Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Árnyék nélkül (2000)

Hollow Man
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
harnas1207   2021. 11. 27.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A készítők nem tudták eldönteni, hogy thriller vagy Predator-koppintás legyen a filmből. Az elejétől kezdve érződik a Zs kategóriás megvalósítás, a kötelező villantásokon át az őrületes logikai bakikkal bezárólag. Amint Bacon láthatatlan lesz, elkezd... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 16.

0

Nagyon jó az ötlet,jó a kivitelezés,a film nagyon adja,remek fordulatszámon pörög,és a színészi,rendezői munka is oké.Kevin Bacon pedig kellemes csalódás,nagyon jól adja a gonosz karaktert.

 
rbernadett   2015. 09. 11.

0

Nagyon látványos film és az elgondolás is nagyon érdekes. Szerintem nincs ember a földön, aki ne gondolkozott már el rajta milyen lenne ha láthatatlanná tudna válni. Na ez a film bemutatja egy oldalról ezt, nem feltétlenül a legjobb oldalról. Izgalma... több»

 
HE7EDIK   2020. 03. 02.

0

Verhoeven egyik legjobbja, Bacon pedig eszményi rosszfiú, már persze ameddig látjuk. A témában készült néhány hitvány utánzat, az egyik pont mostanában került a mozikba(Láthatatlan ember), de meg sem tudja karcolni ezt a remekművet.

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

0

Ez csak addig volt jó, amíg nem ment át kaszabolósdiba. Sokkal több ötlet lehetett volna a láthatatlanságban, mert igazából a transzformációkon kívül semmi érdekes nincs a filmben. Ja, de van, pár formás tyúk. És még az is meglepő, milyen fiatalos Ba... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Nagyon jó film. Hasonló azóta se született. Érdekes elgondolás és nagyon izgalmasan vitték végbe. Ijesztgetésből sincs hiány hálisten. Kellemes kikapcsolódás akik szeretik a hasonló fantasys scifiket.

 
Owotonor   2019. 02. 01.

0

Érdekes film volt számomra, a láthatlanná válás érdekfeszítő témának mondható ennél a filmnél ezt korrekt kellően izgalmas formában megkaptam, nem hiányzott belőle az egyediség, és a gyilkolós jelenetek sem.

A film összbevétele 118 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Ahhoz, hogy a szereplőkből a helyes reakciót tudja filmre venni, Paul Verhoeven a jelenetekben elrejtett több hangszórót és Kevin Bacon hangja azokon keresztül szólt, imitálva azt, hogy egy láthatatlan ember járkál körülöttük.

(magyaristvan)
 

Kevin Bacon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az utómunkálatok során elkészítették Kevin Bacon teljes, anatómiailag pontos, digitális 3D-s mását. Az anyagot később kutatási célokra eladományozták.

(ps)
 

A stáb azt állította, hogy a legnehezebb feladatuk a forgatáson az volt, hogy ne nevessék el magukat, miközben Kevin Bacon tetőtől talpig zöld, kék vagy esetleg szürke testhez álló szerelésben próbál gonosznak tűnni.

(ps)
 

Linda McKay szerepére Jennifer Lopez neve is szóba került.

(ps)
 
Az Árnyék nélkül egy zseniális ötlettől vezérelve akarta újragondolni az olyan klasszikusokat, mint A láthatatlan ember, vagy a Frankenstein, csak sajnos nem sikerült neki. Ez az a film, ami jó is lehetett volna, de egyszerűen nem sikerült neki és ez nagyon bosszantó. Egyszer meg lehet nézni, esetleg ha nincsen más éppen műsoron, akkor nem kapcsolja el az ember, de ennyi és nem több. Pedig annyival több lehetett volna... több»