt egy rossz film, de az első részhez képest, azért én többet vártam volna! Na de nézzük hogy mit is kapunk az 1998-as Lény második részétől! Technikailag talán egy fokkal javítottak a film technikai megjelenítéséin, ez mindenképp pozitív, főleg ha úgy nézzük, hogy úgy tudom kicsit kisebb is volt a költségvetése mint az elődjének! A lény megjelenítéséért még mindig H.R.Giger volt a felelős és ebben a részben, főleg a befejezésénél maximálisan ki is élhette magát és a kreativitását! Egy szó mint száz piszok jól néztek ki a lények és emellett még félelmetesnek is lehetett mondani őket (főleg a férfi lény megjelenítése sikerült elég groteszknek)! Szerencsére ami nagyon szemet bántó volt az első részben (számítógépes effektek) arra itt sokkal nagyobb odafigyeléssel sikerült elkészíteniük! A története egyfajta magyarázkodás az első részben maradt fehér foltok után, viszont több hatalmas logikai baki is található benne! Ez sajnos nagyban lerontja a film összképét nálam, főleg mert mivel ezek a történetbeli bakik tényleg nagyon fájóak! Ilyen mondjuk máris a film elején látható jelenet, amikor Eve-t megpróbálják elgázosítani és a vezető kutatónő pár perccel a meghiúsult idegen elpusztítása után közli Eve-l azt, hogy csak azért vállalta el eme kutatás vezetői szerepét, hogy Eve-l ne történjen semmi baj! Mi a.... több»

 
Balint   2016. 02. 13.

Nagyszerű folytatás magyar vonatkozással Giger neve ismét szerepel a stáblistán és a történet ott folytatódik ahol abbamaradt. Itt kellett volna abbahagyni ezt a sorozatot ;)

Natasha Henstridge
Natasha Henstridge
Peter Medak
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.